۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۱۴:۱۱:۵۸
۱۹-شهریور-۱۳۸۷, ۲۲:۴۲:۲۵
فکر نمی کنم همچین چیزی امکان داشته باشه .....!!!!!!
۲۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۴۸:۵۷
يه چيزي
اين كارت هاي شناسايي بي سيم كه نزديك مي كني و حس مي كنند چطوري كار مي كنند .
احتمالا بايد از همون روش باشه .
در ضمن اگه يه سيم پيچ نزديك آنتن موبايل بذاري موقع زنگ زدن سيم پيچ ولتاژ نسبتا زيادي پيدا مي كنه .
احتمالا با امواج مايكرويو مي شه .
اين كارت هاي شناسايي بي سيم كه نزديك مي كني و حس مي كنند چطوري كار مي كنند .
احتمالا بايد از همون روش باشه .
در ضمن اگه يه سيم پيچ نزديك آنتن موبايل بذاري موقع زنگ زدن سيم پيچ ولتاژ نسبتا زيادي پيدا مي كنه .
احتمالا با امواج مايكرويو مي شه .
۲۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۸:۵۰:۰۷
با این روش توان خیلی کمی رو می شه منتقل کرد که با افزایش فاصله توان به شدت کاهش پیدا می کنه
۲۰-شهریور-۱۳۸۷, ۰۹:۰۴:۰۹
سلام
اگه فرستنده قوی باشه میشه توانی رو در حد میلی وات فرستاد(اگه توان مد نظرنباشه این کار رو در هر فاصله ای میشه انجام داد )
فقط میشه ولتاؤ ac رو فرستاد.
اگه فرستنده قوی باشه میشه توانی رو در حد میلی وات فرستاد(اگه توان مد نظرنباشه این کار رو در هر فاصله ای میشه انجام داد )
فقط میشه ولتاؤ ac رو فرستاد.
۲۰-شهریور-۱۳۸۷, ۱۱:۱۸:۵۳
من زیاد از الکترونیک نمی دونم ولی به نظر شما نمی شود مثلا 9 ولت و 500 میلی آمپر را تبدیل به فرکانس کرد با مبدل ولتاژ به فرکانس و بعد که گیرنده فرکانس رو گرفت باز دوباره فرکانس رو تبدیل به ولـتاژ کرد اگه نمی شود پس به نظر شما شارژر بیسیم که برق 3.6 ولت را به شعاع 100 متر می فرستد چجوری هست
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۰۴:۵۴:۱۸
به نظر من اون شارژر یه تبلیغ بیشتر نبود چون من ندیدم جایی بفروشنش
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۱:۴۷:۱۴
سلام دوستان
در مورد شارژر که توی ایران ساخته شده و یک نمونه تست شده ولی به دلایل ..... استفاده نشده و ازش جلو گیری کردن
در مورد این که چطور این کار عملی هست باید بگم شما خیلی راهت با استفاده از همون سیم پیچ و قضیه فرکانس که همون دوست خوبمون گفت این کار 100% عملی هست ولی به همون دلایل ..... که بالا گفتم چون اینجا جمهوری اسلامی هست به دردسر ساختش نمی ارزه
در مورد شارژر که توی ایران ساخته شده و یک نمونه تست شده ولی به دلایل ..... استفاده نشده و ازش جلو گیری کردن
در مورد این که چطور این کار عملی هست باید بگم شما خیلی راهت با استفاده از همون سیم پیچ و قضیه فرکانس که همون دوست خوبمون گفت این کار 100% عملی هست ولی به همون دلایل ..... که بالا گفتم چون اینجا جمهوری اسلامی هست به دردسر ساختش نمی ارزه
۲۱-شهریور-۱۳۸۷, ۱۵:۲۰:۱۳
نه من به برد خیلی زیاد نیاز ندارم فقط 10 سانتیمتر هم باشه برای من بس هست دوم این که اگه میشه چون من زیاد از الکترونیک سر در نمی آورم نقشه ی گیرنده و فرستنده را خودتون بگید راستی ولتاژ من 9 ولت هست اما جریانش 500 میلی آمپر هست حالا اگه 300 میلی آمپر هم شد اشکال نداره فقط خواهش می کنم نقشه ی مدارهای فرستنده و گیرنده را یکی بده
۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۲:۳۵:۱۰
برای 10 سانتی میشه از یه فرستنده سنائو که توی بازار موجوده استفاده کنی من امتحان کردم تو فاصله یه سانتی یه لامپ رشته ای 12 ولتی رو روشن کردم اما ضعیف
۲۱-مهر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۶:۵۴
سلام : بهتر بود می نوشتید برای تغذیه چه مدار ی ویا الکترو موتور از 9ولت 300 یا 500 میلی آمپر برای 10 یا 20 سانتیمتری از منبع تغذیه میخواهید استفاده نمایید . که در آن صورت اولا ضرورت انتقال برق به نسبت اهمیت طرح ،بخاطر هزینه ساخت نسبتا زیاد آن مشخص میشد. ونیز نوع دستگاه دریافت کننده ولتاژ حد اقل بخاطر وجود هارمونیکهای دستگاه فرستنده ، باید مشخص باشد .