امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بلوتوث و XP
نویسنده پیام
mri_6889 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  مشکل بلوتوث و XP
سلام.
من یک Bluetooth به قیمت حدود 6-7 هزار تومان برای کامپیوترم تهیه کردم تا با کمک این سیستم با تلفن های همراه دارای Bluetooth ارتباط برقرار کنم و فایل منتقل نمایم.
من جدیدترین درایور این Bluetooth را از سایت Microsoft update گرفتم و نصب کردم(سیستم بروزرسانی ویندوز)
حال ویندوز Xp Sp2 من این دستگاه را به محض اتصال شناسایی میکند و علامت Blutooth ویندوز نیز در کنار ساعت نمایش داده میشود. اما وقتی با دوبار کلیک بر روی آن، به بخش Bluetooth devices ویندوز میروم، و در تب Options آن Turn discovery on را فعال میکنم تا دستگاه Visible شود، پس از زدن Apply یا Ok پیغام زیر ظاهر میشود:
Bluetooth Service Error
An error accured while Windows was saving your settings. The following settings were not saved:
Discoverbility settings
Connection settings
و خلاصه نمیتواند دسشتگاه را Visible کند یا دستگاه های موبایل را بیابد.
جالب اینجا است که بدانید با لینوکس Fedora core 6 بخوبی این کار انجام میشود.
من نرم افزار Nokia pc suite را هم دارم اما چون از درایور ویندوز استفاده میکند، نمیتواند کاری از پیش ببرد.
نرم افزار Blue soleil را هم که همراه دستگاه ارائه شده است نصب کرده ام اما چون نسخه اش قدیمی است، گوشی های جدید مانند 6600 را نمیشناسد و نسخه جدیدش هم که دانلود کرده ام، رجیستر نشده است و در حالت Trial فقط 5MB اطلاعات منتقل میکند. ضمن اینکه خیلی علاقه ای به استفاده از این برنامه ندارم بیشتر تمایلم به کار با Nokia pc souite و خود Windows است.
مشخصات فنی:
مارک دستگاه بلوتوث: WLT
نوع رابط دستگاه: USB
رایانه: AMD Xp2000+ و 512MB RAM و مادر برد Gigabyte ga-7dxe با بایاس بروز شده
لطفا بگویید مشکل چگونه قابل حل است؟
با تشکر قبلی

جوینده یابنده است
۰۷-مهر-۱۳۸۶, ۱۰:۲۲:۳۴
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل بلوتوث و XP
اول از همه بگم که عجیبه!
آخه بلوتوث ربطی به مدل گوشی نداره که مثلا بلوتوث بخواد با مدل قدیمی تر کار کنه یا با جدیدتر مشکل داشته باشه.
بلوتوث استاندارد کلی داره مثل USB.

در مورد XP SP2 با خیلی از سخت افزار ها مشکل داره. شما روی XP SP1 تست کن ممکنه مشکلت حل بشه.
در مورد اون پیغام خطا هم, این ویندوزه که از ذخیره تنظیمات عاجزه و به مشکل برمی خوره:
یه چیزهایی رو چک کن. مثلا ممکنه کاربری که باهاش کار می کنی limit باشه و ویندوز اجازه تغییر این تنظیمات
خاص رو به این کاربر نده.
یا شاید از یک برنامه امنیتی استفاده می کنی که جلوی ذخیره تنظیمات رو می گیره که فکر کنم این یکی احتمالش
کمتر باشه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-مهر-۱۳۸۶, ۱۸:۴۷:۱۳، توسط Darg.)
۰۷-مهر-۱۳۸۶, ۱۸:۴۴:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mri_6889 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
RE: مشکل بلوتوث و XP
سلام.
من از هیچ برنامه امنیتی استفاده نمیکنم. حتی ضد ویروس هم ندارم.
کاربر من هم از گروه Administrators است. من حتی با خود کاربر Administrator هم Login کرده ام. اما ویندوز حتی اصلی ترین مدیر خودش هم اجازه ذخیره این تنظیمات را نمیدهد.
ضمنا با توجه به اینکه میگه یک error در مدت ذخیره تنظیمات رخ داده است، فکر نمیکنم به این مسائل(امنیتی و کاربری) ربطی داشته باشه. چون اگر ربط داشت مینوشت شما با این کاربر نمیتوانید این کار را انجام دهید.
لطفا سعی کنید این مشکل را حل کنیم. چون مبخواهم از Nokia pc souite استفاده کنم تا به پیام ها و... هم دسترسی داشته باشم.
ولی خودمونیم ها، لینوکس که آنقدر علیه اش تبلیغات منفی شده بود که سخت افزار را نمیشناسد، آن را بدون هر دردسری شناخت و کار کرد؛ ولی ویندوز که قابلیت Plug & Play خود را تبلیغ میکند نتوانست کاری بکند. زنده باد باز متن - زنده باد آزادی نرم افزار - زنده باد GNU/Linux - این هم یک تبلیغات عالی برای لینوکس!!!
متشکرم.

جوینده یابنده است
۱۰-مهر-۱۳۸۶, ۰۸:۱۹:۵۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اتصال موبایل به اینتر نت از طریق بلوتوث کامپیوتر lord_viper 4 25,633 ۱۶-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: spfsf
  چت از طریق بلوتوث mehrdad372 4 6,156 ۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۱۴:۵۰:۲۹
آخرین ارسال: Scorpion
at نفوذ در بلوتوث را جدي بگيرید HoseinVig 5 3,519 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۶:۱۹:۵۸
آخرین ارسال: HoseinVig

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS