امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز خوب خدا
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
روز خوب خدا
امروز بهترين روز خداست. امروز را بخاطر بسپاريد 24 دي‌ماه 1383 روزي كه همه آنچه مي‌خواستم را يافتم :o اورگا!
مساله اين است كه برايتان شرح مي‌دهم. من يك دانه ريسيور StarSat 200CI دارم. مي‌خواستم ببينم اين را چطوري برايش برنامه «ي‌نويسند. بايد مي‌يافتم كه چيپ اصلي آن چيست. فهميدم كه اينها براساس ريسيورهاي EMTech 200 ساخته شده‌اند. كاملا شبيه به هم هستند و وقتي رفتم دنبال EMTech 200 ديدم كه چيپ اصلي آن STI5518BVC است. كاشف به عمل آمد كه ساخت شركت STMIcroelectronics است.ولي بعد فهميدم كه اينها جز خانواده چيپهاي 32 بيتي OMEGA Set-Top Box Decoder مي‌باشند كه به آنها ST20 Core هم گفته مي‌شود.
بله خدمت سروران عزيزم كه شما باشيد بگم كه هرجا رو گشتم نتونستم براش يه ST20 Disassembler پيدا كنم. اما من دست برنداشتم و امروز ساعت 11:22 به وقت جنوب اصفهان-دروازه‌شيراز Amaze اون رو پيدا كردم:ST20 Disassembler
و اكنون اون فايلهاي باينري كذايي رو تبديل به اسمبلي كردم. من الان دوتو فايل اسمبلي دارم كه بايد اونها رو با هم مقايسه كنم. خودم دارم يه كارهايي مي‌كنم. اگه پيشنهاد خاصي داريند بگين.
راستي فايلهاي اسمبلي يه كم بزرگ شده. فايلهاي بين بين 600 تا 800 كيلوبايت بوده ولي اسمبلي‌ها بين 18 تا 20 مگ شده‌است. نكنه اشتباه كرده‌ام. :( اگه اتباه كردم بهم بگين؟! :cry:

خلاصه خدمتتون عرض كنم: آنكس كه نداند و بداند كه نداند/لنگان خرك خويش به مقصد برساند.آقا ما فعلا با خركمان به حول و حوش مقصد رسيده‌ايم. :wink: :wink: Amaze Amaze
۲۴-دى-۱۳۸۳, ۱۴:۰۹:۱۱
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

به مقصد هم ميرسه غم نخور ، خوشحالم كه تا حدودي جواب گرفتي .
درباره حجم هم اصلا اشتباه نكردي همينه (يه بايت تبديل ميشه به يه دستور حداقل 5 بايتي خوب بايدم حجمش بيشتر شه).

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۴-دى-۱۳۸۳, ۱۶:۰۳:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS