صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
یه سری مدارات تابلو روانی که توی سایت ها بود ار ای سی های serial to paralel استفاده سده بود که به نظر من ایده خیلی خوبی بود.ارتباط این تابلو ها فقط با 4 خط باس بود!! حالا سوالی که دارم اینه که مثلاً برای یه تابلوی بزرگ چطوری با 4 خط دیتا 16 تا از این ای سی ها آدرس دهی می شه؟
به نظر شما اگر ولتاژ دو سر led رو افزایش بدم (حدود 12 ولت) مشکلی برای led ها پیش نمیاد؟
عمر مفيد شون كم مي شه و امكان سوختنشون مي ره بالا .
البته بايد زمان نوردهي رو در اين صورت كم كني .
مواظب باش جريان خيلي نره بالا .
LED جديدا گرون شده .
با تشکر از راهنمایی شما جناب terip2008
من اگه بخوام زمان نوردهي رو بیشتر کنم که بازم می شه همون!!!
با عرض سلام مجدد.
بالاخره بعد از کلی کلنجار و بازی کردن با ولتاژها و مقاومت ها و .. نور تابلو بد نشد اما یه مشکل دیگه هست!!!!!!!!!
نور led ها وقتی که یه متن تمام صفحه رو گرفته بدک نیست اما وقتی که فقط یه کلمه کوچک رو نمایش بدم نور خیلی زیاده! (که البته با عقل جور در میاد) طوری که هر لحظه امکان داره کلاً منفجر بشه.
من در کل خروجی تقویت کننده سطر ها رو با یه مقاومت 22k سری کردم که اگر بیشتر کنم نور کم می شه.
می شه کاری کرد؟
با عرض پوزش.
مقاومت سری شده با led ها 22 اهم است!!
اونی که جاروب می شه باید مستقیم وصل بشه (اون سطری یا ستونی که تمام led هاش می تونه روشن شه) و بقیه با مقاومت یعنی هر لحظه هر led یه مقاومت شخصی داشته یاشه
ممنون از جناب ha _60
این تابلو با روش اسکن سطری کار می کنه اما من مقاومت هامو در سطر قرار دادم. اما اینطور که شما گفتین باید توی ستون هام قرارش بدم.
ممکنه بگین فرقش چیه؟
فرقش اینه که مقاومت مشترک استفاده نمی شه که معلوم نباشه چه جریانی ازش رد می شه (اگه تعدداد روشن شده ها کم باشه پر نور و اگه بیشتر باشه کم نور)
ولی به او روش هر led یه مقاومت داره
خیلی ممنون آقای ha-60
تا حالا خیلی کمکم کردین. این تابلوی من هم دیگه کم کم تمومه!!!!!
فقط یه مشکل دیگه دارم اونم در آوردن کدهاست.
سه سری برنامه آماده دوستان گذاشتن اما اکثراً اسکن ستونی است اما مال من رفرش سطری داره.
من خودم با C# دست و پا شکسته کار کردم و یه چیزایی نوشتم اما هنوز نتونستم از این برنامه سر در بیارم.
شما می دونیم روند کار چطوره؟؟؟
من خیلی کار نکردم
ولی می تونی بریزی تو یه بافر بعد از بافر انتقال بدی به led ها
البته دقیقا مشکلت رو هم نمی دونم کجاست
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13