ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش نصب اورکد 15.7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نه من متمءن هستم license از قبل نمونده چون من اصلا قبل این orcad هیچ ورژنی را نصب نکرده ام
سلام
منظورم لیسانس و کرک همین ورژن هست
من از طریق add or remove در کنترول پنل orcad را پاک کردم و از طریق search ویندوز دنبال لیسانس همین ورژن هم گشتم و پاک کردم آیا شما راهدیگری برای پاک سراغ دارید
سلام
اگه ، بعد از پایان نصب برنامه از شما لیسانس خواست ، اونوقت لیسانس ها درس پاک شدند ، در غیر این صورت باید اقدامی کنید ، من باشم ویندوز رو عوض میکنم ،
مگه ارکد چه چیزی بهتر از پروتوس داره که شما ولش نمیکنید؟
خوب اشکال نداره ارکد رو بیخیال می شم خوب چه نرم افزاری به نظر شما بهتر هست و شما ختون باهاش کار می کنین
پروتوس
تا حالا بهترین نرم افزار برای شبیه سازی انواع مدارات بوده ، که من دیدم
توی سایت چند تا امزش ازش هست که میتونی ببینی
این نرم افزار توانایی شبیه سازی کامل 90% مدارات الکترونیک رو داره ، در لایبری های اون اگثر قطعات الکتر ونیک وجود داره ، و مثل اورکد بی کس نیست و هرکی از راه رسیده یه کرک و لیسانس براش ساخته توی اکثر سایت هم برای دانلود وجود داره
ببخشيد آقاي يك نفر :

مي دونم به تايپيك ربطي نداره ولي گفتم بگم :

قضيه DVD نرم افزارهاي الكترونيك به كجا رسيد .
مي خواي سري كامل مجله هاي الكترو الكترونيكس ( از 1995 تا 2007 ) كه 3 تا CD مي شه هم روش بذار . خواستي بگو برات بفرستم .
كتابخانه كامل پروتئوس رو هم داري يا نه ؟
از 7.2 بالاتر هم اومده يا نه ؟

شرمنده كه اون تايپيكه رو پيدا نكردم .
(۲۴-شهریور-۱۳۸۷, ۰۲:۲۹:۰۳)terip2008 نوشته است: [ -> ]ببخشيد آقاي يك نفر :
خدا ببخشه

مي دونم به تايپيك ربطي نداره ولي گفتم بگم :
خب بگو
قضيه DVD نرم افزارهاي الكترونيك به كجا رسيد .
به هیجا نرسید ، حتی یک نفر هم ....
مي خواي سري كامل مجله هاي الكترو الكترونيكس ( از 1995 تا 2007 ) كه 3 تا CD مي شه هم روش بذار . خواستي بگو برات بفرستم .
بابا ول کن دلت خوشه ، کی دنبال اینا میره
كتابخانه كامل پروتئوس رو هم داري يا نه ؟
اره ، خیلی جالبه ، lcd موبایل ، کیبرد کامپیوتر ، تمام سری های avr ، .... رو داره
از 7.2 بالاتر هم اومده يا نه ؟
اره من الان 7.2 سرویس پک 6 رو دارم ، همه چیزش کار میکنه (حتی امکانات usb ) ورژن 7.4 هم اومده اما برادران هنوز کرکش نکردند

شرمنده كه اون تايپيكه رو پيدا نكردم .
دشمنت شرمنده ،اون تاپیک پاک شد
Question
سلام بي زحمت پسوورد فايل زيپ اموزش نصب اوركد 15.7 رو بفرستيد ممنون ميشم
سلام اگه ميشه لطف كنيد پسوورد فايل زيپ اموزش اوركد 15.7 رو به ميلم بفرستيد soheil_s20002003@yahoo.com
صفحه‌ها: 1 2