امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط صفحه کلید و LCD به کمک 8051
نویسنده پیام
kimia_mybb1.2_import12502 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
ارتباط صفحه کلید و LCD به کمک 8051
سلام
من می خواهم به کمک میکرو کنترلر 5081 کیبورد را به یک LCD مرتبط نمایم. یعنی اینکه داده ها از کیبورد به داخل 8051 رفته و از آنجا نیز به LCD بفرستم. هنوز چون کارم را شروع نکردم به مشکل خاصی بر نخوردم فقط خواستم بدانم کسی از دوستان این کار را تجربه کرده؟ و اگر کرده من را از تجربیات خودش بهره مند سازد. در واقع هنوز نمی دانم که باید چطوری این کار را انجام دهم. یعنی اینکه پین های مربوط به کیبورد را نمی شناسم. در این زمینه اگر راهنمایی بفرمایید ممنون
۰۷-بهمن-۱۳۸۴, ۰۷:۱۳:۱۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

اگه از اين كيبرد هاي ماتريسي استفاده مي كني كه خيلي سادس عين يه ماتريس به هم وصل شدن هر سطر يه سيم هر ستون هم يه سيم داره با يه اهمتر مي توني پايه ها رو پيدا كني البته كي برد هاي تلفن دو تا كليد ديگه هم دارن كه جدا وصل مي شن و به كي برد هاي 10 سيمه معروفن ولي معمولا بايد به اندازه طول به اضافه عرض سيم داشته باشن مثلا 3*4 بايد 7 تا سيم داشته باشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۷-بهمن-۱۳۸۴, ۱۳:۰۶:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

نه هادی جان کیبورد واقعی منظورم هست. یعنی همین چیزی که الآن دارم با اون تايپ می کنم. حالا اینجوری مشکل خاصی داره؟ یعنی خیلی سخته؟ فکر نمی کنم چون فقط باید کارکرد هر کدام از پین های کیبورد را بدانیم دیگر وگرنه دیگه بقیه کارها حله چون تا جاییکه من می دونم خود کیبورد دکمه ای رو که گرفته به صورت کد اسکی در میاره و می فرسته روی پورت کامپیوتر پس ما هم می تونیم عدد اسکی رو به کمک میکرو از کیبور بخونیم. نباید مشکل خاصی باشه؟ نظر شما چیه؟
۰۸-بهمن-۱۳۸۴, ۰۷:۲۷:۵۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

اووووو
آره اين خيلي خفنه كدهاش خيلي هم اسكي نيست ولي مي شه فهميدش مشكل اصلي اينجاست كه پورت آدم واري نداره يه پورت سريال عجيب غريب داره كه با پورت هاي ميكرو ساز گار نيست بايد خودت بشيني و اين پورت رو به صورت نرم افزاري شبيه سازي كني خيل درد سر داره ولي شدنيه من يه بار اين كار رو كردم البته فقط كليد هارو مي خوندم نوشتن توش هم مكافاتيه
يه پيش نهاد هم دارم به جاي 8051 چرا از avr‌ ها استفاده نمي كني هم جالب ترن هم امكانات بيشتري دارن

هادی امین زاده
۰۸-بهمن-۱۳۸۴, ۰۹:۵۵:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5

والله خوب دلیل اصلیش اینه که بلد نیستم؟! AVR خیلی سخته؟
۰۹-بهمن-۱۳۸۴, ۰۷:۴۳:۵۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6

خوب آخرش بايد ياد بگيري 8051 ديگه خيلي قديمي شده avr ها هم خيلي سريع دارن بازار رو ميگيرن شايد يه مقاله براي مسافرت از 8051 به avr نوشتم
خيلي هم سخت نيست چون شما داري با يه زبان سطح بالا مثل c برنامه مي نويسي تغييرات رو زياد حس نمي كني
شما اول به يه پروگرامر نياز داري كه تو همين سايت قسمت مقالات مي توني پيدا كني به يه كمپايلر هم نياز داري كه مي توني از Bascom كه زبان بيسيك است يا codevision كه زبان C رو ساپورت مي كنه استفاده كني ولي اينا همه پولي هستند و بايد كركشون رو هم داشته باشي اگه از من مي شنوي از GCC‌استفاده كن يه كم مشكل تره و شايد براي شروع خوب نباشه اگه از GCC استفاده ميكني من Winavr رو پيشنهاد مي كنم همين رو اگه سرج گني كلي لينك پيدا مي كني مجاني هم هست و هميشه آخرين ورژنش رو مي توني رايگان دانلود كني
براي شروع هم چند تا برنامه فكر كنم تو همين سايت هست كه براي راه انداختن كارت بد نيست
البته بايد با پورت ها فيوز بيت ها هم آشنا بشي بد نيست يه سري به سايت www.Atmel.com بزني و ديتا شيت اون اي سي خاص رو بخوني ولي فقط بگم اين فيوز بيتها توي 8051 نبود و براي تغييرات كلي اي سي استاده مي شن مثلا مي توني منبع كلاك اي سي رو از داخلي به كريستال خارجي يا rc خارجي تغيير بدي كه اگه اشتباه كني و مثلا روي rc خارجي تنظيم كني و كريستال داشته باشي باعث مي شي كه ديگه اي سي پروگرام نشه جون كلاكش درست كار نمي كنه يا حتي مي توني پروگرام شدن سريال رو از كار بندازي كه البته پروگرامر هاي سريال اين اجازه رو بهت نمي دن پس بايد خوب اين قسمت رو مطالعه كني

هادی امین زاده
۰۹-بهمن-۱۳۸۴, ۱۰:۳۴:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7

از لطفت ممنونم. سرش فکر می کنم
۱۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۶:۴۰:۰۳
designer آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
Reading an AT-PC Keyboard
The following program was submitted by Dusko Djuricin.
It shows how to read a keyboard from an AT compatible PC.

http://www.mcselec.com/index.php?option=...&Itemid=57
۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۲۹:۵۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #9

ممنون

هادی امین زاده
۱۹-خرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۲۵:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط با پورت موازی LPT lord_viper 1 6,875 ۲۳-آبان-۱۳۹۴, ۱۵:۲۵:۴۵
آخرین ارسال: mojtaba.rezai
  [سوال] ساخت کلید الکترونیکی a.mehran 0 1,791 ۱۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۲۶:۵۷
آخرین ارسال: a.mehran
Question [سوال] گرفتن راهنمایی در مورد نوعی کلید farshad1195 4 4,186 ۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲:۴۵
آخرین ارسال: ha_60
  کلید الکترونیکی برای سوئیچ کردن تصویر,صدا,دیتا EBKA 11 13,708 ۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۱۶:۱۱
آخرین ارسال: t3r!p3000
  صفحه نمايش لمسي و ارتباط با ميكروكنتلر t3r!p3000 15 15,354 ۱۶-تير-۱۳۸۹, ۱۵:۵۰:۱۸
آخرین ارسال: t3r!p3000
  کلید های لمس خازنی yuzarsif 1 2,689 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۰۹:۲۷:۱۱
آخرین ارسال: 1nafar
  نرم افزاری برای ارتباط با پورت COM elvand 0 2,331 ۲۸-آبان-۱۳۸۶, ۲۰:۰۴:۵۴
آخرین ارسال: elvand

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS