ايران ويج

نسخه‌ی کامل: File Transfer
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
لطفا سورس و آموزش ارسال فايل با Winsock رو اگه كسي داره بذاره. همچنين درمورد دانلود فايل از اينترنت با VB هم لطفا پاسخ بديد. فكر كنم فايل هاي پر حجم با وينساك قابل فرستادن نيست.
اینم یه سورس برای انتقال فایل بین دو کامپیوتر(این برنامه باید روی هر دو کامپیوتر باشه)

[attachment=1468]

ربطی هم به حجم فایل نداره

البته مشکل همیشگیه مجازی بودن اکثر آیپی ها در ایران بازم پیش می یاد
ممنون. ولي مشكل من بيشتر در بارگذاري فايل و فرستادن اون هست(بارگذاري فايل در يك متغير). اگه در اين مورد بحث بشه ممنون مي شم

در ضمن درتابع varible=INPUT(long,integer ، تابعinput چه استفاده اي داره ؟ شايد هم الان قند خونم اومده پايين خوب نمي تونم روش فكر كنم! بعد از افطار بيشتر روش فكر مي كنم.
Input برای خواندن از فایل های ترتیبی استفاده می شه
من اولين بار بود كه استفاده از input رو به اين شكل مي بينم. تا حالا اينجوري بود: input#,number,varible
به هر حال من به اين جهت گفتم فايل هاي با حجم زياد مشكلدار مي شوند كه من تا حالا هر چي فايل فرستادن فايل ديدم با دستور Get هر بايت از فايل رو مي خوندن و در متغير مي ريختن كه در صورت زياد بودن حجم فايل مدت زمان زيادي لازمه و حتي در صورت استفاده از توابع callback و... هم ممكنه مشكل پيش بياد. حتي همين راه هم كه در اين سورس بود براي بارگذاري اطلاعات وقت مي برد. به علاوه مگه يك متغير چقدر ظرفيت داره كه بخواد اطلاعات يك فايل حجيم رو تو خودش نگهداري كنه. در ضمن من وقتي فايل رو مي فرستم ، فايل به صورت تكه تكه در مياد و كامل فرستاده نمي شه. ولي اين سورس اين مشكل رو نداشت. فكر مي كنم بايد بايتهاي ورودي چك بشه.
آموزش دانلود فايل رو هم اگه كسي داره همينجا قرار بده.
اینم یه سورس برای دانلود فایل با رویدادهای مختلف :

با این سورس هم کار با کنترل های اکتیوایکس رو یاد می گیرید و هم دانلود فایل

[attachment=1471]