صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
شما یان مورد رو چک کردی؟
نقل قول: شما میکرو رو از مدار بردار و پایه های لچ ها (ورودی لچ ها ) رو به 5 ولت متصل کن ( همون ماتریسی که به لچ متصل هست روشن میشه ) ، این کار رو تک تک انجام بده ، (یه دو یه دونه لچ ها رو قطع کن و پایه ها رو به 5 ولت متصل کن )
یا دت باشه پایه فعال سازی به 5 ولت متصل بشه (پایه 11) پایه 1 هم به زمین متصل بشه .
نتیجه چی بود ، فعلا نیازی به تعویض پاور نیست ، مورد بالا رو امتحان کن و نتیجه رو بزار
سلام
من به ورودی یکی از لچ ها +5v رو دادم و خورجیش هم باید ست میشد اما این خروجی نوسان داشت و گاهی اوقات سی و گاهی هم زمین میشد.
اون یکی لچ ها هم که دست نخورده بودند( پایه11شون وصل نبودو ورودی نداشتند) خروجی هاشون مثل قبلی ثبات نداشت
نمی دونم خودم هم نفهمیدم چی گفتم
سلام
پس پاور خرابه
از روی مدار بازش کن و یهدونه پاور جدید گیر بیا (معمولا پاور های قدیمی دست دوم زیاد گیر میاد و قیمتش هم دو سه تومان بیشتر نیست )
شما یاد ورودی لچ ها رو به زمین متصل کنی > خروجی زمین بشه
ورودی لچ رو به vcc وصل کنی >> خر جی هم 5 ولت بشه
پایه 1 به gndد متصل باشه
پایه 11 به vcc
وات پاور مهم نیست؟
چون با دو تا دیگه تست کرده بودم قبلنا ولی اونا هم این طوری بودن
(۲۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۴۲:۱۹)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]وات پاور مهم نیست؟
چون با دو تا دیگه تست کرده بودم قبلنا ولی اونا هم این طوری بودن
400 وات خوبه
سلام
ممکنه مشکل از رگولاتور ها هر چیزی که توی مسیر تغذیه وجود داره باشه ، اولین مورد مشکوک پاور هست ، بعد رگولاتور ها و بعد فت ها وبعد ترانزیستور و....
سلام
من امروز ماسفت ها رو تست می کنم می گم
ممنون
سلام
من ماسفت ها رو طبق مقاله ای که در سایت eca نوشته شهریار همایونفر وجود داره تست کردم ولی درمرجله 4از چهار مرحله که برای سالم بودم تعیین شده بود گیر کرد و جواب نداد!
حالا کسی این مقاله رو دیده؟
مشه بهش اطمینان کرد؟
البته چن روزه دیگه که بازار بازشه میرم یه دونه irf840 میگیرم تا طبق مقاله تستش کنم شاید ج.اب داد
حالا این ترانزیستورها رو با اهممتر دیجیتالی چه جوری میشه تستشون کرد؟
عید بر همه ایرانیان مبارک
به امید سالی پر برکت و خیر برای همه
سلام
ماسفت رو با مولتی متر نمیشه تست کرد ، لینک دانلود مقاله رو بزار تا ما هم ببینیم
برای تست ترانزیستور ها ، مولتی متر رو روی تست دیود بزار ، پایه ای که به دو پایه دیگه عدد .6 یا .7 نشون میده بیس هست ، و دو پایه دیگه کلکتور وامیتر ، مقدار عدد بیس به کلیکتور و امیتر تقریبا .320 تا .780 هست ، که مال بیس به کلکتور از بیس به امیتر کمتر هست
سلام
بخش دانلود اکا غیر فعال مثل اینکه
البته فکر کنم یکی از اعضا تو سایتتون آپ کرده(ir-man(
سلام
نقل قول: البته فکر کنم یکی از اعضا تو سایتتون آپ کرده(ir-man(
بله درسته
سلام
دو تا خواهش داشتم
1-اون لینکی که تو سایتتون هست رو اینجا هم بزار تا اگه کسی بخاد استفاده کنه(مثل اینکه اقا تریپ نیستند ولی بعدا میان ،چون ایشون هم دارن دنبال میکنن) من یادم رفت کجا دیده بودمش
2- نظرت در مورد اون مقاله چیه؟ به نظرتون می تونه مشکل از ماسفت ها باشه؟
ممنون
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13