امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محافظت از داکیومنت های متنی
نویسنده پیام
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 0
( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #12
RE: محافظت از داکیومنت های متنی
برنامه نمونه رو با توجه به فقر کامپوننت ها و اشکالاتی که داشتن نمیتونم بزارم نمیشه به اونچیزی که میخوام و دوستان هم دستگیرشون شده باشون برسم.

راستی کسی با کامپوننت Word Picture در وی بی 6 کار نکرده؟
از این مسیر قابل اضافه کردن به پروژه است:
Project/Components/Insertable objects/Microsoft word picture

شرکت توسعه گران سیستم پارسا
http://www.psdco.ir
۱۲-شهریور-۱۳۸۶, ۰۰:۰۸:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #13
این آدرس 1 سایت هست که توش 1 برنامه واسه تبدیل متن به عکس داره، کارش هم خوبه!!!! لینک دانلود برنامه آخرای صفحه است:
http://www.print-driver.com/howto/conver...o_jpeg.htm

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۲-شهریور-۱۳۸۶, ۱۸:۳۱:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #14
اون برنامه ای که شما گذاشتی متن رو تبدیل به عکس می کنه ولی برای فایلهای ورد که دارای قالب و حاشیه و عکس و جدول و ... هستند کارایی نداره.
فکر می کنم جناب PSCompany هدفشون از باز کردن این تاپیک بیشتر سوال در مورد طرز استفاده از Word Picture بوده تا پیدا کردن راهی برای لاک کردن فایلها. یعنی گرچه دنبال راه های بهتری هم هستید ولی تقریبا به این نتیجه رسیدید که تنها راه استفاده از همین کامپوننت هست که فقط مشکلتون با اسکرول کردن اونه. خوب در این صورت بهتره دنبال کامپوننتهایی از این دست باشید که همین کار رو برای فایلهای عکس انجام می دن.

حالا اگه دنبال پاک کردن صورت مسئله نیستید و می خواهید بدون استفاده از دیتابیس یا عکس کردن متن ، فایلها رو نمایش بدید ..... می تونید از برنامه زیر استفاده کنید . این برنامه 100% ابتکاریه . اگه خواستید یه برنامه نمونه هم که از OLE استفاده می کنه و فایل ورود رو باز می کنه هم اینجا بزارید تا روی اون هم این قفل رو قرار بدم.

۱۲-شهریور-۱۳۸۶, ۲۲:۲۷:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #15
از دوست عزیزمون بخاطر توجهتون با تمام وجود سپاسگزارم

اون نرم افزار تبدیل کننده ورد به عکس چیز بسیار عالی هستش.از یک نظر میتونه بخش اعظم کار رو انجام بده.در نوع خودش بی نظیره بنظر من .ممنون از این لینک بسیار عالی...
من یکی از صفحاتی که تو فرمت JPG این برنامه پرینت کرده رو پیوست کردم.اگه با نرم افزاری مثل ACDSEE دیده بشه هیچ مشکلی تو خوندنش نیست .و تو حالت تمام صفحه عکس رو خوانا نشون میده.
حالا مشکلش اینجاست که:
- وقتی تو فرم وی بی تو کنترل Picture میزاریش که سایز بسیار بزرگی ازش نشون میده(فقط بخشیش دیده میشه)
- اگه تو Image بزاریش و Stretch رو True کنی که به هیچ وجه نمی تونی به حالتی برسی که عکس با کیفیت نمایش داده بشه و خوندن بره
-اگه ...
- گذشته از اینها آیا با توجه به اینکه هر صفحه Word رو تو یه عکس جدا پرینت میکنه.حالا نظرتون اینه که 400 فرم یا 400 کنترل نمایش دهنده عکس داشته باشیم؟
از فایل های .Res واسه نگه داشتن عکس ها نمیخوام استفاده کنم .چون با نرم افزارهایی مثل Resource hacker به سادگی قابل استخراج هستند.

از دوست عزیزمون خواهش میکنم حالا که چنین نرم افزاری رو معرفی کردن (که جدا کیف کردم با وب سایتشون چون هر X رو به هر X دیگه راحت کانورت میکنن!!!) اگه ممکنه ایده ای هم واسه نمایش این همه عکس ارائه بدن.
قربان شما. دست گلتون درد نکنه.
به این میگن یه لینک جادویی چون بسیاری از مشکلات دیگه من هم حل کرد.
موفق و موید باشید.

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   vb(18).zip (اندازه: 247.37 KB / تعداد دفعات دریافت: 64)

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۰۳:۴۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #16
استفاده از کامپوننت WordPicure یا هر چیز دیگه ای مهم نیست. اصل نحوه عملکرد و خروجی نهایی هستش.تبدیل صفحات به عکس و نمایش اونها بصورت مطلوب روی فرم زبان برنامه نویسی و بعد اعمال کردن قفل فعال سازی و ... روش اگه انجام بشه ،کار تمامه.

از وقتی که گذاشتین (دی دی جان) بینهایت ممنونم.
متاسفانه ازن EXE که گذاشتین و نحوه عملکردش و ارتباطش با فایل ورد چیزی متوجه نشدم(شرمندم البته!)
نمونه یکی از صفحات رو هم گذاشتم اگه امکانش هست دانلود کنید.
با تشکر فراوان.

