در هنگام اجرای برنامه با این خطا مواجه می شوم
در صورتی که قبلا برنامه بدون هیچ گونه خطایی اجرا می شد -- حتی با uninstall کردن دات نت و نصب مجدد آن باز هم این مشکل حل نشد...
از عزیزانی که می توانند در این زمینه مرا یاری کنند پیشاپیش تشکر می کنم .
فقط لطفا سریع تر ........
Error 1 'D:\Project C#\project20\obj\Debug\CSCAEC.tmp' is not a valid Win32 resource file
ظاهرا این مشکل از فایلهای آیکون پیش میاد . توی ویندوز ویستا ما میتونیم فایلهای آیکونی برای برنامه داشته باشیم که دارای فرمت های مختلف از جمله 256x256 باشند در حالیکه در XP فقط تا فرمت 128x128 ساپورت میشه !
(۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۳:۱۸:۵۸)Mamad2003 نوشته است: [ -> ]ظاهرا این مشکل از فایلهای آیکون پیش میاد . توی ویندوز ویستا ما میتونیم فایلهای آیکونی برای برنامه داشته باشیم که دارای فرمت های مختلف از جمله 256x256 باشند در حالیکه در XP فقط تا فرمت 128x128 ساپورت میشه !
--------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون دوست عزيز اما من اصلا آيكني نزاشتم كه به خواد Error از آن بگيره . لطفا راهنمايي كنيد من چه كاري انجام بدم تا درست بشه . ممنون .
طبق گفته مایکروسافت این مشکل از آیکون برنامه هایی آب میخوره که روی ویستا نوشته شدن و بخواییم توی XP کامپایلش کنیم ... اگر ممکنه فایلهای برنامه رو همینجا بگذارید تا اونها رو چک کنم !
خيلي ممنون دوست من
واقعا تشكر
اين error حل شد باز هم تشكر مي كنم
------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------
------------------------
--------------
------
---