امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست انجام پروژه به زبان C
نویسنده پیام
maryam8080 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
درخواست انجام پروژه به زبان C
سلام به همه دوستان عزیز
بچه ها راستش من یه پروژه دارم که باید به زبان سی نوشته بشه من به خاطره مشکل خانوادگی که برام پیش اومد اصلا نتونستم
کلاسای درس پیشرفته 2 یعنی برنامه نویسی c رو برم و برای همین هم چیزی از این زبان یاد نگرفتم
حالا من باید این پروژه رو تا دوشنبه به استادم بدم( یعنی باید این برنامه رو تا یکشنبه داشته باشم) چون استادمون گفته اگر کسی این پروژه رو نیاره امتحان هم حتما می افته
من این ترم برام یه مشکلی پیش اومد و کلا نتونستم سر کلاسام حاضر بشم
اگر این درسم بیفتم دیگه حتما مشروط میشم
ممنون میشم هر کدوم از دوستان این لطف رو برای من انجام بدن و این برنامه رو بنویسن به خدا دعاتون می کنم
بچه ها خیلی می ترسم که این ترم مشروط بشم من تازه ترم دوم هستم تو رو خدا کمکم کنید

صفحه اول پروژ به شکل زیر است
Insert List Delet Serch Exit

در صفحه اول همان طور که مشاهده می کنید 5 گزینه نمایش داده شده است . انتخاب آنها با کلید های شماره 1 تا 5 می باشد

* توجه شود که تمام کلید های دیگر غیرفعال می باشد یعنی اینکه هر کلیدی غیر از کلید های 1 تا 5 را کاربر وارد کند صفحه تغییر نکرده و همچنان منتظر زدن کلید صحیح می باشد
__________________________________________________ ____________________________________________
1
صفحه مربوط به Insert :در صفحه Insert اطلاعات دانشجو دریافت می شود که بصورت شکل زیر است
شماره دانشجوی :ID
نام:Name
نام خانوادگی:Last Name
معدل:Avg

توجه1: داشته باشید که پس از وارد کردن اطلاعات یک دانشجو کلید b (b کوچک) جهت برگشت به صفحه اول تعبیر گردد
توجه2:به غیر از کلید b کوچک هیچ کلید دیگری فعال نباشد
__________________________________________________ ____________________________________________
2
صفحه مربوط به :List در صفحه List ، لیست تمام دانشجویانی را که کاربر ثبت نام کرده است را نمایش می دهد بصورت شکل زیر:
ID Name Last Name Avg
- - - -
- - - -

- - -

-

- - -

-

در صفحه لیست نیز جهت برگشت به صفحه اصلی کلید b کوچک طراحی گردد و باز توجه شود که غیر از کلید b هیچ کلیدی باعث تغییر در صفحه نگردد

3
صفحه مربوط به :Serach سرچ بر حسب شماره دانشجوی انجام می گیرد بطوریکه ابتدا شماره دانشجوی را دریافت می کند و سپس اطلاعات شخص را به صورت شکل
زیر نمایش دهد

ID:

ID-Name-Last Name- Avg
4
صفحه مربوط به Biggrinelete این صفحه نیز به این شکل است که بر حسب شماره دانشجوی یک دانشجو را از لیست حذف می کند جهت این کار مانند شکل زیر ابتدا شماره دانشجوی گرفته می شود و پس از نمایش اطلاعات دانشجو رکورد حذف می شود

ID:

ID-Name-Last Name- Avg
5
صفحه مربوط به :Exit صفحه خروج از برنامه می باشد دکمه 5 جهت خروج از صفحه می باشد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آذر-۱۳۸۶, ۱۶:۴۸:۴۲، توسط Mamad2003.)
۱۵-آذر-۱۳۸۶, ۱۷:۰۳:۵۲
imangh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: درخواست انجام پروژه به زبان C
برای سفارش پروژه می توانی از سایت پارس کدرز هم استفاده کنی، اونجا حتما کار را برات انجام می دهند و کلیه مراحل مالی را خود سایت انجام می دهد که کسی دچار مشکل نشود
۱۵-فروردین-۱۳۸۷, ۰۵:۱۴:۰۰
imanba آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: درخواست انجام پروژه به زبان C
اگه می شه این برنامه رو برام بنویسید ممنون می شم

اگر s مجموعه ای با n عضو باشد مجموعه توانی power set مجموعه ای است از تمامی زیر مجموعه های ممکن از مجموعه s خواهد بود به عنوان مثال اگر s=a,b,c آنگاه مجموعه توانی آن (power set) برابر است با

=s

{(a),(b),©,(b,a),(c,a),(b,c),(a,b,c),()}

یک الگوریتم بازگشتی بنویسید که power set s را باهمین اسم محاسبه نماید

با تشکر اگه بشه این برنامه را برام تادوشنبه بنویسید ممنون می شم
۱۴-فروردین-۱۳۹۰, ۰۳:۴۷:۴۷
تشکر شده توسط : HoseinVig

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انجام پروژه فرستنده و گیرنده نوری با برد 10 متر فوری ebrahim98 2 2,733 ۲۸-خرداد-۱۳۹۴, ۱۴:۱۷:۳۴
آخرین ارسال: aKaReZa75
  [فوری] خطا در اجرای پروژه saeed_nami 22 10,387 ۲۲-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۳۵:۲۱
آخرین ارسال: hdsco
  [فوری] درخواست انجام پروژه الکترونیک کارت خوان RFid، لطفا hdsco 0 2,113 ۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۱۰:۲۷
آخرین ارسال: hdsco
  انجام پروژه متلب golpari 15 12,304 ۰۱-بهمن-۱۳۹۳, ۲۳:۰۰:۲۰
آخرین ارسال: NO DONGLE
  [فوری] پروژه متلب تا آخر هفته fabulous 0 1,902 ۰۱-بهمن-۱۳۹۳, ۰۰:۲۴:۳۲
آخرین ارسال: fabulous
  [سوال] انجام پروژه+استان زکریا 3 5,070 ۰۹-آذر-۱۳۹۳, ۰۹:۱۶:۵۱
آخرین ارسال: زکریا
  [سوال] لطفا کمک! پروژه RFID soltanejam 0 2,019 ۱۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۴:۵۸:۱۲
آخرین ارسال: soltanejam
  پروژه با packet tracert networkamn2014 1 2,136 ۰۷-تير-۱۳۹۳, ۲۲:۱۳:۴۲
آخرین ارسال: babyy
  درخواست انجام پروژه ربات مسير ياب 10 سنسوره sinaitg 0 2,228 ۳۰-دى-۱۳۹۲, ۲۱:۲۳:۵۴
آخرین ارسال: sinaitg
  [پروژه] انجام پروژه با پرداخت هزینه- ساعت دیجیتال bahman69 2 3,070 ۰۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰:۴۸
آخرین ارسال: EBKA

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS