۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۲:۲۵:۳۸
صفحهها: 1 2
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۳:۲۸:۰۷
سلام
منظورم لیسانس و کرک همین ورژن هست
منظورم لیسانس و کرک همین ورژن هست
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۱۹:۵۷:۴۴
من از طریق add or remove در کنترول پنل orcad را پاک کردم و از طریق search ویندوز دنبال لیسانس همین ورژن هم گشتم و پاک کردم آیا شما راهدیگری برای پاک سراغ دارید
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۱۶:۵۰
سلام
اگه ، بعد از پایان نصب برنامه از شما لیسانس خواست ، اونوقت لیسانس ها درس پاک شدند ، در غیر این صورت باید اقدامی کنید ، من باشم ویندوز رو عوض میکنم ،
مگه ارکد چه چیزی بهتر از پروتوس داره که شما ولش نمیکنید؟
اگه ، بعد از پایان نصب برنامه از شما لیسانس خواست ، اونوقت لیسانس ها درس پاک شدند ، در غیر این صورت باید اقدامی کنید ، من باشم ویندوز رو عوض میکنم ،
مگه ارکد چه چیزی بهتر از پروتوس داره که شما ولش نمیکنید؟
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۳۸:۴۸
خوب اشکال نداره ارکد رو بیخیال می شم خوب چه نرم افزاری به نظر شما بهتر هست و شما ختون باهاش کار می کنین
۲۳-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۴۶:۱۰
پروتوس
تا حالا بهترین نرم افزار برای شبیه سازی انواع مدارات بوده ، که من دیدم
توی سایت چند تا امزش ازش هست که میتونی ببینی
این نرم افزار توانایی شبیه سازی کامل 90% مدارات الکترونیک رو داره ، در لایبری های اون اگثر قطعات الکتر ونیک وجود داره ، و مثل اورکد بی کس نیست و هرکی از راه رسیده یه کرک و لیسانس براش ساخته توی اکثر سایت هم برای دانلود وجود داره
تا حالا بهترین نرم افزار برای شبیه سازی انواع مدارات بوده ، که من دیدم
توی سایت چند تا امزش ازش هست که میتونی ببینی
این نرم افزار توانایی شبیه سازی کامل 90% مدارات الکترونیک رو داره ، در لایبری های اون اگثر قطعات الکتر ونیک وجود داره ، و مثل اورکد بی کس نیست و هرکی از راه رسیده یه کرک و لیسانس براش ساخته توی اکثر سایت هم برای دانلود وجود داره
۲۴-شهریور-۱۳۸۷, ۰۲:۲۹:۰۳
ببخشيد آقاي يك نفر :
مي دونم به تايپيك ربطي نداره ولي گفتم بگم :
قضيه DVD نرم افزارهاي الكترونيك به كجا رسيد .
مي خواي سري كامل مجله هاي الكترو الكترونيكس ( از 1995 تا 2007 ) كه 3 تا CD مي شه هم روش بذار . خواستي بگو برات بفرستم .
كتابخانه كامل پروتئوس رو هم داري يا نه ؟
از 7.2 بالاتر هم اومده يا نه ؟
شرمنده كه اون تايپيكه رو پيدا نكردم .
مي خواي سري كامل مجله هاي الكترو الكترونيكس ( از 1995 تا 2007 ) كه 3 تا CD مي شه هم روش بذار . خواستي بگو برات بفرستم .
۲۴-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۰۴:۰۰
(۲۴-شهریور-۱۳۸۷, ۰۲:۲۹:۰۳)terip2008 نوشته است: [ -> ]ببخشيد آقاي يك نفر :
خدا ببخشه
خب بگو
به هیجا نرسید ، حتی یک نفر هم ....
بابا ول کن دلت خوشه ، کی دنبال اینا میره
اره ، خیلی جالبه ، lcd موبایل ، کیبرد کامپیوتر ، تمام سری های avr ، .... رو داره
اره من الان 7.2 سرویس پک 6 رو دارم ، همه چیزش کار میکنه (حتی امکانات usb ) ورژن 7.4 هم اومده اما برادران هنوز کرکش نکردند
دشمنت شرمنده ،اون تاپیک پاک شد
۱۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۷:۳۱:۰۱
سلام بي زحمت پسوورد فايل زيپ اموزش نصب اوركد 15.7 رو بفرستيد ممنون ميشم
۱۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۷:۳۹:۴۷
سلام اگه ميشه لطف كنيد پسوورد فايل زيپ اموزش اوركد 15.7 رو به ميلم بفرستيد soheil_s20002003@yahoo.com
صفحهها: 1 2