ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در سرعت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
به نام خدا
سلام مشکل من یک برنامه نوشتم که با دتوجه به تعداد زیادی چک باکس به تعدادی متغییر آرایه مقدار دهی میکنه ویک دکمه به اسم کامپایل هم در برنامه گذاشتم که با زدن اون اطلاعات داخل متغییر ها ریخته می شه و بعد از اون عدد ها در خط های جدا در داخل یک ریچ تکس باکس قرار داده می شه تا بعدا بتونم اون برنامه رو به صورت یک فایل در کامپیوتر ذخیره کنم مشکل اینجاست که برنامه قرار دادن مقدار چک باکس ها را سریع انجام می ده ولی زمانی که می خواهم مقادیر رو در داخل ریچ تکس باکس در خط های جدا بنویسم خیلی زمان گرفته می شه و این بعضی اوقات به چند دقیقه هم می رسه !!! ولی زمانی که فرمان vbnewline+ رو پاک می کنم که در اون صورت اعداد پشت سر هم نوشته می شوند سرعت خیلی بهتر می شه حالا می خواهم ببینم شما دوستان دانشمندم می تونید من رو راهنمائی کنید که چطور می تونم سرعت کامپایلم رو ببرم بالا به طوری که اعداد در خطهای جدا از هم نوشته بشن چون این خیلی برام مهم خیلی ممنون می شم در این مورد من رو یاری کنید خداحافظ
به نام مهر آفرين يكتا
سورس برنامه رو بزار
سلام
فک نکنم که منظورت رو دقیقاً فهمیده باشم :d
اما شما میتونی این کارو بکنی:
کد:
private sub commandcompile_click()
if check1.value = 1 then
text1.text = text1.text & "1" & vbcrlf
elseif check2.value = 1 then
text1.text = text1.text & "2" & vbcrlf
end if
end sub
سلام.
شما مجبور نیستی به همه تاپیک ها پاسخ بدی.
اگه پاسخ سوالی رو 100% میدونی بیان کن. نه این که هر تاپیکی رو دیدی همین طور یه جوابی بدی.
سعی کن جواب هات پربارتر باشن.
سلام
فکر کنم کار با رشته ها سرعت رو کم میکنه شما احتمالا به richtextbox اتون کم کم رشته اضافه میکنید؟ درسته؟ و هر بار کل اون رو دوباره مقدار دهی میکنید(به خاطر یک مقدار کوچک که میخاید اضافه کنید کل richtextbox رو مقدار میدید) اینبار بجای richtextbox مقدار رو توی یه متغیر ذخیره کن و بعد از اتمام دستوراتت اون رو فقط یک بار وارد richtextbox بکن .
البته من بدون دیدن کد شما نظر دادم اگه کدتونو بزارید بهتر میشه راهنمایی کرد.
(۱۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۰۵:۳۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
شما مجبور نیستی به همه تاپیک ها پاسخ بدی.
اگه پاسخ سوالی رو 100% میدونی بیان کن. نه این که هر تاپیکی رو دیدی همین طور یه جوابی بدی.
سعی کن جواب هات پربارتر باشن.
سلام
شما از کجا میدونی شاید منظورش همین بوده باشه !!
در ضمن من به سوالهایی که بلدم جواب میدم و به بقیه سوال ها هم کاری ندارم

راستی Payman62 یه سوال دارم چون شما مدیر بخش vb6 هستین
من یه تایپک گذاشتم به اسم delete کردن فایل [ آدرس ]
شما میتونی یه راه برای از بین بردن فایل ها به من نشون بدی البته به جز kill و deletefile که فایل رو delete کنن ؟
چون این دو در مورد فایل های سیستمی و یا اگه یه برنامه در حالت اجرا باشه نمیتونن کارشون رو انجام بدن.
thank
سلام.
جواب شما ربطی به سوال نداره. شما خودت گفتی فکر نکنم منظورت رو فهمیده باشم. تو تاپیک های دیگه هم جواب های بی ربط زیاد دادی.
لطفا قوانین فروم رو رعایت کن.
سلام
کجاش بیربطه؟
کدوم تایپک ها؟
همه جوابها درسته که میتونی امتحان کنی!! در ضمن مال من بیربطه شما با ربط جواب بده تا ما هم استفاده کنیم.
راستی مدیر بخش ویژوال بیسیک اون سوال ما بیجواب موند؟
thank
نقل قول: سلام
کجاش بیربطه؟
کدوم تایپک ها؟
همه جوابها درسته که میتونی امتحان کنی!! در ضمن مال من بیربطه شما با ربط جواب بده تا ما هم استفاده کنیم.

thank

داداش این بحث ها به جایی نمیرسن (نصیحت برادرانه)

در ضمن اگر کسی جواب سوالت رو داد باید ازش تشکر کنی چون من فکر نکنم کسی تاهد داشته باشه به همه ی سوالها پاسخ بدهد
اگر هم جواب نداد که نباید دلگیر بشی جانم.
(۱۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۰:۴۶)mohsen0025 نوشته است: [ -> ]سلام
کجاش بیربطه؟
کدوم تایپک ها؟
thank
سلام.
لطفا رعایت کنید.
دفعه دیگه تذکر نمیدم. اخطار میگیرید.