امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیکشنری در vb
نویسنده پیام
hadi-karimi آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
دیکشنری در vb
سلام
من تازه وارد هستم من برنامه هایتان را از همان اول دیدم واقعا کارتان درست است پس بهتان امیدوارم که بتونید مشکلم را حل کنید
من کلاس سوم هستم رشته کاپیوتر دارم میخوانم من باید یک پروزه برنامه سازی با vb 6 بسازم و آن هم ساخت یک دیکشنری است
این پروژه من تقریبا شبیه برنامه نارسیس است و مشکلاتم این هااست
نمی دانم فهرست لغتی ام را باید از چی استفاده کنم؟ خودم فکر میکنم باید از list استفاده کنم
اگر باید از لیست استفاده کنم باید یک text داشته باشم که لغات را به طور خودکار در list پیدا کند این که چگونه به صورت خودکار پیدا کند را نمی دانم چه کدی بزنم؟؟
در ضمن اگر در لیست یا هر عنصری لعت مورد نظر را پیدا کرد مثلا در یک label معنی را به طور خودکار بنویسد من خودم فکر می کردم میشه با استفاده از دستور select در list میتوانم این مشکل را هل کنم اما دیدم نمیشه ؟؟؟؟
لطفا من را کمک کنید
ممنون میشم
۰۶-آبان-۱۳۸۶, ۲۳:۰۶:۱۴
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: دیکشنری در vb
دوست سال سومی گرامی
برای تهیه دیکشنری حتما باید از دیتابیس استفاده کنید در غیر این صورت برنامه شما نتنها کارایی نداره بلکه نوشتن اون به مراتب سخت تر هم می شه. شما باید لغات رو همراه با معانی و توضیحاتش داخل دیتابیس وارد کنید و سپس برای نمایش اون از Datalist استفاده کنید.
برای اوتو سرچ هم می تونید دستور سرچ رو در ایونت Change text یک تکست باکس قرار بدید.

دو سه خط پایانی پست شما رو اصلا متوجه نشدم . اگه باز هم مشکلی داشتی می تونی از مثال های فراوونی که تو سایت هست بهره ببری.

۰۶-آبان-۱۳۸۶, ۲۳:۱۵:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دیکشنری رویال نگارش 1.0 (به همراه سورس) mobilebaz 9 7,423 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۴:۲۰:۰۷
آخرین ارسال: hossain p
  ساخت دیکشنری hadi-karimi 10 6,642 ۲۷-آبان-۱۳۸۶, ۲۰:۳۰:۳۷
آخرین ارسال: hadi-karimi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS