ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک ID یاهو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام . به همه من یه id داشتم که خیلی برام مهم و ضروری هست متاستفانه پسورد اون رو یادم رفته .. کسی می تونه کمک کنه و پسورد id منو بدست بیاره و بهم بده ممنون از همه
سلام.من هم مشکلی با آیدی یاهوم دارم.زمانی با یه هکر چت کردم.از اون موقع دیگه نمی تونم بسادگی آن شم.یعنی اغلب موارد آن نمیشه.حتی پسورد رو هم نمی تونم تغییر بدم.
شاید چندین و چند تاپیک در این مورد پرداخته شده یاد گرفتن جستجوی مناسب مخصوصا در گوگل اولین قدم برای حرفه ای شدن هستش در مورد صحبت اخری اشک
کد:
سلام.من هم مشکلی با آیدی یاهوم دارم.زمانی با یه هکر چت کردم.از اون موقع دیگه نمی تونم بسادگی آن شم.یعنی اغلب موارد آن نمیشه.حتی پسورد رو هم نمی تونم تغییر بدم.
چنین چیزی ممکن نیست البته بعضی کاراکتر ها مثل space و این چیز ها اگه توی پسورد قبلیت باشه تغییر رمز رو غیر ممکن خواهد کرد که ضعف جدید یاهو هست اومده امن کنه .... انلاین یا کلا نمیشه یا میشه موقعی که مقطعی نتونی کانکت کنی به میل ممکنه با برنامه ای بس بچگانه ایمیلت بلوک شده باشه
how should i hack a yahoo ID and see his account , i want to find his password and sign in with his ID please help me very urgent
The Profile to bring your registration can change your password or email that you have inserted when registration file. Otherwise your application may not

سلام دلتا من خیلی دیر رسیدم .
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه.
یه جا هنر هاتو دیدم. افرین پسر. پرچم مهد دلیرانو (ایران) بردی بالا.
امیدوارم بتونم باهات دوست بشم.
راستی من نوبم.
دوست دارم داداشی.

از همه معشرت می خوام نمی دونم کجا چی بگم!
به دلتا کار دارم.
داداشی 1000 تا سوال ازت دارم کجا بپرسم که کمتر بهو بخندن:( ؟
راستی از کجا باید شرو کنم؟
به جاهای بزرگ فکر می کنم ,ایمان , صبر و حوصله , معرفت , پشت کار و ... دارم , لطفا کمکم کنید.
قبل از همی چیز میخوام با همه دوست شم.
راستی بچه ها تو زندگی تنها تر از من اینجا وجود نداره...

کس نمی داند کدامین روز می اید کس نمی داند کدامین دوز میمیرد... (دارم داریوش گوش میدم)
من الان پروفایلم نمایش داده نممیشه و ارور میده یعنی هک نشدم .

کی باز میشه

؟
سلام دوستان می خواستم ببینم کسی می تونه آیدی هک کنه؟
با تشکر [color=#FF6347]
صفحه‌ها: 1 2 3 4