نقل قول: فرمول هاشو یاد ندارم ?
سلام . من هم چيزي بلد نيستم ولي مي دونم فرمول خاصي نداره .
مقدار فاصله با جذر انرژي رابطه داره . يعني فاصله 3 برابر بشه انرژي 9 برابر كمكتر مي شه .
نقل قول: برای همین شما نمیشه یه مدار که این کار رو بکنه معرفي كنيد .
اگه مي تونستم كه اينجا نبودم . چند سال پيش يه نيشابوري اين كارو كرد . ( شارژ موبايل با امواج ) و امتيازشو 6 ميليون دلار به سوني اريكسون فروخت .
نقل قول: فکر نمی کنم پیچیده باشه
تئوري آره .
نقل قول: هر چقدر هم پولش بشه تقدیم می کنم
كي هر پول زد . هر كي كه امده ايرانويچ به خاطر پول نيومده . عشق و علاقه بوده كه اومده .
نقل قول: آقای terip2008 خواهش می کنم کمکم کنید
يكي بايد منو كمك كنه . چون منم هيچي بلد نيستم . ( البته فرق من با شما اينه كه رشته ام الكترونيكه . )
حالا از بقيه دوستان مي پرسم ببينم چي مي گن .
خیلی ممنون از وقتی که برای من گذاشتید
آقای یک نفر اسم اون نرمفزار رو پیدا کردین
سلام
نرم افزار مطلب بهترین نرم افزار رای این کار است
من لینک های امزشی زیر رو توی اینترنت پیدا کردم
http://www.amnuc.com/forums/index.php?topic=68.0
با این نرم افزار میتونید تمامی مدارات الکترونیکی و مخابراتی ر تحلیل کنید
تنها یک مشکل و جود داره که این نرم افزار از زبان برنامه نویسی متنی استفاده میکنه (مثل پروتوس و ... نیست که شما یه منبع تغذیه بذاری و...، باید برنامه بنویسید)بنابراین یاد گیریش یکم مشکل هست....
اگه نرم افزار دیگری هم بود معرفی میکنم
آیا با نرمفزار electronics work bench نمی شود
کسی نمی دونه آیا با نرمفزار electronics work bench میشه واکی تاکی رو شبیه سازی کرد
تا اونجا كه من خبر دارم هيچ كدوم از نزم افزارهاي الكترونيك به اون حدي نرسيدند كه بشه چنين كاري كرد .
شما مي توني فرستنده رو شبيه سازي كني و فركانس و درگي مولفه هاي خروجي رو اندازه بگيري . ( البته با محدوديت )
براي گيرنده هم تا حدودي مي شه اين كار كرد .البته به جاي آنتن فرضا يه ورودي با دامنه خيلي خيلي كم مي دي و عملكرد گيرنده رو اين طوري اندازه مي گيري . در فرستنده هم همينطور .
ولي نه اون كاري كه شما مي خواهيد
البته شما در اكثر نرم افزارها مثل پروتئوس نماد آنتن رو مي بيني .
ولي اون براي رسم مداره و نه تست و شبيه سازي .
اكتيو نيست .