ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای ocx
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خسته نباشید
ببخشید من این اکتیوکس رو گرفتم :
http://www.freevbcode.com/code/ColorSyntaxControl.zip
حالا یه سری از پر.پرتی های تکست باکس رو اگه بخام رو این کنترل اضافه کنم چی کار باید بکنم ؟
مثلا font & sellallignment .
میشه یکی زحمتشو بکشه و یه توضیحی بده ؟
کسی نیست کمکی بکنه ؟
خب پروپرتي رو كلا بلد نيستيد يا فقط براي اضافه كردن به اين بلد نيستيد؟
(۲۴-شهریور-۱۳۸۷, ۱۶:۲۱:۰۸)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]خب پروپرتي رو كلا بلد نيستيد يا فقط براي اضافه كردن به اين بلد نيستيد؟

ممنون
راستش هر دو تاش . یعنی این کنترل رو باید بهش اونا رو اضافه کنم . گفتم حالا که اینطوره به کمک راهنمایی شما خودمم یاد بگیرم .
سوال سخته یا دوستان حال و حوصله راهنمایی ندارن ؟
من شرمنده يه مدته ويبي6 رو ولش كردم درست حسابي يادم نيست چطوري بود. ميرم يه خرده روش فكر كنم. بقيه دوستان نميدونم كجان.
يه چيزايي يادم اومد.
پروژه رو باز كنيد. روي پروژه راست كليك كنيد و add و usercontrol رو انتخاب كنيد.
VB ActiveX Control Interface wizard رو انتخاب كنيد.
next
حالا خصوصيت يا رويداد يا تابعي كه ميخوايد رو از ليست سمت چپ انتخاب كنيد و بياريد توي ليست راستي. ليست سمت راست براي كنترل شما است. اگه چيزي كه ميخوايد توي اين ليست باشه خيلي خوبه چون همهچيزشو خود VS رديف ميكنه. خب ما Font ميخوايم كه هست. اضافه ميكنيم و next
اين صفحه ميتونيد يه آيتم كه توي اون ليست نبود رو اضافه كنيد. مثلا ما ميخوايم رنگ پس زمينه اديتور هم رو بتونيم تغيير بديم. new رو ميزنيم. اسمشو مثلا ميزاريم EColor . نوع property رو هم انتخاب ميكنيم يعني اين خصوصيته. و ok. اينم اضافه شد. خب حالا next.
اينجا ميتونيد آيتمهاتون رو به يه آيتمي كه وجود داره متصل كنيد. مثلا ما font رو به textbox.font متصل ميكنيم و EColor رو هم به رنگ همون Textbox. براي اين font رو انتخاب ميكنيم و از سمت چپ control رو ميزاريم Textbox خودش member رو مقدار دهي ميكنه. خب. دوباره از ليست EColor رو انتخاب ميكنيم. control رو ميزاريم روي Textbox و member رو ميزاريم روي BackColor. الان خصوصيت هامونو ربطش داديم. البته قرار نيست هميشه خصوصيت ها يي كه تعريف ميكنيم به يه خصوصيت ديگه ربط بديم. مثل خصوصيتهايي كه الان خود كنترل داره. next.
توي اين صفحه ميتونيد يه سري ويژگي ها رو به آيتم ها بديد. البته اگه آيتمي رو توي مرحله قبل به يه چيز ديگه نسبت داده باشيد توي ليست اينجا مياد. پس next.
و finish
خب تموم شد الان دو تا خصوصيت جديد اضافه شدن و به خوبي كار ميكنن. فقط بگم. اين ويزارد كارش فقط توليد كده كار عجيب غريبي نميكنه. فقط كار مارو راحت ميكنه. الان ميتونيد ببينيد كه كدا رو چه تغييرايي داده.
دو تا تعريف پروپرتي آخر اضافه كرده. دو تا خط هم توي رويداد UserControl_ReadProperties براي خوندن اطلاعات و دو تا خط هم توي UserControl_WriteProperties براي نوشتن اطلاعات.(هر وقت كه كنترل نابود ميشه مقادير خصوصيت ها رو اينجوري ذخيره ميكنيم تا بار بعدي كه اون ساخته ميشه مقادير رو داشته باشيم).
خب خوبه؟
ممنون دوست عزیز بابت توضیحات کاملتون
کارایی که فرمودین رو انجام دادم و درست شد .
اما در مورد اضافه کردن پرورتی که تو لیست نیست مثل همون selalignment وقتی دستی اینو اضافه می کنم تو لیست پروپرتی های تکست باکس (از نوع ریچ!) همچین پروپرتی نیسن .
وقتی از روی کد نگاه می کنم و می خام اضافه کنم ارور می گیرم .(زمان استفاده از کنترل)
در مورد LET و SET هم میشه بگین ؟
والا من هرچي ميگردم چيزي به اسم selalignment پيدا نكردم. اين كجاست؟ چيه؟ كارش چيه؟

(۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۴۴:۴۷)amin_amin نوشته است: [ -> ]در مورد LET و SET هم میشه بگین ؟
يه پروپرتي يا همون خصوصيت دو نوع اجرا ميشه. يه بار وقتي كاربر (كاربر ميتونه كد برنامه يا محيطي باشه كه داره از كنترلتون استفاده ميكنه) ميخواد مقدار اين خصوصيت رو بگيره و يه بار هم وقتي ميخواد مقدار اين خصوصيت رو تنظيم كنه. تابع Let براي مقدار دهي و تابع Get براي خوندن مقداره. توي تابع Get بايد يه مقداري رو برگردونيد تا بده به كاربر و توي Let يه مقداري رو تابع ميده بهتون كه بايد اونو ذخيره كنيد هرجايي كه ميخوايد.
(۲۶-شهریور-۱۳۸۷, ۱۱:۰۸:۳۷)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]والا من هرچي ميگردم چيزي به اسم selalignment پيدا نكردم. اين كجاست؟ چيه؟ كارش چيه؟

(۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۲۱:۴۴:۴۷)amin_amin نوشته است: [ -> ]در مورد LET و SET هم میشه بگین ؟
يه پروپرتي يا همون خصوصيت دو نوع اجرا ميشه. يه بار وقتي كاربر (كاربر ميتونه كد برنامه يا محيطي باشه كه داره از كنترلتون استفاده ميكنه) ميخواد مقدار اين خصوصيت رو بگيره و يه بار هم وقتي ميخواد مقدار اين خصوصيت رو تنظيم كنه. تابع Let براي مقدار دهي و تابع Get براي خوندن مقداره. توي تابع Get بايد يه مقداري رو برگردونيد تا بده به كاربر و توي Let يه مقداري رو تابع ميده بهتون كه بايد اونو ذخيره كنيد هرجايي كه ميخوايد.

»منون
در مورد selalign این کد رو ببینین :
RichTextBox1.SelAlignment = 2
مقادیر 0و 1 و 2 بدین بهش .

در مورد اطلاعات در مورد set , let , get هم ممنون . می خونم اگه سوالی داشتم مجدد مزاحم میشم .