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۰۳:۵۲:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #17
جناب مهندس، ما فرض رو بر این می گیریم که شما یه برنامه برای نمایش فایلهای Word طراحی کردین به این صورت که به هر وسیله ای ( ole و ... ) فایل Word رو به صورت اسکرول دار آماده کردید و همه چیز مهیا ارائه به کاربر اصلی هست.
در اینجا کافیه لایه کد محافظ روی فرم شما قرار بگیره تا مانع از کلیک کردن موس یا قرار گرفتن کرسر بر روی متن بشه. در حقیقت شما می تونید همه چیز رو ببینید ولی نمی تونید Select کنید و فقط اجازه استفاده از اسکرول بار رو روی فرم دارید.
تقریبا مثل Disable کردن اون کنترل می شه با این تفاوت که الان فقط متن داخل اون Disable شده و اسکرول اون فعال هستش. اگه فکر می کنید این طرح چیز خوبیه لطف کنید یه نمونه از """" برنامه """ رو اینجا بزارید تا روش کار کنم نه نمونه صفحات رو.

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۰۸:۱۶:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #18
احسنت!
همین فکر هم ابتدا به ذهن ما رسید اما سراغ پیاده سازیش نرفتیم چندان...
آره ،روش میتونه این باشه که شما روی یه تکست با قابلیت اسکرول متن رو بندازین اما این متن قابلیت این رو کلا نداشته باشه که ماوس روش بره یا فوکوس بگیره .اگه این کار رو هم بشه انجام داد باز مشکل ذخیره متن توی اون کنترل تکسته.چون ما عکس هم داریم پس TextBoxبدرد نمیخوره و باید Rich textBox بزاریم.اما حالا متن رو کجاش ذخیره کنیم؟ تو ویژگی Text اش تو حالت دیزاین؟؟؟
Exe ای رو که فرستادین عالیه.الان متوجه شدم جریانش رو.جدا دستتوت درد نکنه.کنترل فعاله اما متنش نه!!!
من فکر کنم شما با این برنامه حداقل 70درصد کار رو پیش بردین.بنظر من بهترین روشه و باید بریم تو کارش ...

نمونه فایل ورد ضمیمه شده
نمونه پروژه چون هنوز مکانیزم کار رو نمیدونم چیزی نیست که بزارم ...!!!...

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   vb.zip (اندازه: 97.19 KB / تعداد دفعات دریافت: 28)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۵۷:۱۱، توسط psdcompany.)
۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۴۵:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

ارسال: #19
خوب بازم خدا رو شکر منظورم رو تونستم برسونم. حالا رو راست بخوام بگم من طریق قرار دادن OLE ورد رو روی برنامه بلد نیستم!!! یعنی می زارم ولی اینکه فایل رو داخلش نمایش بدم و اسکرولش کنم و ... رو نتونستم. حالا اگه لطف کنید یه همچین فرمی ( یه فرم ساده که داره یه صفحه فایل ورد رو نمایش می ده و اجازه اسکرول کردن هم به شما می ده ، همین و بس!) رو تهیه کنید تا من رو اون هم تستش کنم دیگه کار تمومه.

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۴:۲۲:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #20
نه نه نه عزیز
کنترل OleObject اصل مشکلش همینه
اگه ما بخواهیم از کنترل Ole استفاده کنیم دیگه نیازی به برنامه شما و قفل کردن متن نیست.
کنترل Ole متن رو تو خودش مثل عکس نشون میده.کاملا مثل عکس.و برای ادیت کردنش بایستی روش راست کلیک کنی و Edit رو بزنی و یا اینکه روش دوبار کلیک کنی.با اینکار برنامه ورد باز میشه و کل فایل رو توی ورد نمایش میده.که میشه دبل کلیک و کلیک راستش رو غیر فعال کرد.اینجوری میشه مثل یه عکس .منتها نیازی به زوم خاصی نداره.اندازه واقعی و واضح فایل ورد رو نشون میده و عیناا انگار توی محیط ورد داری نگاش میکنی.اگه مشکل اسکرولش حل بشه کار تمامه تمامه و نیازی دیگه به قفل کردن متن نیست.
واسه نشون دادنش بایستی بعد از اضافه کردن به فرم و ظاهرشدن ویزارد مربوطه روی گزینه Create From File کلیک کنیدو گزینه Link هم غیرفعال باشه.
پس تو یه جمله:
"اگه مشکل اسکرول کنترل OLE حل بشه کار تمامه و نیاز به هیچ عمل دیگه ای نیست"
(البته از اینکه Resource Hacker ها میتونن فایل Embed شده رو بکشن بیرون یا نه اطلاعی ندارم ... باید تست کنیم ...)

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۵:۰۶:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #21
اگه امکانش هست بگین که آیا نحوه رجیستر کردن نرم افزار Universal Document Convertor رو میدونین یا خیر؟
من که چیزی پیدا نکردم.
کلا نرم افزار جالبیه و میتونه کارایی های خاصی داشته بشه...
اگه امکانش هست در باره الگوریتم کارش اگه دوستان اطلاعاتی دارن بفرمایند .

با تشکر

۱۳-شهریور-۱۳۸۶, ۱۵:۱۲:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #22
?????????????????????????????????????????????????????????????/

۱۵-شهریور-۱۳۸۶, ۱۷:۳۴:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محافظت از نرم افزار bitaroos 3 3,247 ۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۰:۱۰
آخرین ارسال: Di Di
  نرم افزارهای محافظت از کپی CD , DVD , BlueRay چگونه کار می کنند؟ Di Di 0 2,297 ۰۹-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶:۴۳
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS