ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Error در اجرای برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در هنگام اجرای برنامه با این خطا مواجه می شوم
در صورتی که قبلا برنامه بدون هیچ گونه خطایی اجرا می شد -- حتی با uninstall کردن دات نت و نصب مجدد آن باز هم این مشکل حل نشد...
از عزیزانی که می توانند در این زمینه مرا یاری کنند پیشاپیش تشکر می کنم .
فقط لطفا سریع تر ........

Error 1 'D:\Project C#\project20\obj\Debug\CSCAEC.tmp' is not a valid Win32 resource file
ظاهرا این مشکل از فایلهای آیکون پیش میاد . توی ویندوز ویستا ما میتونیم فایلهای آیکونی برای برنامه داشته باشیم که دارای فرمت های مختلف از جمله 256x256 باشند در حالیکه در XP فقط تا فرمت 128x128 ساپورت میشه !
(۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۳:۱۸:۵۸)Mamad2003 نوشته است: [ -> ]ظاهرا این مشکل از فایلهای آیکون پیش میاد . توی ویندوز ویستا ما میتونیم فایلهای آیکونی برای برنامه داشته باشیم که دارای فرمت های مختلف از جمله 256x256 باشند در حالیکه در XP فقط تا فرمت 128x128 ساپورت میشه !

--------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون دوست عزيز اما من اصلا آيكني نزاشتم كه به خواد Error از آن بگيره . لطفا راهنمايي كنيد من چه كاري انجام بدم تا درست بشه . ممنون .
طبق گفته مایکروسافت این مشکل از آیکون برنامه هایی آب میخوره که روی ویستا نوشته شدن و بخواییم توی XP کامپایلش کنیم ... اگر ممکنه فایلهای برنامه رو همینجا بگذارید تا اونها رو چک کنم !
خيلي ممنون دوست من
واقعا تشكر

اين error حل شد باز هم تشكر مي كنم
------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------
------------------------
--------------
------
---