ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مرور گر اپن سورس(داغ داغ!)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها
امروز داشتم تو اينترنت برلاي موضوع اپن سورس سرچ ميكردم به يه موضوع جالب برخوردم :
مرورگر اپن سورس فاير فاكس محصولي از شركت موزيلا پر طرف دار ترين مرور گر اپن سورس
خلاصه پس از كلي سرچ و اين سايت و اون سايت رفتن دانلودش كردم و حالي بردم جدا از نسل مرورگر هاي موزيلا و تا اسكب و حتي اينتر نت اكسپلورر بهتره داراي محيط ويژوال بسيار جالب و ابزار هاي شگفت انگيز هست و از همه مهم تر اپن سورس و مجاني هست شما اگه تو گوگل كلمه Fire Fox رو سرچ كنيد هم لينك دانلود س.رسش و هم لينك دانلودش رو گير ميارين
مرورگر بسيار جالبي و بسيار پر سرعت پيشنهاد مي كنم يه بار كار با اونو تجربه كنين تاا آخرش مشتريش ميشين
حتي غابليت اينو داره كه تتنظيمات مرورگر هاي ديگه مثل هيستوري وهوم پيج و فايوريتس آنهاا رو شناسايي مي كنه و اون فايل ها رو به خودش ايمپورت ميكنه 8O 8O 8O 8O 8O
----------------------------------------------
تقديم به جوامع اپن سورس با سورسش حالي ببريد :wink: :arrow:
[تصویر:  fox1.gif%20]
سلام
بله واقعا سرعتش عاليه چند برابر IE هست ولي نگفتي سورسش با چه زبانيه؟! وي سي ++؟!
والا من دارم سورسو دانلود مي كنم ولي فكر كنم سي ++ باشه چون توضيحات انگليسي بود زياد وقت نكردم بخوانمشون :arrow:
من خيلي وقت پيش ديده بودمش ولي يه مشكل كه اين FireFox داره اينه كه با ايران ويج و تك كليك بده 8O توي ايران ويج قسمت نظرات در باره برنامه ارسالي رو نمي ياره تو تك كليك هم در و ديوار رو با هم يكي مي كنه (البته تو سايت قبلي اخيرا چك نكردم)
خلاصه اين مشكلات رو حل كنين تا منم دو باره با هاش كار كنم
درسته اين اشكال مرور گرهاي نسل موزيلا و همچنين مرور گر ها نسل نت اسكپ هست :arrow: ولي به نظرم ميشه با يه خورده دست بردن رو سورسش درستش كرد البته آقا هادي اين ورژن 1 اون ديگه اين اشكال رو نداره يعيني به شدت قبلش نيست
راستي من چيزي كه دنلود كردم سورسش نبوده ببينم كسي سورس اونو گير آورده ؟
بابا ولمون كنيد.
بزاريد با همون ie خودمون حال كنيم Amaze
ورژن من هم 1 (مگه كم تر هم داره) تو ايران ويج مشكل نداري؟
سورسش هم حتما تحت لينوكس بايد باشه لينكشو ديدم ولي آدم وار نبود
چند روز پيش يه چيزي شبيه به اين رو اومدم كامپايل كنم به زبان C بود ولي با لحجه دار غوز آبادي كه من نفهميدم
راستي همه چيزهاش با IE يكيه
اين كدهاي جاوا و فكر كنم همين DHTML چون از طرف كلاينت اجرا ميشن مشكل ميسازن.
يعني وقتي يه صفحه اصلي ايران ويج رو باز ميكنيد يه مشت كد جاوا هم همراه كد اچ تي ام ال به شما ارسال ميشه كه جاوا نسبت به مرورگر حساسه و همين مشكل سازش ميكنه فعلا براي نت اسكيپ و جديدا اوپرا تغييراتي كه تو كد بايد بدي رو مشخص كرده(يعني كد جاوا باري اوپرا با همون كد براي آي يي فرق داره و هر دو شون با نت اسكيپ فرق ميكنن) .اگه صفحه از كدهاي جاوا استفاده كنه ممكنه مشكل داشته باشه.