ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال واقعا خفن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خسته نباشید.

کسی میتونه به این سوال من پاسخ بده و کمکم کنه!

چه جوری می تونم چند تا مانیتور رو به یک سرور ( کامپیوتر ) متصل کنم . هر کدومشون جداگانه کار کنند..

یعنی هر کدوم یه یوزر اکونت داشته باشند و با اون اوگین کنند . بعد یه برنامه ای واسشون باز بشه باهاش کار کنند.

اصلا کار من اینه
می خوام کسایی که با این مانیتورا کار می کنند یه سری داده رو به سرور بدن و سرور اونا رو پردازش و پرینت کنه. اما در اصل یه سیستم باشه و چند تا مانیتور و کاربر رو همزمان ساپورت کنه... (این کاربرا جداگانه واسه خودشون کار کنند ) ( هزینه کم میشه )

ممنون.
من اینطوری فهمیدم : به زبان ساده : اتصال چند مانیتور به یک کیس

وقتی چندتا مانیتور به یک مرکز متصل بشن فکر نکنم بشه برای هر کدوم تصمیمات متفاوت گرفت چون وظیفه مانیتور نمایش

اطلاعاته نه پردازش که بگیم هر کردم با یک یوزر لوگین کنند و کارهای متفاوت انجام بدن

تازه فکر کیبورد و ماوس و ... رو هم کردید؟
با این کامپیوتر های خونگی نمیشه این کارو کرد.
واسه این کار باید یه Main Frame که همون کیس اصلیه و چند تا Terminal یا همون استگاه یا همون مانیتور و صفحه کلید احتیاج دارین که تهیه Main Frame هم ... ندیدم کسی تهیه کرده باشه. پس بهتره همون شبکه رو وصل کنی
یه سری دیوایس برای این کار ساخته شده که یک کیس مرکزی دارین و یه نرم افزار که روی اون نصبه و یه سری دیوایس ترمینال که چندین مانیتور و کیبرد و ... رو به این سرور متصل می کنه
و هر کدوم از این سیستم ها می تونن به ظاهر مستقل توی یک سیستم عامل به ظاهر مستقل کارهای معمول رو انجام بدم .
این ابزار از دو جهت دارای مزیته . یکی اینکه در هزینه ی کلی صرفه جویی میشه و یکی اینکه عیب یابی و به روز رسانی و مدیریت یک کیس راحت تر از چند تاس .
من تو نمایشگاه کامپیوتر دیدم . و ظاهرا بعضی کافی نت ها هم از مصرف کننده های این سیستم ها ها هستن .
كيسي كه بتونه چندين كاربر رو همزمان ساپورت كنه احتياج به منابع سيستمي ( CPU , Ram‌) زيادي داره و همچنين

امكانات سخت افزاري كه بتونه اين قابليت رو به سيستم بده.

علاوه بر اون هزينه نگهداري چنين سيستمي به مراتب بالاتر از سيستم هاي عادي هست چون احتمال از كار افتادن اين سيستم

( چون چند كاربر روي يك سيستم واحد كار مي كنن ) به مراتب بيشتر خواهد بود و در صورتي كه اين سيستم از كار بيافته

كل كاربران معطل خواهند موند كه اين اصلا خوب نيست.

با توجه به مطالب بالا اگه براي يك سال كاري يه حساب سر انگشتي بفرمائيد ، استفاده از چند تا سيستم مستقل بهتر از يك سيستم واحد خواهد بود.
با سیستم معمولی نمیشه
تجهیزاتی که چند ماوس و کیبرد و ... رزو ساپ کنه لازمه
منم دنبالش بودم که حتی با virtual pc این کار رو کنم
اما نشد
باید خرج کنی و ....
حالا من چی کار کنم.

مشکل مایه نیست ....

ممنون از راهنماییتون