امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرافیک در c++
نویسنده پیام
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #12
RE: گرافیک در c++
دوست عزیز آقای arian_vc مثل اینکه شما هم طرف داره دات نت هستی. در مورد اینکه میشه هر کاری با سی پلای پلاس کرد بله میشه ....در باره استفاده از mfc هم باید گفت که قدرت گرافیکی mfc در سی پلاس ۶ فرقی با سی پلاس ۹ نمیکونه ....بدم اینکه اگه حتی گرافیکی ترین چیز هارو مثل بازی ها رو بخوای بنویسی یا photoshop که جای خود دارد از آن بهترش هم مانند پنجره های ویندوز ویستا رو حتی بدون دونستن mfc و با opengl میشه تو سی پلاس نوشت ....حتی پنجرها و دکمه های ویستای ۶۴ بیتی در وندوز ۹۵ که ۱۶ بیتی است............................و اینکه چشم وگوشمان را باز کنیم این حرفم در باره دات نت بود اصلا ولش کون هرچی شما بگی
Amaze

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۰۹-تير-۱۳۸۷, ۲۱:۲۴:۲۵
تشکر شده توسط : t3r!p3000
mghhgm آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #13
RE: گرافیک در c++
سلام دوستان گرامی.خسته نباشید.من دانشجوی ترم 2 IT هستم و الان درس ما همون ++C هست.من زمینه برنامه نویسی با دلفی رو دارم و حدودا 4 سالی میشه باهاش کار کردم.اما الان از ++C خیلی خیلی خوشم اومده.
داشتم تو وب میگشتم که چجوری میشه توی ++C متون رنگی نوشت که به این سایت برخوردم.فکر نمیکردم بشه با ++C کارای مهمی مثل ساخت فوتوشاپ کرد.الان از شما دوستان که این کارا رو کردید و آشنایی دارید ، کمک می خوام
به نظر شما من ++C رو ادامه بدم خوبه یا #C ؟
خودم به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و می خوام ادامش بدم.حالا تو این دوره زمونه ارزش داره آدم وقتش رو روی ++C بزاره به امید اینکه بتونه در آینده نرم افزار های مهمی بنویسه؟( این سوال خیلی از بچه های هم رشته ای من هست )
من از این نسخه از ++C استفاده میکنم:
Turbo C++ 4.5 Win
با این کامپایلر میشه کارای مهمی مثل کارای گرافیکی و ساخت برنامه های مهم کرد؟
اصلا یک سوال
اگر بخوایم یک برنامه بنویسیم که مثل نصب ویندوز ، نصب بشه و به ویندوز نیاز نداشته باشه و خودکفا ( مثل ویندوز اجرا بشه ) حالا میشه اینطور کارا با ++C کرد اون هم با این کامپایلر؟
Turbo C++ 4.5 Win
به علاوه اینکه در جای دیگه بشه برنامه های تحت ویندوز با همین ++C نوشت.آیا میشه؟
لطفا کسایی که میدونن ، کامل توضیح بدن.چون اینجا آدم سوالاش رو بدون رو در بایسی میگه اما در جامعه حقیقی اگر بری اینطور سوالا از کسی بپرسی فوری تو رو مسخره میکنن و ...

ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-اسفند-۱۳۸۸, ۱۲:۴۰:۱۰، توسط mghhgm.)
۲۰-اسفند-۱۳۸۸, ۱۲:۳۷:۳۶
تشکر شده توسط : اشک, t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گرافیک در پاسکال یا سی ch_mohammad 9 6,126 ۱۵-آذر-۱۳۸۵, ۲۰:۱۷:۲۸
آخرین ارسال: Mamad2003

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS