امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمك فوري
نویسنده پیام
hhhh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Rolleyes  كمك فوري
سلام مي خواستم بدونم آيا راهي است كه بتوان در (كمبوباكس) بيش از 2000 خط داده وارد كرد چون من دارم پروژه اي مي نويسم كه اسم 2000 دارو را را بايد در ليست كمبوباكس ذخيره كند اما فقط تا920 تا ذخيره مي كند
ممنون لطفا جواب را طوري بنويسيد كه من بفهمم ممنون
۲۵-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۳۶:۳۴
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: كمك فوري
شما همتتون خیلی بلنده ولی باید اطلاعاتتون رو بیشتر کنید.
دوست خوبم، در برنامه نویسی هنگامی که می خوایم اطلاعاتی رو نمایش بدیم باید ابتدا اون اطلاعات رو در جایی ذخیره کنیم و بعد در هنگام اجرای برنامه ، با کد نویسی برنامه رو وادار کنیم تا اون اطلاعات رو از منبع بخونه و به بهترین شکل ( مثلا در کامبوباکس یا لیست باکس یا جدول یا .... ) نمایش بده .
خوب پس مرحله اول کار اینه که اسامی داروها رو در جایی خارج از برنامه ذخیره کنیم. راه های زیادی برای انجام این کار هست ولی من به شما استفاده از دیتابیس رو پیشنهاد می کنم چون از همه راحت تره. پس VB رو اجرا کن تا باهم یه دیتابیس بسازیم.
در محیط ویژوال بیسیک از منوی Add-Ins ، گزینه اول یعنی Visual Data Manager رو انتخاب کن. در پنجره باز شده باید از منوی File به ترتیب گزینه های New و سپس Microsoft Access و در نهایت Version 7.0 MDB رو انتخاب کنی. بسیار خوب حالا برای دیتابیسمون یک اسم انتخاب می کنیم مثلا Daro و در درایو C و شاخه New ذخیره می کنیم. ( C:\New\Daro.Mdb)
حالا باید دوتا پنجره دیگه داخل برنامه VisData باز شده باشه. اسم یکی از اونها Database Window هست که ما فقط با اون کار داریم و اون یکی که نوشته SQL Statment رو می تونی اصلا ببندیش. حالا داخل پنجره Database window راست کلیک کن و گزینه آخر یعنی New Table رو انتخاب کن._ همونطور که می دونی در ویندوز اطلاعات داخل فایلها ذخیره می شن و فایلها هم داخل فولدرها. اینجا هم دقیقا مثل ویندوز می مونه فقط اسمها عوض شده و ما به جای فولدر(Folder) ، تیبل(Table) داریم و به جای فایل(File) ، فیلد ( Field) _ در پنجره باز شده، اون بالا از ما می خواد تا نام تیبل رو وارد کنیم خوب بهتره اسم تیبلمون رو بزاریم Daroha . بعد از اون یه جایی تقریبا در وسط همون پنجره یک دکمه هست به نام Add Field، روی اون کلیک کن تا به قسمت فیلدها بریم. در این قسمت بازهم باید یک نام بنویسیم ولی اینبار نام فیلد رو باید انتخاب کنیم . چون داریم اسامی داروها را ذخیره می کنیم بهتره که اینجا از کلمه Name استفاده کنیم شایدم شما بخواید اسم دیگه ای رو انتخاب کنید ولی من پیشنهاد می کنم هر اسمی که انتخاب می کنید کوتاه و معنی دار باشه تا بعدها دچار مشکل نشیم.
در این پنجره قسمتهای دیگه ای هم وجود داره که نوع فیلد مارو مشخص می کنن ولی الان همشون درست هستن و بهتره کاری باهاشون نداشته باشیم و بر روی Ok کلیک کنیم. چون ما فیلد دیگه ای لازم نداریم بر روی Close کلیک می کنیم تا این پنجره بسته شه. حالا در پنجره مربوط به ساخت تیبل قرار می گیریم و اینجا هم باید بر روی Builde the Table کلیک کنیم تا دیتابیس ما ساخته و آماده استفاده بشه.
بسیار خوب کار ساخت دستابیسمون تموم شد حالا می تونی اطلاعاتت رو داخل اون ذخیره کنی برای این کار هم می تونی از خود برنامه VisData ( همین برنامه که الان باهاش دیتابیس ساختیم ) استفاده کنی هم می شه یه برنامه نوشت که از طریق اون اطلاعات ذخیره بشن......
شما فعلا این کارهارو انجام بده و دیتابیست رو آماده کن تا بعد در مورد نحوه استفاده از اون در برنامه توضیح بدم.

۲۶-آبان-۱۳۸۶, ۱۴:۳۶:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مخ زدن سيستم عامل؟!!؟؟فوري!خواهشا black_phantom 1 2,459 ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۰۴
آخرین ارسال: joker
Question tapi فوري فوري mshahali 1 2,506 ۰۶-دى-۱۳۸۷, ۲۰:۲۸:۵۰
آخرین ارسال: lord_viper
  درخواست سورس خيلي فوري zer0tent 15 8,397 ۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۲:۱۸
آخرین ارسال: Payman62
  كمك فوري! برنامه‌ام قفل كرده!!!!!!!!!!!!!! رايان استار 1 1,979 ۰۶-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۴۳:۲۲
آخرین ارسال: Mamad2003
Rolleyes خيلي فوري: Update شدن بانك اطلاعاتي رايان استار 1 2,196 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۵۸:۵۲
آخرین ارسال: tahayazdani
Question كمك فوري براي طراحي يك OCX با VB aramghasemi 4 4,109 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۲۵:۱۴
آخرین ارسال: aramghasemi
Question يه سؤال فوري و مهم a_nafiseh 1 2,211 ۰۳-دى-۱۳۸۶, ۱۰:۵۵:۵۲
آخرین ارسال: mbza11
  راهنمايي فوري ممنون hhhh 2 2,707 ۱۰-آذر-۱۳۸۶, ۲۰:۰۶:۳۹
آخرین ارسال: Di Di
  خطا در فيلتر نمودن بانك اطلاعاتي كمك فوري m_amini 1 2,079 ۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۰۹:۲۳:۵۹
آخرین ارسال: Erdik007
at (فوري)عوض كردن آيكن برنامه بعد از كامپايل shamsoft 2 2,453 ۱۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۱:۲۳:۴۷
آخرین ارسال: shamsoft

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS