امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ها دلفي 2005 ( كي مياد ؟)
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
آموزش ها دلفي 2005 ( كي مياد ؟)
سلام !
گر مي خواهي بماني هم رنگ جما عت شو !؟ Amaze
خب امروز ديدم واقعلا دلفي پر قدرته و جدا اوني كه فكر مي كردم نيست و جدا بهترين انتخاب بعد از ..... است دلفي بچه اول من هست اگه براي بعضي ها بچه دوم است
من قصد دارم روال كار خود را كلا عوض كنم طبق ضرب المثل با لا بايد همه با هم باشيم نه رو كم كني برنامه و پست بزنيم براي همين كللا وحيد 2000 شد وحيد2005 يا همون وحيد دلفي 8) :arrow: :wink:
من ديدم كه به تازگي افراادي مثل افشين و امير جان و خودم دارن دلفي ياد ميگيرن گفتم بياييم باهم باشيم و با هم مشكلات كار رو حل كنيم پ اين تاپيك رو زدم هر كي دوست داشت بيايد و با ما دلفي ياد بگيرد در اين صورت مي تواند در فروم سايت كامپايلرز و يا اينجا و يا با ميل من
saeed_online2006[at] yahoo[dot] com
تماس بگيره ممنون منتظرم تا بعد باي :arrow:
با تشكر وحيد 2000
۱۲-دى-۱۳۸۳, ۰۰:۵۳:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

آقا وحيد چون دوست دارم ميخوام از يه گلايه بكنم .
احساس ميكنم با ادامه اين روندي كه پيش گرفتي خداي نكرده ممكنه سايت ايران ويج بشه سايت جنگ زبانهاي برنامه نويسي .
ببين فرض ميكنيم (كل مطلب يه فرضه حتمي در كار نيست) دات نت بهترين و كاملترين در جهان باشه و فعلا هم رودستش تا چندين سال نياد.
خوب حالا من ميام ميگم دات نت بي خودترين زبان برنامه نويسيه.
فكر ميكني با حرف من دات نت خراب شد؟؟؟
دات نت ديگه بدرد نخور شد؟؟؟
دات نت ديگه نميتونه كار كنه؟؟
------------------------------------
هيچ كدوم از اتفاقهاي بالا نميفته چون دات نت منتظر حرف من نيست كه بخواد كارش خراب شه.
اصلا حرف من ارزشي نداره .
يه مثال ميزنم تا منظورم رو بهتر برسونم.
حدود 10 سال پيش يه حرفي بين توربو پاسكال(من نمايندش بودمAmaze ) و توربو سي (به نمايندگي يكي از دوستام) شد نتيجه جنگ اين شد كه هر كدوم از ما يه برنامه ساده بنويسه با زبون مورد علاقش و كمپايل كنه و فايل اجرايي رو با هم مقايسه بشه.
عمليات اين بود كه از يك تا 10000 شمرده بشه و دست آخر فقط يك OK چاپ كنه .
بعداز عمليات فايل اجرايي پاسكال حداقل 4 كيلو بايت كمتر بود و از نظر سرعت اجرا هم چيزي حدود 1 ثانيه كمتر اجرا شد .
ولي اين دوست من قوبل كرد كه پاسكال از سي بهتره (Amaze عجيبترين چيز ممكن) ولي بعدها وقتي كدهاي كمپايل شده برنامه هاش رو ميديدم برام تعجب داشت چون خيلي منظم و بهينه شده بود و اونجا بود كه فهميدم اين برنامه نميتونست نشون بده حتما پاسكال بهتره .
پاسكال خوبه ولي نه هميشه ، سي خوبه ولي نه هميشه ، دات نت خوبه ولي نه هميشه ، دلفي و وي بي و .... همه و همه خوبن ولي نه هميشه و نه همه جا و نه هر برنامه اي.
به زبون ساده و مثالي : اگه ميخوايي كار ديتا بيسي بكني بهترين وسيله اكسس Access هست ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي دموي گرافيكي بسازي پاور پوينت و فلش بهترين هستن ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي نمودار و اينطور كارها انجام بدي بهترين وسيله Excel هست ولي با دات نت و وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي ويژوال خالص انجام بدي بهترين وسيله دات نت هست ولي با وي بي و سي و ... هم ميتوني انجام بدي.
اگه ميخوايي برنامه رو سريع بنويسي و تا حدودي هم جالب باشه وي بي بهترينه ولي با دات نت و سي و ... هم ميتوني انجام بدي
اگه ميخوايي با سخت افزار به بهترين روش ارتباط برقرار كني سي بهترينه ولي با دات نت و وي بي و ... هم ميتوني انجام بدي.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۲-دى-۱۳۸۳, ۰۹:۲۷:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #3

وحید جان سلام ...

