ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بیا تو سیمکارتتو (دولتی(همراه اول)) رایگان کن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بچه .
مسیج سنترتونو (Message Center توی گوشی های اریکسون نوشته Service Center) به 9891100507+ تغییر بدین sms هاتون کاملا مجانی میشه!!!!!!!!!!
به یه شهرستانی گفتم تست کرد گفت نشد. حالا شما امتحان کنید.اینجا که کار میده مردم دارن حالشو میبرن(اینجا خوزستان است صدای جمهوری اسلامی ایران)
بازم از جای دیگه خوزستان خبر ندارما دزفولیا نیان خر مارو بچسبن بگن نشد اینجا خرمشهر آبادانه. یادمه چند ماه پیش هم برای گیلان مجانی شده بود البته ایرانسل اون زمان برای اصفهان نصفه قیمت شده بود.
شکلکاتون خیلی کمه بابا
یکی به ما از این برنامه ها معرفی کنه که شکلک زیاد دارن
اين قضيه رو من 6 ماه پيش شنيدم و تو مشهد كه كار نمي كرد .
يعني موقع ارسال پيامك خطا مي ده و ميگه نمي تونه ارسال كنه .
دوباره هم امتحان كردن همينطوري بود .
حتما هر دوره واسه یه استان میزارن .
ولی من شنیدم خود مخابرات قرارش داده به عنوان عیدی و تا روز عید فطر هم ادامه داره...
برای من که کار کرد از کجا بفهميم مجانی هست؟
اگه کار کرده مطمئن باش مجانی شده.
اگه اعتباری سیمت که اعتبارشو چک کن اگه دائمی به 30009 اس ام اس بده تا از صورت حسابت آگاه شی ماله من دائمی بود و رایگان شد
3009 که بروز و ثانیه مثل ایرانسل نیست
نمیشه دقیق امار گرفت !!
(۰۱-مهر-۱۳۸۷, ۱۹:۲۱:۲۳)Scorpion نوشته است: [ -> ]3009 که بروز و ثانیه مثل ایرانسل نیست
نمیشه دقیق امار گرفت !!

فوقش آمارگیریت 2-3 روز طول میکشه...
اصلا یه اعتباری از پسر داییت بگیر (بش نگو جریان چیه) واسه چند روز ...
دوسته گیلانیم تونست با این مسیج سنتر اس ام اس بده ولی مجانی نشد شما هم قبلش مطمئن شید که مجانیه...
هنوز واسه ما رایگانه...
باب من پسر داییم دم دست نیست
خالا 8 تومن بدیم واسه مسج
چی میشه مگه ؟!!
من امتحان کردم پول ميندازه
آخه اينها که ميان sms رو گرون کردن نميان مجانی کنند
واسه من هم پول میندازه ...

(۳۰-شهریور-۱۳۸۷, ۱۸:۵۱:۴۸)HoseinVig نوشته است: [ -> ]یکی به ما از این برنامه ها معرفی کنه که شکلک زیاد دارن

از آدرس شکلک های این جا استفاده کن :
شکلک های کاردرست !!!
سلام.
حسین جریان این کد چیه؟ تهران هم کار میکنه؟ اصلا هنوز کار میکنه؟
کریزی که تهرانه میگه پول انداخت.
صفحه‌ها: 1 2