ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مدار فرستنده و گیرنده برق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

دوست من داره تو این مورد یعنی شارژر بیسیم تحقیق می کنه ( همونی که تو سمابقات بودش )

ولی به نظر من تو ایران خیلی سخته که امروز این کار رو کرد....
ما یه تلفن داریم ژاپنی هستش.

گوشی های سیارش را وقتی روی شارژ می ذاریم ، شارژ می شه. اما به چه نحوی؟؟؟؟

اصلا سوکت یا فیش یا پایه فلزی و یا هیچ چیزی برای ارتباط با پایه نداره.

یه بارمن گوشی را به آهن نزدیک کردم، چسبید به آهن.

دیدم که دوتا آهن ربا از داخل گوشی و دوتا دیگه توی پایه شارژر کار گذاشتن.

نیازی نبود که گوشی را به پایه چسبوند. با یه مقدار فاصله هم شارژ می کرد.
سلام
راستش من قصد دارم بتونم تو 20 سانتی متری یک آرمیچر را روشن کنم شما گفتید هزینه ی نسبتا بالا حدودا چقدر؟
اين كار حتي اگه براحتی هم بشه، خیلی خطرناکه. لازمه شما یه میدان مغناطیسی خیلی قوی ایجاد کنین یا بصورت تشعشع انرژی رو بتابونین که این وسط خودتون هم بی نصیب نمیمونین.
پس شرکت اینتل که تونسته بود بدون سیم تا 2 متر برق رو بفرسته و یک لامپ 60 وات رو روشن کنه گفته بود خطری دستگاهی که ساخته نداره یعنی دروغ گفته بود؟
فکر کنم اساس این کار مثل سیستم های rfid باشه
شایدم نباشه
این موضوع کاملا نو هست و فکر نمیکنم بتونید اطلاعاتی به زبان فارسی درموردش پیدا کنید. توصیه می‌کنم Wireless Power Transfer رو گوگل کنید می‌بینید که خیلی از کمپانی‌های بزرگ هنوز روی این قضیه به یه رویکرد متعارف نرسیدن و هنوز در حال تحقیق هستند آخرین خبر مربوط به دوم اکتبر بود دقیقا 12 روز قبل که کمپانی سونی هم تحقیق روی این قضیه رو شروع کرد تا از قافله عقب نمونه (خبرش رو می‌تونید اینجا بخونید)
صفحه ویکی‌پدیا رفرنس‌های آپدیت‌شده‌ایی در این مورد داره. امیدوارم فرصت کنم چندتا متد رو به فارسی ترجمه کنم...
(۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۲۳:۰۶)ilgar نوشته است: [ -> ]اين كار حتي اگه براحتی هم بشه، خیلی خطرناکه. لازمه شما یه میدان مغناطیسی خیلی قوی ایجاد کنین یا بصورت تشعشع انرژی رو بتابونین که این وسط خودتون هم بی نصیب نمیمونین.
سلام
پس این بیدار کننده هایی که برای ناشنوایان ساختن چطوریه؟اونها که هیچ خطری ندارن.(لااقل اینطوری ادعا میکنه کارخونه سازندش).یه حلقه به انگشت میندازن و ساعت رو تنظیم میکنن.سر ساعت حلقه مثل ویبره موبایل میلرزه.بدون سیم هم هست.قدرتشم زیاده طوری که به راحتی میتونه ادم رو بیدار کنه.
(۲۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۴۸:۵۷)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]در ضمن اگه يه سيم پيچ نزديك آنتن موبايل بذاري موقع زنگ زدن سيم پيچ ولتاژ نسبتا زيادي پيدا مي كنه .

علی جون چطورییه مدارش؟
دوسر سیم پیچ کجا باید وصل بشه؟
چه سیم پیچی مناسبه؟
منظورت از ولتاژ زیاد چقدره؟
(۲۲-مهر-۱۳۸۸, ۰۲:۱۸:۴۷)ahsanjan نوشته است: [ -> ]پس شرکت اینتل که تونسته بود بدون سیم تا 2 متر برق رو بفرسته و یک لامپ 60 وات رو روشن کنه گفته بود خطری دستگاهی که ساخته نداره یعنی دروغ گفته بود؟

شما می خواهید ما و خودتان را با اینتل مقایسه کنید.
مثلا" می توانید یک cpu نیم مگاهرتزی بسازید با حتی یک میکروی ساده و برنامه پذیر.

همانطور که دوستمون گفتن این موضوع جدید و تازه است و خیلی از مراکز علمی و نظامی دارند درباره اون تحقیق و بررسی می کنند.
هنوز هیچ شرکتی به نتیجه درست و حسابی ، از لحاظ هزینه و بی خطر بودن برای انسان نرسیده و نتونستن این طرح را بصورت تجاری عرضه کنند.
رسول جان یه ترانس کوچولو بردار و یه ولت مرت وصل کن جای ورودی برق 220 ولت و موبالت رو که در حال زنگ خوردنه نزدیکش کن و ولتاژش رو بگیر !!!
یکی دو ولتی می ده !!
صفحه‌ها: 1 2 3