امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بيچاره ايران ويج از كجا دربياره بده
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #1
بيچاره ايران ويج از كجا دربياره بده
سلام
اقا ديم قديما اين سايت تقريبا يه سايت شخصي بود كه ماله يه نفر بود ولي حالا اوضاع فرق كرده اين سايت ديگه ماله اون يه نفر نيست ماله منه ماله تو ماله همست (اشكان:بچه پررو) Biggrin
حالا بگزريم حالا ايا اين درست است كه همه خرجها بيفته رو يه نفر بعد استفادشو ما بكنيم :?:
نچ درست نيست ديگه :!: من پيشنهادم اينه كه حداقل با تبليغات پول سايت رو در بياريم
تازه قديما مجوع كاربرها نصف الان هم نبود كمتر بود روز به روز به تعداد كاربرها اضافه ميشه
پهناي باند هم زياد تر ميشه به فضاي بيشتري هم نياز ميشه پس روز به روز پولش بيشتر ميشه حالا اگه بشه با تبليغات پولشو دراورد خوب ميشه حداقل از اين تبليغات كه كليك ميكنن
همه حداقل يه بار روش كليك كنن پولش درمياد :idea:
منم يه فكرهايي تو كلمه كه ايران ويج بيشتر از الان عضو گيري كنه و كاربراش زياد شه خيلي زياد يه فكر توپيه خيلي توپ كه خيلي هارو تشويق به برنامه نويسي ميكنه فقط الان وقتش نيست انشاالله تو تابستون :arrow:
رو اين قضيه هم كه گفتم شما هم نظر بدين بگيد موافقيد يا نهAmaze
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۱۳:۴۶:۳۶
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #2

خيلي خيلي عاليه ! اگه بتونم يه آرشيو گنده از يه سري ايميل ايرني پيدا كنيم خيلي توپ ميشه ! ميتوني به همشون تبليغ ايران ويج رو بفرستيم .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۴۲:۲۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

