ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک سوال در مورد PHP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان
من یه فایل دارم که اطلاعات PHP آن کد شده
از شما می خواهم بگویید چطوری کدش کردن/
آیا راهی است که بتوانیم کد های آن را Decode کنیم؟

از همکاری شما سپاسگذارم
اولا که کد کردن شما کد ها رو سرقت نکنی
به نظر حتی کودرش هم کار ایرانی جماعت می یاد از یه کودر معروف فکر کنم استفاده نکردن
شما اگه بگی برای چی می خوای دی کد کنی شاید بشه دی کدش کرد
قصد سرقت ندارم اين فايل هم مال شرکتم است
و مي خوام قسمت هاي مهمش را ويرايش کنم و ياد بگيرم
و همين و قصد کار ديگه اي ندارم فقط بدون با دهان روزه نوشته ام که اگر دروغ باشه روزه ام باطل مي شه.
فایل شرکت کد شده و اصلش نیست؟ مگه میشه
حالا فرض کنیم بشه یعنی نمی دونین با چی کدش کردین؟Biggrin
انشااله که قصد سوء استفاده ندارید چون در اون صورت همونطور که گفتید حتماً روزتون باطله و هم از جهت دروغ و هم از جهت ابطال روزه و هم از جهت دزدی کدها عقوبت الهی در انتظارتونه Biggrin

این فایل توسط برنامه تحت وب CodeLock قفل شده.
برنامه CodeLock با php نوشته شده و توسط الگوریتم خود برنامه کد شده و از اونجایی که نسخه Null شده اون موجوده، پس حتماً راهی برای برگشت کدهایی که توسط اون کد شدن وجود داره. به عبارتی، برنامه ای که خودش کرک بشه، پس برنامه های کد شده توسط خودش هم، کرک میشه!
در این باره در گوگل جستجو کنید.
به به آقا حامد Biggrin
از این طرفا؟
تمام این کودر ها دیکودرشون هم داخلشون هست چون اگه نباشه بنده خدا php از کجا بفهمه چی نوشتن ولی جالبش این جاست که این در همین سطوح اولیه به نظر می یاد دیکد می شه و میره طرف php
آقای NabiKaz از زحمات شما صمیمانه سپاسگذارم. برنامه های Zend کارشون چیست ؟
گفتن با این هم می شه دیکد کرد اما متوجه منظورشان نشدم . گفتن با Zend source Guardian هم میشه ، از شما جنابعالی خواهشمندم یه کمی دربارهش توضیحی بدید؟
از شما ممنونم.

آقا حامد:
من به عنوان یک عضو از یک قشر جامعه شما یعنی ناشنوایان از شما تقاضا دارم اگر امکان دارد در اینجا یک بخش برای ناشنوایان طراحی کنید که بتوانیم با همه ناشنوایان در اینجا سوالهای خود را مطرح کنیم.
با احترام
سلام ،

نمی دونم چرا تا دیدمش یاد base64 افتادم ... خواستم با این الگوریتم دیکد کنم ، دیدم خروجی درست حسابی نیست ...
یه نگاه انداختم به کد ها ، شَستم خبردار شد که سه تا کاراکتر غیر مجاز توش هست . ( غیر مجاز توی base64 )
اینا -> ( ) $
حدسم اینه که این روش کدگذاریش همون base64 با این تفاوت که آخر کار به جای یه سری عبارت خاص ( که احتمالا کلید محسوب میشن ) اون سه تا عبارت غیر مجاز قرار میگیره . ( یعنی جایگزین میشن )

حالا باید ببینی چقدر لازمش داری ، به همون اندازه وقت بذاری و راه حل رو پیدا کنی ..
از همه شما به خاطر محبتتان صمیمانه سپاسگذارم
در مورد zend پرسیدید.
خب برنامه هایی مثل zend guardیا ionCube کارشون کد کردن php هست دیگه.
البته هیچ برنامه ای نیست که کرک نشه، نتیجتاً خروجی همه اینها شاید به سورس برگرده اما درصد کیفیت سورس خروجی و ضریب اطمینان و چیزای دیگه ممکنه متفاوت باشه.
مطلب خاصی هست که میخواید بدونید، بلد باشیم در خدمتیم.
ionCube رو کرک شدش رو داری؟ فکر کنم بهتر از zend بشه روش حساب کرد چون مثل اون معروف نیست
صفحه‌ها: 1 2