ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فارسي كردن در ويژوال بيسيك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ي دوستان خوب ايران ويچ
من يه برنامه فارسي نوشتم و اين برنامه رو رپ هر ويندوز ديگه كه اجرا مي كنم به غير از برچسب ها بقيه اشيا (دكمه ها و آپشن ها) همه رو با فونت هاي عجيب نشون ميده
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم اگه هم نكنيد باز هم ممنون ميشم
خب حتما برچسبهاتو با يه فونت عمومي نوشتي كه تو همه كامپيوترها هست ولي دكمه ها و آپشنهاتو با يه فونت خاص نوشتي كه همه جا نيست

:idea:
براي اينكه برنامت همه جا فارسي باشه من پيشنهاد ميكنم كه متن را ابتدا به تصوير تبديل كني (در يه برنامه گرافيكي) بعد از آن تصوير در برنامت استفاده كني
:idea:
سلام
دوست عزيز فكر كنم دو جا سوال پرسيدين و من فقط اينجا جواب مي دم
ببين شما اولا بايد مطمئن باشي كه ويندوزي كه استفاده مي كني قابليت نمايش فونتهاي فارسي رو داره . يعني ويندوزها 98 و SE‌بايد نسخة عربي باشن تا بشه فارسي نوشت .
ثانياً شما مي توني از فونتهاي عمومي استفاده كني . مثلاً فونت Arial يا بهتر از اون Tahoma‌ و نيز مي توني از يكسري فونتهايي كه براي ويندوزهاي مختلف نوشته شده و اغلب با حرف B‌شروع مي شن استفاده كني . مثلاً بجاي Titr‌ از Btitr‌ و ساير فونتها هم همچنين . يه مساله ديگه هم اينكه مي توني تو پكيج برنامه بزاري كه فونتهاي مورد نظر رو هم نصب كنه . يعني تمام فونتهايي كه تو برنامه به كار بردي به پكيج اضافه كني تا موقع نصب برنامه اونا هم در محل خودشون نصب شن . يه مورد ديگه هم اينكه در هنگام استفاده از فونتها در كادر انتخاب فونت يه محلي هست كه Script‌ فونت رو تعيين مي كني . دقت كن كه روي Arabic باشه .
بهر حال براتون آرزوي موفقيت مي كنم .
با تشكر ـ مشمولي