من از اينكه ميبينم دوستان به فكر سايت خودشون هستن خيلي خوشحالم.
آقا مهدي نه پرويي كردي نه حرف نابجا زدي اين سايت از اولش هم براي بچه هاي ايران بود و اميدوارم تا به آخر هم همينطور باشه.
باور ميكني اگه اين سايت نبود ، من الان ديونه شده بودم ، باور كن وقتي با دوستان اينجا هستم و وقتي حس ميكنم بچه ها تو سايت هستن لذت ميبرم ، بايد قبول كرد هيچ كاري تو ايران رضايت بخش نيست يعني هيچ فردي(حالا هيچ هيچ هم شايد درست نباشه ولي خيليها) از كاري كه ميكنن قلبي راضي نيستن و در واقع كار ارضا نميكندشون ، من خودم كه اينطورم با اينكه كارم هم كامپيوتر هست و سرم هم نسبتا شلوغه ولي باز ميبينم كه لذتي نميبرم .
اين سايت تنها جاييه كه حس ميكنم كاري دارم توش ميكنم كه بدرد ميخوره ، بدرد همه ميخوره و همين خيلي لذت بهم ميده.چه لذتي بالاتر از اين كه خيليها پيام ميزنن كه اين سايت خيلي كمكمون كرد خيلي ازش استفاده كرديم .
نميخوام بگم پول مهم نيست ولي من هر خرجي اينجا كردم از ته دلم بود چون اگه نميكردم خودمو مرده ميدونستم ، كسي كه فقط در ظاهر زنده هست ولي مرده متحركه .
الان اينجا با خيليا رفيقم خود تو عزيز باور كن از ته دل ميخوامت يا بقيه(اسم نميگم ميترسم كسي از قلم بيفته بعد ناراحت بشه) .
همينقدر كه اينجا با دوستان دم خور شدم برام دنيايه.
اصلا عشق ايران ويج اگه نباشه دست و دلم به كار نميره ، ايران ويج شده عين زندگيم .
راجب تبليغات خودم يه سري كارا كردم يه سري تكونها دادم ولي از شركتهاي ايراني (بخصوص كامپيوترياش) بيشتر انتظار همكاري داشتم ولي ازشون هيچ كاري نديدم.
چندين بار بهشون ايميل فرستادم و نامه زدم(900تا شركت) ولي دريغ از حتي سر زدن به سايت.
زحمت سر زدن به اين سايت رو هم بخودشون ندادن.
اكامپ موقعيت خيلي خوبي براي معرفي سايت و نمايش قدرتش بود ولي حيف نه فرصت بود و نه من اصلا آدمي هستم كه بتونم تبليغ كنم(گوينده و تبليغات چي خوبي نيستم) خيلي دلم ميخواد كسي يا كسايي از دوستان يه دستي بالا بزنن و تو اين زمينه فعاليت كنن ، باور كنيد منم هر امكاني كه بخوان در اختيارشون ميزارم.
------------------------------------------------------------------------------------------
بحثي با افشين شد بد نميدونم اينجا ادامش بدم.
الان تعداد واقعي بيننده هاي سايت (روزانه) متغيره بين 500 تا 700 نفره(چون تو ايران كسي آي پي مستقل نداره در واقع اين تعداد به مراتب بيشتره -آي پي افراد مستقيما به آي پي اون تو آي اس پي برميگرده)
اين آمار هم از اينجا ميشه ببينيد ، اين آمار مال من نيست يا ساخته دست نيست توسط AWSTAT ساخته ميشه و به منم ارايه ميشه.
ماه دوازده ميلادي سال 2004
http://www.iranvig.com/status/2004-12-dec.htm
ماه 11 ميلادي 2004
http://www.iranvig.com/status/2004-11-nov.htm
اين اطلاعات رو ميشه از نداستت هم گرفت البته بعضي از آي اس پي ها نداستت رو فيلتر كردن براي همين كسي كه با اونا سايت رو باز كنه آمارش توي نداستت نمياد مثلا كارتهاي سپنتا اينطوري هستن.
تعداد صفحه هايي كه باز ميشه متوسط روزانه 4000 صفحه هست . باند ويت سايت هم حدود روزانه 114 مگ هست.(ماهانه حدود 3.5 گيگ-حداكثر مجاز فعلا 10گيگه)
بيش از 20٪ افراد در روز بيش از نيمساعت تو سايت هستن .
اوج بار سايت ساعت 2 بعدازظهر هست بوقت نميدونم كجا؟(مربوط به زمان AWSTAT ميشه)
كمترين زمان هم ساعت 4 صبح هست (اونم نميدونم به وقت كجا)
------------------------------------------------------------------------------------------
الان يه آماري هست كه بهترين برنامه نويسان توش اعلام شده سمت راست زير وضعيت كاربران
اين آمار براساس تعداد پستها تهيه شده و هر روز هم يك نفربعنوان برنامه نويس برتر ايران زمين انتخاب ميشه .
شايد بگيد چرا كل ايران.
من طبق بررسي هايي كه انجام دادم هيچ سايت برنامه نويسي موجود رو نديديم كه به اين تعداد بيننده داشته باشه (تخصص برنامه نويسي فقط و سورس برنامه ايرايه بده- شايد سايتهايي باشن كه كار برنامه نويسي هم ميكنن و آمارشون هم بيشتر باشه ولي فقط تخصصي اين كار نداريم) . حالا اين سايت به ياري دوستان يه همچين امكاني براش فراهم شده(پيشاپيش از همه ممنون). واسه همين اين حق رو براي سايت ايران ويج محفوظ ميدونم كه ادعا كنه بهترين برنامه نويساي ايران توش فعال هستن ، پس اين حق رو هم داره كه اونها رو به ديگران معرفي كنه كه هم اونها دلگرم بشن و هم ديگران تشويق به كار .(و اين حق اونها هم هست كه از ايران ويج يه همچين انتظاري داشته باشن)
حالا اگه كسي هست كه مدعي بهتر از بقيه هست خوب ميتونه نشون بده - اين سايت آماده براي همين كاره.
ترتيب خاصي كه اينجا براي نمايش روزانه انتخاب شده به تعداد پست هست ، اين به معني اين نيست كه كسي كه مثلا 10 روز ديگه معرفي ميشه كمتر از قبليها هست نه فقط چون تعداد پستاش كمتر بوده ديرتر اسمش اعلام شده. هر روز هم يك نفر بعنوان برنامه نويس برتر ايران انتخاب ميشه ، نه برترين در ايران ويج و نه فقط يك نفر براي هميشه. برنامه نويسان برتر ايران.
دارم يه بخشي هم درست ميكنم تا دوستان بيوگرافي خودشون رو هم اونجا بزنن تا درصورتي كه كسي نياز به همكاري با اونها داشت بتونه از بيوگرافيشون انتخابشون كنه.
خلاصه اميدوارم روزي برسه دوستايي كه اينجا كار ميكنن بيان و از موفقيتهاشون بگن تا دل همه شادبشه .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۱۷:۲۱:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #4

