ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اضافه کردن رکورد جدید به فایل Access
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: فقط الان به جز فیلد اتوماتیک ; فیلد اول و آخر رو اضافه میکنه و بقیه فیلدها خالی هستند.

الان مشکل پس حله ؟؟
نقل قول: در ضمن من یه access بدونه فیلد اتوماتیک ایجاد کردم که موقع ایجاد رکورد جدید دقیقا همون مشکل SQLserver 2005 رو پیدا کرد یعنی توی ویزارد نمیشه تیکهای Advansed رو فعال کرد

متاسفانه اینو نمیدونم باید برم بررسی کنیم !

نقل قول: چطوری میشه تو SQLserver2005 فیلد اتوماتیک اضافه کرد ؟

زمان نوشتن DDL کافیه که به کد سازنده فیلدی که میخوایید اتوماتیک بشه مقدار (IDENTITY(1,1 رو اضافه کنید.
سلام
من قسمت <InsertParameters> رو به طور کامل پاک کردم و حالا همه فیلدها رو اضافه میکنه(اشکال خاصی که نداره؟)
اون موضوع رو اکه پیگیری کردین همین جا میزاریدش؟
بلاخره این تایپیک هم با حوصله زیاد شما کار من رو اساسی راه انداختت یه عالمه تشکر
نقل قول: من قسمت <InsertParameters> رو به طور کامل پاک کردم و حالا همه فیلدها رو اضافه میکنه(اشکال خاصی که نداره؟)

اشکالی که نداره اما خب چرا کار رو برای خودتون سخت میکنید . کافیه فقط خط اولش رو پاک کنید ( که مربوط به فیلد اتوماتیکه)

نقل قول: اون موضوع رو اکه پیگیری کردین همین جا میزاریدش؟

حتما !
نقل قول: بلاخره این تایپیک هم با حوصله زیاد شما کار من رو اساسی راه انداختت یه عالمه تشکر

قربانت Wink راستی فقط بگم که توی پست بالا من بجای DDL نوشته بودم DLL که خواستم اینجا بگم ... تصحیح کردم !
سلام
واقعا متشکرم
سلام
منتظر پیگیریتون هستم .
مرسی .
با سلام
یه مطلبی که در مورد Advansed ویزارد کنترهای دیتا باند برام روشن شد اینه که :
برا این که بتونیم تیکهای Advansed رو فعال کنیم باید یکی از فیلدهای جدول مورد نظر در فایل DataBase ما به صورت PrimaryKey تعریف شود در غیر این صورت امکان فعال کردن تیکهای Advansed (جهت درج رکورد جدید) وجود نخواهد داشت .
البته این نظر من هست و اگر راهی غیر این داره لطفا همین جا بگین .
صفحه‌ها: 1 2