من هم تا یه مدت پیش با چند تا از دوستام تو دانشگاه کل وی بی و دلفی داشتم ...
تا چند وقت پیش هم از دلفی خوشم نمیومد که هیچ ... بدم هم میومد .... :cry:
ولی چون به ناچار ( توفیق اجباری ) در دانشگاه دلفی رو خوندم دیدم نه بابا ... اینجوریا هم که من فکر میکردم نبود (یعنی : وی بی تمام و کمال و دلفی سراسر اشکال )
الان واقعا در دلفی در بعضی کارهاش سادگی و قدرت بیشتری نسبت به ویبی میبینم !!
نه اینکه از فردا بگم دلفی آخرشه و ویبی اصلا" بدرد نمیخوره ... خدایی هنوز هم اگه بخوام یه برنامه ساده بنویسم
خودم ( نظر شخصی ) با ویبی راحتترم ... ولی اگه بخوام بانک اطلاعاتی کار کنم با دلفی راحتترم ...
خلاصه کلام اینکه واقعا نباید هیچ زبونی رو بهترین و بدون نقص ترین دونست و هیچ کدوم رو هم نباید انقدر بد که ارزش
یادگیری نداشته باشه ...
مثلا" همین دات نت که هیچ کس نمیتونه منکر قدرتش بشه ... کمترین اشکالش اینه که فقط تو ویندوز های فریم ورک
(net.)اجرا میشه و به هر حال محدودیت داره !!!
پس باید تعصب روی یک زبون رو کنار گذاشت ...
البته اینکه شما از قابلیتهای دات نت صحبت کنی و حتی تبلیغ کنی اصلا" اشکال نداره که خیلی هم خوبه ...
ولی اینکه تو تبلیغت زبان دیگه ای رو بتوپی و بخوای خراب کنی شاید تبلیغت در دیگران ( بخصوص برای کسایی که اون
زبون برنامه نویسی که تو ازش بد گفتی رو دوست دارن ) اثر منفی هم داشته باشه ...
یعنی شاید ناخود آگاه در فرد این احساس به وجود بیاد که باید با حرف شما بجنگه و از حرف خودش دفاع کنه !!!

خلاصه کلام اینکه بهتره هر کس به مهرفی اون چیزی که بلده به دیگران بپردازه و از دیگران هم سعی کنه که چیزی که
بلد هستن یاد بگیره ....
البته من مطمئن هستم که خود تو قصدت جنگ بین زبون ها انداختن نیست ولی این رو کلی گفتم که هممون هواسمون باشه که یه وقت ناخواسته کاری نکنیم که خودمون هم دوست نداریم ...

من خودم اولین فرصتی که گیر بیارم و سرم خلوت بشه میخوام ویبی دات نت رو هم یاد بگیرم ( ایشالا از تو هم کمک خواهم گرفت :oops: ) ... و برنامه های تو و
تبلیغات تو هم در این زمینه بی تاثیر نبوده ... به همین دلیل هم ازت تشکر میکنم و میخوام که همچنان بیشتر به معرفی
دات نت تو این سات بپردازی ....مطمئن باش که اینجوری بیشتر در هدفت موفق میشی تا اینکه زبون ها رو با هم مقایسه جنگ آمیز کنی ....

ببخشید که سرت رو درد آوردم ... ولی چون من هم دوست دارم و از کمک هات هم قبلا" در دلفی استفاده کردم
خواستم نظرم رو بگم ... وگر نه اگه برام ارزش نداشتی ... وقتم رو واسه تایپ این مطالب نمیزاشتم ... :arrow:

بازم برای همه بروبچ ایرانویج آرزوی موفقیت میکنم ... :wink:
۱۲-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۵۷:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #4