آقا مهدی من موافقم :wink: ... هر کمکی هم ازدستم بر بیاد واسه این سایت میکنم ... یک کلیک که هیچی ... 1000 تا کلیک میکنم ...
میگم آقا مهدی ... مهدی ویروس که نیستی هیچ خیلی هم آنتی ویروسی :oops: ... خوب فکرایی به کلت میزنه ها ... :wink:
رو کمک من هم حساب کنید .... حالا این تبلیغات و پرداخت پول از طریق کلیک رو از کجا باید گیر آورد ؟؟؟ ...
تو ایران که از این چیزا نداریم ؟؟؟؟ :?:
۲۲-دى-۱۳۸۳, ۲۱:۵۱:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

يه بار آقاي آبياري يه همچين سايتي رو معرفي كرد و منم گذاشتم تو سايت ولي دريغ از كليك بعداز 1 ماه زير 100 تا كليك روش شده بود (البته بجز خودم و آقاي آبياري).درصورتي كه من حساب كردم ديدم اگه فقط هر كسي كه به سايت وارد ميشه يك بار كليك كنه (فقط يك بار) من 3 برابر حد نصاب حسابم ميشه.

۲۳-دى-۱۳۸۳, ۱۱:۰۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #6

ميگم اشكان جان شما دوباره اون امكان رو بزار من شخصا دوبار روش كليك ميكنم
مطمنم بقيه هم ميكنن امتحانش مجانيه جون من بزار
۲۳-دى-۱۳۸۳, ۱۲:۵۰:۱۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

نميدونم دوباره ميتونم اين امكان رو بزارم يا نه ولي باشه دوباره سعي ميكنم.

۲۳-دى-۱۳۸۳, ۱۹:۵۱:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzad-khazama آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 1
( 113 تشکر در 35 ارسال )
ارسال: #8

سلام اشكان جونم . چطوري عزيزكم .
آقا منم هستم . هر كار باشه ميكنم . من روزي 1 ساعتي تو سايتم و بگو همش كليك كن ميكنم . نميشه از برنامه هاي توي ساشت سي دي يا مقاله ساخت و فروخت مثل بعضب سايتاي ديگه . ( و يه پيشنهاد هم اينكه يه ايكون بوسيدن هم اضافه كنين من عادتمه با هر كي ميچتم هي براش بفرستم . بخصوص برا ايرانويجيها كه ديگه همشون برام خيلي عزيزن )
۲۴-دى-۱۳۸۳, ۰۰:۵۹:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #9

بوسيدن ، Amaze چشم ميگردم يه بوسه آتشين 8O پيدا ميكنم ميزارم تنگش . :wink:
منم همه بروبچ ايران ويج رو دوست دارم.

۲۴-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۳۰:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #10

behzad-hacker نوشته است:سلام اشكان جونم . چطوري عزيزكم .
آقا منم هستم . هر كار باشه ميكنم . من روزي 1 ساعتي تو سايتم و بگو همش كليك كن ميكنم . نميشه از برنامه هاي توي ساشت سي دي يا مقاله ساخت و فروخت مثل بعضب سايتاي ديگه . ( و يه پيشنهاد هم اينكه يه ايكون بوسيدن هم اضافه كنين من عادتمه با هر كي ميچتم هي براش بفرستم . بخصوص برا ايرانويجيها كه ديگه همشون برام خيلي عزيزن )

آقا منم هستم ! كليك كردن كه كاري نداره :wink:

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۲۸-دى-۱۳۸۳, ۰۸:۴۶:۴۶
lenuxe آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11

amirjan نوشته است:خيلي خيلي ! اگه بتونم
يه آرشيو گنده از يه سري ايميل ايرني پيدا كنيم خيلي توپ م
يشه ! ميتوطططزني به عاليههمشون تبليغ ايران ويج رو بفرستيم .

هک شد lenuxe@yahoo.com
۲۹-دى-۱۳۸۳, ۰۳:۴۸:۲۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ايران ويج هك شد؟؟ behzad245 9 5,674 ۰۳-خرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۴۵:۴۳
آخرین ارسال: behzad245
Big Grin سايت ايران ايگولد هك شد arashrj 6 6,448 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۵:۱۵:۴۶
آخرین ارسال: ashkan
  از بچه هاي ايران ويج خواهش دارم براي جواب دادن به اعضا جواب jaberlove 0 2,229 ۱۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۶:۱۳:۱۳
آخرین ارسال: jaberlove

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS