ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش قرار دادن تصویر(درخواست آموزش)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

می خواستم بدونم چطوری توی پست ها تصاویر قرار می دید؟
اگه می شه یکی آموزش 040 قرار دادن تصویر رو توی پستهای ارسالی در انجمن رو بزاره(لطفا).

خداحافظ
بايد بيت دو تگ زير مسير عكستون رو بذاريد . ( البته بدون فاصله)

[ img ]محل قرار دادن محل عكس[ / img ]

البته مي تونيد رو اون كوه و خورشيد كه تو ايدتور ارسال مي بينيد كليك كرده و مسير عكستون رو تو پنجره باز شده وارد كنيد . خودش مسير عكستون رو تو اين تگ قرار مي ده .
سلام

خوب حالا من چطوری و در کجا تصویر مورد نظرم رو آپلود کنم؟

خداحافظ
سايتهاي زيادي واسه اين كار وجود دارن .

WWW.TINYPIC.COM مي شه گفت چيز خوبيه . لينك هم چند مدل براي گذاشتن در جاهاي مخالف مي ده .
يعني تگ عكس رو هم ميده . ( فكر كنم سومي باشه ) . فقط كافيه كپي پست كني تو اديتور فروم .

براي فايل و عكس هم پرشين گيگ بدك نيست . دعوت نامه خواستي بگو بفرستم .
www.persiangig.com

پارسا اسپيس هم تبليغ زياد شنيدم ولي دعوت نامشو ندارم .
(۲۵-شهریور-۱۳۸۷, ۰۱:۴۷:۱۶)terip2008 نوشته است: [ -> ]سايتهاي زيادي واسه اين كار وجود دارن .

WWW.TINYPIC.COM مي شه گفت چيز خوبيه . لينك هم چند مدل براي گذاشتن در جاهاي مخالف مي ده .
يعني تگ عكس رو هم ميده . ( فكر كنم سومي باشه ) . فقط كافيه كپي پست كني تو اديتور فروم .

براي فايل و عكس هم پرشين گيگ بدك نيست . دعوت نامه خواستي بگو بفرستم .
www.persiangig.com

پارسا اسپيس هم تبليغ زياد شنيدم ولي دعوت نامشو ندارم .
سلام
فکر کنم اون سایت اولی بهتر باشه!نه؟
حالا اولی که دعوتنامه نمی خواد برای دومی خیلی ممنون می شم برام بفرستی.در ضمن این سایت ها فقط برای همین کارن؟
www.amfahh@yahoo.com
خیلی ممنون که بهم کمک کردین.بازهم اگه در این مورد با مشکلی برخوردم در همین قسمت بیان می کنم.

خداحافظ
پارسا اسپيس ديگه پارسا اسپيس سابق نيست به هزار و يك دليل...

اما چند نكته مهمش:
- لينك مستقيم ديگه نميده
- دعوت نامه هم (به نظرم) غير فعاله (واسه من كه اينطوريه)
- سرورش هر چند وقت يه بار سكته ميزنه
- فايل هاي قديمي كه بيشتر از 30 روز دانلود نشن رو پاك مي كنه (واقعا منو زجر ميده شما رو نمي دونم!)
و...

خوبيش اينه كه 1 گيگ ميده ولي 100 مگ پرشين گيگ مي ارزه به ده تا آكانت رايگان پارسا اسپيس حاضر...
دعوتنامه رو فرستادم .

روي فعال سازيش كليك كن و باقي مراحل ثبت نام رو تكميل كن .

آره . اين سايت ها كارشون همينه .
سلام

دست درد نکنه.فقط من بعد از اینکه عکس مورد نظرم رو در داخل سایت آپلود کردم چطوری از اون عکس که در پوشه image ذخیره شده در اینجا استفاده کنم Shy .

خداحافظ
خوب آدرس عكس رو بين دو تگ وارد كردن عكس قرار بده .

هنگامي كه عكس آپلود كردي اگه روي عكس ( كه به صورت كوچك نشون مي ده ) كليك كني عكس رو كامل نشون مي ده ( فقط عكس ) و در آدرس بارت هم آدرس عكس رو مي بيني .

البته نيازي به كليك كردن هم نيست . رو عكس كوچك كه تو پوشه image ذخیره شده كليك راست كن و گزينه COPE IMAGE ADDRES رو انتخاب كن و بيا در ايدتور ايران ويچ اون شكل كوه و آفتاب رو كليك كن و در پنجره باز شده كليك راست گزينه PASTE و سپس ENTER بزن .
سلام

آقا دستت درد نکنه,خیلی وقت بود که می خواستم توی پست هام تصویر ارسال کنم اما نمی دونستم چطوری و به خاطر همین بعضی از سوال هام رو نمی تونستم بپرسم اما یه سوال دیگه ام مربوط به همین موضوع داشتم:
چطوری تصاویر رو به صورت بندانگشتی قرار بدیم؟

خداحافظ
براي بند انگشتي بايد تصوير رو الصاق به پستت كني كه اصطلاح لاتينش هم هست: Attach = اتچ
صفحه‌ها: 1 2