امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضرورت یادگیری ویژوال سی ++
نویسنده پیام
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
ضرورت یادگیری ویژوال سی ++
سلام بر دوستان عزیز
من از خیلی ها شنیدم که گفتن برای دانشجویان الکترونیک یادگیری ویژوال سی پلاس پلاس ضروری هستش اگه میشه علت این امر رو توضیح بدید و بگید چرا و در چه زمینه هایی ویژوال سی پلاس پلاس لازم میشه و یک منبع فارسی برای استارت معرفی کنید میدونم که بهترین راه استفاده از منابع لاتین هستش ولی خوب برای استارت فکر کنم منبع فارسی مناسب باشه من خودم یک کتاب پیدا کردم از مرکز فرهنگی نشر گشتر به نام اموزش گام به گام ویژوال سی پلا پلاس 6 در 21 روز از مقدماتی تا پیشرفته که ترجمه کتابی تحت همین عنوان از انتشارات معروف SAMS هستش میخواستم بدونم چه جور کتابی هستش و آیا شما مرجع دیگه ای میشناسید ؟؟

ممنون :wink:
۲۱-اسفند-۱۳۸۴, ۲۱:۴۳:۵۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

اگه به خوای مداراتت رو به کامپیوتر وصل کنی باید با این زبان آشنا باشی البته با بقیه هم می شه ولی این زبان بهتر از بقیس ولی اگه علاقه ای به این کار نداری و قصد برنامه نویسی هم نداری نیاز نیست ولی همیشه بلد بودن چیزی بهتر از نبودن اونه :wink:
و اما مرجع من معمولا کتابهای انتشارات نص رو می گیرم د نیست ولی شما باید خودت ببینی ولی اگه با زبانهای شئ گرا کار نکردی حتما اول مفهوم کلاس وراثت و ... رو باید بفهمی (آخر این کتابهای سی++ معمولا توضیح می دن) این وی سی یکم اذیت می کنه باید باهاش کنار بیای :wink:

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۲-اسفند-۱۳۸۴, ۰۹:۰۳:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

ممنون Biggrin
۲۲-اسفند-۱۳۸۴, ۱۷:۳۲:۵۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تابع دوست در ویژوال سی++ مسافر 2 3,781 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۳:۴۴:۲۵
آخرین ارسال: mhd.group
  پلات در ویژوال سی hamid1100 0 1,673 ۱۹-دى-۱۳۸۸, ۰۱:۰۱:۲۱
آخرین ارسال: hamid1100
  مهم:کمک درباره پروژه برنامه نویسی ویژوال سی ++ 6 arminjahanshahr 10 8,728 ۱۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۰۸:۱۳
آخرین ارسال: arminjahanshahr
  آموزش استفاده از دیباگر در ویژوال سی black-scorpion 2 3,032 ۲۱-بهمن-۱۳۸۶, ۱۹:۴۱:۳۰
آخرین ارسال: Mamad2003

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS