امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مبدل mp3
نویسنده پیام
vkhld آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
مبدل mp3
با سلام ایا امکان دارد که تجهیزات صوتی cd دار قدیمی که با فایلهای صوتی قدیمی مانند ترک کار می کرد را تبدیل کرد به تجهیزات صوتی که mp3 را پخش کنند در این زمینه من را راهنمایی کنید
۰۲-مرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۰۸:۲۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #2
RE: مبدل mp3
سلام
بله این کارو میشه با هزینه 11000 تومان انجام داد (پخش mp3 , فیلم , صوتی ... )
شما باید یه برد سی دی بخرید (قیمتش 7000 تومان است)،اگر کابل فلت لنز دستگاه به برد خورد نیازی به تعویض لنز نیست در غیر این صورت لنز نیز باید عوض شود ،(قیمت لنز 4000تومان) .
یه تغذیه به بورد میدی ، صدا و تصویر رو میگیری (روی برد مکانهای تغذیه و خروجی صوت و تصویر نوشته شده است)
۰۲-مرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۰۴:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sadegh2010
vkhld آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3
اگر امکان هست بیشتر توضیح بدهید و این کارت به چه نامی در بازار موجود هست
۰۳-مرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۳۳:۱۸
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #4
سلام
این برد ها به بورد سیدی تک دیسک معروفه (یا بورد سی دی" فو جی تل" ) دو تا تغذیه می خواد یکی 5ولت ودیگر 8ولت که به برد متصل میشه یه ورودی از لنز میگیره که یه کابل فلت هست و 6 تا خروجی به موتورهای اپتیک (مجموع لنز و موتور ها )میده ،خروجی استریو برای صدا داره ، خروجی صدا و ویدیو رو میتونی مستقیما به تلوزیون بدی،
قابلیت اتصال کنترل از راه دور و نمایشگر و دسته بازی (دسته اتاری دندی ) داره و ... و اگه در هنگام مونتاژ بلای سرش نیاری عمرش زیاده
۰۳-مرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۱۵:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vkhld آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5
ایا این کارت در بازار تهران پیدا می شود( کجای خایابان جمهوری) در ضمن اگر این برد را نصب کنم و همچنین اپتیک دستگاه را هم عوض کنم بعد قابلیت این را خواهد داشت که CD صوتی MP3 را پخش کند
۰۴-مرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۵۹:۵۶
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #6
سلام
این بردها در شیراز فراوونه
این فیلم رو ببین (این دستگاه فقط سی دس صوتی رو رو میخوند اما حالا همهچی میخونه (mp3 , film و صوتی ...)[/align]

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   MOV00186.rar (اندازه: 739.76 KB / تعداد دفعات دریافت: 65)
۰۴-مرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۰۷:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vkhld آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #7
با سلام ضمن تشکر از شما من قصد دارم این کارت را روی radio cd که توی ماشین دارم نصب کنم بعد از نصب این کارت ایا همه دگمه های radio cd عمل می کنند .
۰۵-مرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۲۱:۵۱
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #8
سلام
این برد رو نمیتونید روی رادیو سیدی بذارید، چون لنز رادیو سیدی با لنز مورد استفاده برای این دستگاه فرق داره
و اگه بخواید از این برد و لنز توی رادیو سیدی استفاده کنید ،باید ساختار اون رو به کلی تغییر بدبد (به علت کمبود فضا)
این برد با اتصال لنز یه دستگاه سیدی کامله که باید کلید های جداگانه داشته باشه (فکر نکنم به کلید نیاز داشته باشه میتونید از کنترل از راه دور استفاده کنید)
۰۵-مرداد-۱۳۸۷, ۲۳:۳۳:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #9
سلام
این برد رو نمیتونید روی رادیو سیدی بذارید، چون لنز رادیو سیدی با لنز مورد استفاده برای این دستگاه فرق داره
و اگه بخواید از این برد و لنز توی رادیو سیدی استفاده کنید ،باید ساختار اون رو به کلی تغییر بدبد (به علت کمبود فضا)
این برد با اتصال لنز یه دستگاه سیدی کامله که باید کلید های جداگانه داشته باشه (فکر نکنم به کلید نیاز داشته باشه میتونید از کنترل از راه دور استفاده کنید)
۰۵-مرداد-۱۳۸۷, ۲۳:۴۴:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #10
سلام
در اين مورد قبلا شنيده بودم ولي تا به حال فرصتش گيرم نيومده بود كه امتحانش كنم . ( الان مشتاق شدم . )
خوب مدار ديكودر و تبديل كه راحت گير مياد ( من الان يكشو دارم ) . لنز هم كه تو بازار ريخته . قسمت مكانيكي هم كه تو بازار 2500 تومان هستش . پس خيلي راحت مي شه يه پخش كننده VCD - MP3 درست كرد . لنز و كنترل موتور CD هم كه اون مداره كنترل مي كنه .
فقط اين وسط چند تا سوال مي موننه .
براي صفحه نمايش و همچنين دكمه هاي عملكردي اش رو چطور بايد وصل كرد .
من تو VCD هاي چيني ارزان قيمت كه نگاه كردم ديدم از همون بردها گذاشته بودند و يكي از خروجي ها به صفحه نمايش و راه انداز اون وصل شده بود . كليد ها هم همين طور بود . اين طور كه به نظر ميومد مدار صفحه نمايش مستقل كار ميكرد .
خوب من مي خوام بدونم ميشه براي اين قسمت ( صفحه نمايش و كليد ها ) يك ميكروكنترلر AVR گذاشت .طريقه تبادل اطلاعات به چه صورت هستش در اون صورت .
چون اگه يه ميكرو بشه گذاشت براي امكانات جانبي دستمون خيلي بازه . مثلا ساعت و تايمر و كنترل باس و تريبل و 3D و صدا و ... گذاشت . حتي مي شه با يه GLCD وصفحه لمسي گوشي هاي چيني يك كنترل كننده لمسي درست كنيم .
در هر صورت ميشه يه ميكرو به اون مدار ديكدر و راه انداز وصل كرد يا نه ؟ اگه جواب بله است چگونه .

از اطلاعات جالبتون هم تشكر مي كنم . ( آخه نمي شه به تشكرهام اعتماد كرد و لي اين تشكرهام ديگه راسته )
۰۶-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۶:۰۳
vkhld آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #11
با سلام من هر چه دنبال این برد تبدیل می گردم ان را پیدا نمی کنم اگر امکان دارد ادرس مغازه ای و یا شماره تلفن مغازه ای که این برد را دارد برام بگزارید تا از این سردرگمی خارج شوم [/b]
۰۶-مرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۰۲:۱۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مبدل INternal To External Majid_Ebru 3 4,559 ۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۵:۱۲:۵۴
آخرین ارسال: modj.ir

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS