ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی در مورد تابلو روان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
اگه گراند ها یکی باشه ، مشکلی نیست ، فقط چک کن ، تغذیه لچ ها از 5 ولت بیشتر نباشه
سلام
مهندس یادته گفته بودی که اگه پایه 11 لچ ها رو زمین کنیم باید همه ال ای دی های ماتریس خاموش بشن؟
منم این کار رو کردم ولی 8سطرشون خاموش شدن(یعنی یه نیم ماتریس) .چون 8تا پایه هر لچ به 8تا سطر رفته دیگه .
اقا این برنامه ای که لطف کرده بوده ای رو ریختم و اجراش هم کردم ولی معلوم نبود چی به چی( ولی مزیتش این جا بود که ترتیب داشت!)
یه برنامه دیگه لطف کن و اینو هم بگم که 16 سطر ال ای دی ها به لچ ها وصل شده( البته غیر مستقیم چون لچ ها هم به بیس ترانزیستورها وصلند )
سلام
با این برنامه باید کل ماتریس ها چشمک بزنه (هر یک یا 2 ثانیه )
نقل قول: منم این کار رو کردم ولی 8سطرشون خاموش شدن(یعنی یه نیم ماتریس) .چون 8تا پایه هر لچ به 8تا سطر رفته دیگه

منظور من از ماتریس 8*8 تا led بود .
اول این یکی رو امتحان کن :
کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 16000000
Config Portb = Output
Config Portc = Output
Config Porta = Output
Dim A As Byte
Porta = &B00000000
Portc = &B11111111
W:
For A = 0 To 1 Step 1
Wait 1
Portb = Lookup(a , Q)
Next
A = 0
Goto W
End
Q:
Data &B11111111 , &B00000000
اگه برنامه بالا جواب نداد ، این یکی رو امتحان کن :
کد:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 16000000
Config Portb = Output
Config Portc = Output
Config Porta = Output
Dim A As Byte
Portb = &B00000000
Portc = &B11111111
W:
For A = 0 To 1 Step 1
Wait 1
Porta = Lookup(a , Q)
Next
A = 0
Goto W
End
Q:
Data &B11111111 , &B00000000
اگه برنامه جواب نداد ، باید کل نقشه تابلو رو تو پروتوس بکشی بزاری (مداری که الان بستی ،با لچ ها و led ها و ترانزیستور ها و....)
نقل قول: اقا این برنامه ای که لطف کرده بوده ای رو ریختم و اجراش هم کردم ولی معلوم نبود چی به چی( ولی مزیتش این جا بود که ترتیب داشت!)
اگه برنامه های بالا جواب نداد ، یه فیلم کم حجم بزار از تابلو (از نحوه کار)
سلام
این فیلم برنامه قبلی هستش:

http://www.4shared.com/file/93367583/bc4...tablo.html

این ها رو هم چک می کنم می گم
سلام
هر دو تا برنامه رو چک کردم
تو اولی یه چیزایی معلوم بود ولی تو دومی اصلا هیچ کدوم روشن نشد
اما نکته مهم اینجاست که هنوز مشکل تغذیه تالبو حل نشده چون مثلا وقتی تعداد زیادی می خاد روشن بشه اون یکی قسمت کم نور یا خاموش روشن میشه
چی کار کنم؟
برم یه پاور 500 یا 600 وات بگیرم؟ تو تابلو های دیگه از چه پاوری استفاده می شه؟
سلام
اگه توی برنامه اول کل led ها ( یا یه ماتریس 8*8 ) روشن یا خاموش بشه ، حله.
اگه این جور نباشه ، مدار یه جایش اشتباه هست .
سلام
اقا شما یه برنامه ای بر مبنای برنامه اولی از اون دو برنامه ای که در پست قبلی داده بودی بنویس که سطر اول و اخر را روشن کنه
من هم 12 تا ایسی خریدم و تا شب وصلشون می کنم
ممنون
سلام
برنامه ها همه یکی هستند ، شما همون مورد اول از پست 80 رو بریز رو میکرو باید همه ماتریس (8*8 ) روشن و خاموش بشه
سلام
من ایسی های 4تا ماتریس ( به قول خودم 2 تا فیبر ال ای دی دار!!) رو عوض کردم ولی نتیجه ای نداشت پس اشکال از کجاست؟
فعلا برنامه ها رو بیخیال شو بریم روی تغذیه
ببین وقتی تابلو رو روشن می کنم وقتی میکرو تغذیه نداره باید همه ماتریس ها روشن بشه ولی نمیشه و فقط بعضی ماتریس ها روشن میشه تونم نه همه چراغ هاشون اما وقتی یه چن بار روشن خاموش می کنم بالاخره همه ماتریس ها روشن میشه اما کم نور
حالا سه مورد مونده که باید بررسی بشه:
1- ترانزیستور های متصل به سطرهای هر ماتریس که به وسیله لچ ها تحریک میشن و تغذیه شونو هم از ماسفت های irf840 میگیرن
2- ماسفت ها
3- امان از دست پاور!!
حالا به نظرت چی کار کنم؟؟؟
ممنون
سلام
شما میکرو رو از مدار بردار و پایه های لچ ها (ورودی لچ ها ) رو به 5 ولت متصل کن ( همون ماتریسی که به لچ متصل هست روشن میشه ) ، این کار رو تک تک انجام بده ، (یه دو یه دونه لچ ها رو قطع کن و پایه ها رو به 5 ولت متصل کن )
یا دت باشه پایه فعال سازی به 5 ولت متصل بشه (پایه 11) پایه 1 هم به زمین متصل بشه .
برای پاور هم میتونی از پاور های دست دوم استفاده کنی ( توی ده ما فراونه )
من از دو تا پاور دیگه استفاده کردم ولی....
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13