سلام من کسی میدونه چطوری تو proteus 7.2 بفهمم مدارم فرکانسش چقدر است می دونم با اسیلوسکپ هست ولی نمی دونم باهاش چه جوری بفهمم
سلام
شما باید تعداد خانه های افقی که یک سیکل گرفته رو در سلکتور تنظیم زمان ضرب کنید ، سپس 1 رو بر عدد بدست اومده تنظیم کنید
![[تصویر: viewer.php?file=f0seijhb982j6ipvb1c4.jpg]](http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=f0seijhb982j6ipvb1c4.jpg)
لینک رو اشتباه داده بودم حالا درست شد
ببخشید نمیشه خودتون همین کار رو که گفتین بکنید و از کار هاتون عکس بگیرین چون خیلی به این مسئله احتیاج دارم خیلی ممنون می شم
ببخشید شما چطوری 100 بدست آوردید 2 ضرب در 5 کردید شده 10 چطور 100 شد
سلام
اگه به ضریب زمان (دورش خط قرمز کشیدم) دقت کنی ، میبینی که روی 5 میلی هست.
طبق فرمول:
(ضریب زمان ضرب در تعداد خانه های اشغال شده توسط 1 سیکل )تقسیم بر 1=فرکانس
پس:
f=1/(2*5*10^-3)=100hz
اینو فهمیدم ممنون ولی بعضی موقها مثلا فرکانس 85 هست اون موقه دقیقا معلوم نیست که چند خونه رو اشغال کرده منظورم اینه که 2.5 خونه یعنی نزدیک سه خونه اون موقه چطور دیقیق فرکانس رو بدست بیاوریم و یک چیز دیگه تو فرستنده ها یک سلف هست که مثلا میگن سیم 0.80 روی فواه 1 سانت پیچیده بشه این قطعه کجاست تو proteus
آقای یکنفر کجایین بگین دیگه
سلام
شما سلکتور زمان (همون که تعداد خانه های اشغال شده توسط یک سیکل رو درش ضرب میکردی)رو تغییر بدید تا تعداد خونه های اشغال شده تغییر کنه ...
همچین قطعه وجود نداره یه سلف دارای پارامترهای زیر است
1 -ضریب خود القایی
2-مقاومت
3-مقدار خطا
4-جریان مجاز
که همشون توی پروتوس هستند
و شما باید ببینید که"سیم 0.80 روی فواه 1 سانت " چه مقدار ضرفیت سلفی ایجاد میکنه.
من می خواهم اون مدار فرستنده ی شما رو تو پروتوس شبیه سازی کنم فقط سر سلفش موندم چطور بفهمم او شماره 0.80 روی فواه 1 سانت چه مقدار ضرفیت سلفی داره میشه فرمولشو همراه یک مثال بگین
سلام
من فرمولش رو بلد نیستم ،اما از دوستان میپرسم
شما نمیتونید فرستنده و گیرنده فرکانس بالا رو توی پروتوس شبیه سازی کنید ، چون سیم های ارتباطی (مسهای ،برد مدارچاپی و ...) رو برای این کار محاسبه میکنند ، طول سیم ها ، نوع فیبر ، پایه قطعات ، .... همه در برد فرستنده موثر هستند ، شما باید دنبال نرم افزار های که برای این کار هستند برید (فعلا اسمشون رو نمیدونم اما از دوستان میپرسم)