اشكان جون حرفت حقه ومن هيچي نمي تونم بگم اگه هم مي بي ني من دارم وانمود مي كنم دات نتي هستم و خيلي رو زبان ش تعصب دارم و يا خيلي اصرار دارم كه فلان زبانن از فلانن زبان بهتره براي اينه كه من از اين نوع جنگ ها خوشم مياد بهتر بگم از اين نوع رقابت ولي خداييش حرفتون رو من تاثير داشت چشم ! از اين به بعد ديگه سعي به واممود كردن چنين حرف هايي نم كنم و قول مي دهم كه ديگه تكرار نشه
در ضمن شما جاي برا در بزرگ منن هستي و هرچي دوست داري بگو من نه تنها بهم بر نمي خوره خوشحال هم ميشهم و سعي بر برطرف كردنش مي كنم خب از جوابتون ممنون
( ولي من هم در جبه شما هستم پاسكال بهتر Amaze Amaze Amaze { شوخي بود })
من تسليم افشين جون درسته حق با شما هاست ولي من كه گفتم در حد رقابت مي خواستم باشه نه جنگ 8O
و در ضمن از اينكه به من نا چيز بها دادين واقعا ممنونم
و در ضمن آقا يون من مي گم هركي دوست داره از راه دور دلفي ياد بگيره اينجا بگه همين !
( فكر نكنم به زبان برنامه نويسي بد وبيراه گفته باشم :wink: )
۱۲-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۲۴:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #5

به اين ميگن جنبه انتقاد پذيري !!!‌ :wink:

من هم كه گفتم كلي عرض كردم در حد رقابت بدون كل و دعوا و كشت وكشتار :oops: خيلي هم خوبه !!!‌

خوب ... من دوست دارم از راه دور دلفي ياد بگيرم ... حالا ايده خاصي تو ذهنت داري ؟؟؟ :?:
۱۳-دى-۱۳۸۳, ۰۳:۲۲:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6

به به افشين خان عزيز اومدن شما بري ابتدا كار مي توانيد با آي دي ياهو مسنجر من تماس بگيريد
saeed_online2006[at]yahoo[dot]com
۱۳-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۱۵:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #7

آقا من هم سه چهار روز پيش رفتم سي دي شو خريدم ، دارم كار ميكنم ، ولي هيچي سر در نمي آرم !!! دلفي كار نكردم ، نكردم ، رفتم ورژن دات نتشو دارم كار ميكنم !!!!!

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۳-دى-۱۳۸۳, ۱۰:۴۳:۵۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

منم الان اينهمه برنامه دلفي تو سايت هست هنوز نتونستم بجز يكي دو مورد (انوم رو سيستم ديگران) بقيه رو تست كنم عجيب دلفي لازم دارم .
كسي لينك دانلود برنامش رو داره (دلفي بدون قفل 6 يا 7 يا 8 فرقي نميكنه).رفتم سايت دلفي بعد از كلي لينك زدن هيچي بهم نداد(تازه رجيسترم شدم)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۳-دى-۱۳۸۳, ۱۵:۳۹:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #9

تو سايت www.danlod.com و قسمت برنامه نويسي مي تونيد دلفي 2005 رو دانلود كنيد.
۱۶-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۰۲:۴۹
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #10

مگه با دلفي 2005 هم ميشه سورس دلفي 7 رو ديد ؟؟؟ :arrow:
مگه مثل دات نت بل كل عوض نشده ؟؟؟؟
كسي با دلفي 2005 كار كرده اينجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۶-دى-۱۳۸۳, ۲۰:۰۱:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #11

عزيز من نه تنها سورس دلفي 7 بلكه ورژن ها ي قديمي تر هم پشتسباني مي كنه و البته دات نت هم همچنين البته خيلي باگ داره دلفي 7 رو من بيشتر ترجيح ميدهم ولي خب هرچي آپ ديت شده اش خوبه !!!!! :wink:
۱۶-دى-۱۳۸۳, ۲۲:۴۷:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اگزه دلفي ahvig 7 3,675 ۱۹-بهمن-۱۳۸۴, ۰۸:۵۲:۲۸
آخرین ارسال: m-m
  Hackers & ‍Crackers Toolkit 2005 Mohamad_VB 3 2,693 ۱۰-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۰۵:۴۳
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  كمك در سي نه دلفي acv 1 1,974 ۰۴-بهمن-۱۳۸۳, ۱۱:۲۲:۵۰
آخرین ارسال: mehdvirus
  دلفي كارها . ميشه كمك كنن به من ؟ behzad-khazama 4 4,278 ۲۴-شهریور-۱۳۸۳, ۲۳:۱۴:۰۶
آخرین ارسال: ali110

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS