با سلام
چطوري مي تونم اين بانك رو (البته يه بانك paradox ) كه اطلاعات فارسي توش است ولي فارسي نشون نميده رو تبديل به فارسي كرد
از اين بانك يه برنامه تحت windows استفاده مي كنه و اطلاعات رو با يه فونت فارسي نشون ميده ولي وقتي از اون فونت تو access استفاده مي كنيم و داده ها رو نشون مي ديم باز فرجي حاصل نمي شه و باز هم چيز هاي عجيب غريب نشون ميده.
يه ريكورد نمونه از اين بانك:
کد:
Id F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 F8 F9
120906 Mm}nP Hm_~<M :xKpmo;BE+mor87FKf7b +578{{A jf Xc K9ZqS HTZ_rM HmMa~R/;kED1Qo=Q
بالايي ها نام ستون و پاييني ها اطلاعات هستند لطفآ كمك كنيد!
اول از همه من اينو منتقل ميكنم به بخش گفتگو .
دومش اين اطلاعات كد شده هستن بايد اول ديكود كني بعد نمايش بدي.
ممنون
ولي چطوري بايد دي كد كرد؟
كد شدن ميتونه از يه روش خيلي ساده مثل اضافه كردن يه عدد شورع بشه تا روشهاي خيلي پيچيده رياضي . درباره اين من نميدونم چه روشي استفاده شده.
سلام
اين برنامه هاي بانك اطلاعاتي كه اطلاعت رو مثه ماست نميريزن توي يه فايل كه شما بتوني به اين راحتي اطلاعات رو از توش در بياري . مطمئن باش نهايت سعيشون رو ميكنن كه اطلاعات رو طوري تو فايل ذخيره كنن كه شما نتوني اطلاعت رو از توش بكشي بيرون . انگليسي يا فارسي بودنش هم مطرح نيست . در كل كار ساده اي نيست ...
بيخيالش بشو ...!
ممنون
نبي
سلام سال نو مبارك :) اميدوارم كه سال خوبي داشته باشيد، راستي من هم همين مشكل رو دارم اين اطلاعات تو BDE نشون داده مي شن ولي تو جاهاي ديگه نشون داده نمي شن هرچي هم فونت رو تو SQL عوض مي كنم تاثيري نداره اگه امكان داره منو هم راهنمايي كنيد.
اگه فرضا بدوني كه ":xKpmo;BE+mor87FKf7b" معادل چه چيزي هست ، پيدا كردن الگوريتم كدينگش كاري نداره . ولي همين جوري هم فكر كنم بشه پيدا كرد .
amirjan عزیز ممنونم از راهنماییت من قبلا هم اطلاعات تحت DOS رو تبدیل کردم به تحت ویندوز ولی فکر می کنم باید راههای راحتتری هم داشته باشه.
در مورد توضیح NabiKAZ هم فکر می کنم وقتی اطلاعات رو تو ویندوز می خونه می شه با روشهای دیگری اونو خوند چون اگه می خواست کد کنه که تو BDE خونده نمی شد rezanew عزیز اگه امکان داره اون چیزی که فهمیدی برای من هم توضیح بده. ممنونم
namojdehi نوشته است:amirjan عزیز ممنونم از راهنماییت من قبلا هم اطلاعات تحت DOS رو تبدیل کردم به تحت ویندوز ولی فکر می کنم باید راههای راحتتری هم داشته باشه.
در مورد توضیح NabiKAZ هم فکر می کنم وقتی اطلاعات رو تو ویندوز می خونه می شه با روشهای دیگری اونو خوند چون اگه می خواست کد کنه که تو BDE خونده نمی شد rezanew عزیز اگه امکان داره اون چیزی که فهمیدی برای من هم توضیح بده. ممنونم
ما بالاخره نفهميديم اين اطلاعات كد شدست يا نه ! اگه هست مثلا تو ستون F1 و Id شماره 120906 ، نوشته Mm}nP . خوب اگه شما ميدوني اين چيه بگو ، بقيه رو هم ميشه بر اساس اين بدست آورد .
يه ريكورد ديگه كه مي دونم چيه!
کد:
57|66@,=2790683
YUJnkf=عليرضا
fxur~_n_P!=فلكه آبياري
و غيره....
منم نتونستم اين بانكو تبديل كنم فقط يه برنامه درست كردم كه اطلاعات رو از طريق اون برنامه هه مي خوند و ذخيره مي كرد!!
اگه شما يه چيزي پيدا كردين به ما هم بگين لطفا