ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه مدار تایمر واسه پمپ آکواریوم می خوام ..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ...من یک مدار تایمر احتیاج دارم که سر ساعت های معین در طول روز برق رو قطع و پس از مدتی وصل کنه .....اگه کار قطع و وصل رو چند بار در روز انجام بده بهتره .....واسه پمپ آکواریوم میخوام .....یه همچین تایمری که مدارش هم خیلی پیچیده نباشه کسی سراغ داره ؟؟؟
با ميكرو يا بدون ميكرو باشه ؟

دو تا 555 يا يه 556 كارت رو مي تونه انجام بده .
بدون میکرو باشه بهتره .....با 555 که فکر نمی کنم بشه توی تایم های متفاوت و چند بار تنظیمش کرد.......
سلام
برای کار با ایسی 555 یه نرم افزار وجود داره که اسمش یادم نیست (فکر کنم 555 دیزاینر باشه ) کار باهاش خیلی راحته .....
آره دارمش ....ولی تا حالا خیلی باهاش کار نکردم .....برم ببینم کارم میشه ..
آخه با 555 دیزاینر من چه جوری همچین مداری طراحی کنم ....من تا حالا اصلا باهاش کار نکردم ....
مدار آماده کسی سراغ نداره ؟؟

هر کی می پرسه حالمو میگم همه چیز عالیه .....هیچکی نمی دونه چقدر جای تو این جا خالیه
555 دیزاینر رو باهاش کار کردم ....ولی به دردم نخورد ....چون حالت منو استابل که به کارم نمی خورد .....توی حالت استابل هم بیش ترین حالت hi که تونستم بدست بیارم در حد میلی ثانیه بود !!! (توی حالت استابل با دیوتی سیکل بیش تر از 50 در صد) و این اصلا به درد کار من نمی خوره ...!!!
خودت رو اذيت نكن
بيا با ميكرو بنويس
خواستي مشخصات رو كامل بگو تا برنامه رو بنويسم .
ببین یه پمپ اکواریوم هست که ساعت 12 شب میخام خاموش بشه و ساعت8 صبح روشن بشه ....حالا اگه مثلا ساعت 2 ظهر خاموش بشه و ساعت 4 دوباره روشن بشه هم بد نیست ....ولی اون خیلی مهم نیست .......همین

اگه برنامه رو به زبون بیسیک نوشتی ....اگه آموزشش رو هم داشتی واسم بفرس ....خیلی دوست دارم یادش بگیرم ...مرسی
(۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۵۳:۳۶)مهندس آینده مملکت نوشته است: [ -> ]خودت رو اذيت نكن
بيا با ميكرو بنويس
خواستي مشخصات رو كامل بگو تا برنامه رو بنويسم .

چی شد پس ؟
دماسنج و رطوبت سنج هم داشته باشه يا نه ؟

باشه ، يكم سرم شلوغه !

سعي مي كنم سريع جورش كنم ؟
صفحه‌ها: 1 2