سلام.فرض كنيد من سه تا فايل تو يه پوشه دارم.من ميخوام اسمشون رو يكباره تغيير بدم يعني اگر فايلهاي من reza.jpg و ir.jpg و pc.jpg باشه ميخوام با كدنويسي اسمشون رو به pc1.jpg وpc3.jpg و pc2.jpg تغيير بدم.لطفا توضيح بديد كه اين كار رو چطور ميتونم انجام بدم.با تشكر
سلام
یکباره نمیشه که ، اگه میبینی ویندوز تمام فایل هایی رو که انتخاب میکنی و بعد یکباره تغییر نام میده ،خودس میندازه تو یه حلقه ، تو هم باید همین کارو بکنی
اول باید نام فایل های داخل پوشه رو بدست بیاری ، بعد هر کدوم رو تغییر نام بدی ، که اگه میخوایی اسمشون pc1.jpg وpc3.jpg و pc2.jpg بشه ، از حلقه استفاده کن .
پیدا کردن فایل ها رو با توابع API :
FindFirstFile و FindNextFile میتونی بدست بیاری.
یا حق
اگه ميشه يه مثال براي كار با حلقه ها بزنيد.
براي تغيير نام فايل بهتره از تابع داخلي ويژوال بيسيك به نام "Name" استفاده كنيد.
نمونه كد:
کد:
Name "C:\file.txt" As "C:\MyFile.txt"
کاری نداره
ابتدا با استفاده از Dir اسم فایلها رو برمیگردونی,بعدشم با استفاده از حلقه و شمارنده اون اسم فایلها رو عوض میکنی
دوست عزيز! لطفا زيرخاكي بيرون نكشيد.... تشكر ;)
(۱۹-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۲:۲۰)keihancpu نوشته است: [ -> ]کاری نداره
ابتدا با استفاده از Dir اسم فایلها رو برمیگردونی,بعدشم با استفاده از حلقه و شمارنده اون اسم فایلها رو عوض میکنی
سلام.
برای بار دوم از شما خواهش میکنم تاپیک های قدیمی رو بالا نکشید.
شما تاپیک های ساده که جواب هم گرفته رو بالا میکشی. جواب هایی هم که میدی حاوی مطلب جدید و مفیدی نیست. تابع dir رو تفریبا همه میشناسن. لزومی نداره برای چنین مطلبی تاپیک 2 ماه پیش رو بالا بکشی.
اگر میخوای برای سایت مفید باشی به همین تاپیک های جدید پاسخ بده.
ممنونم ازت.