ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پایگاه داده رابطه ای
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

یک سوال ساده در مورد پایگاه داده ی رابطه ای داشتم. هر کس از دوستان می دونه لطف کنه راهنمایی کنه

- ببینید دوستان، فرض کنید در یک پایگاه داده، دو جدول به نام "مشخصات" و "جنسیت" وجود داره. جدول جنسیت دو فیلد به نام "شناسه ی جنسیت" و "نوع جنسیت" داره که به شکل زیر می باشد :

[attachment=1500]

جدول مشخصات شامل : "نام"، "نام خانوادگی" و "شناسه ی جنسیت" به شکل زیر است :

[attachment=1501]

همانطور که ملاحظه می کنید یک رابطه 1:N بین فیلد "شناسه جنسیت" در دو جدول برقرار است.

سوالم اینه که وقتی من در یک برنامه، جدول "مشخصات" رو به یک DataGrid متصل می کنم، در فیلد جنسیت عدد 1 یا 2 ظاهر میشه که طبیعی هم هست ولی من می خوام نوع جنسیت یعنی "مرد" یا "زن" لود بشه. آیا راهی وجود داره؟ چون کاربری که با برنامه کار میکنه اعداد 1 یا 2 براش مفهومی نداره. البته توی زبان برنامه نویسی میشه اینکار رو با کدنویسی انجام داد ولی من می خوام ببینم توی خود دیتابیس مکانیسمی برای این کار وجود داره؟

با تشکر از دوستان
دیتابیس محلی برای ذخیره داده هست اونهم در جدول های مرتبط به هم اما نحوه بازیابی این اطلاعات بشکل خاص فقط با دستورات SQL امکان پذیره ....اینجا باید از یک دستور SQL و ایجاد یک join ساده بین دو جدول بهره ببرید !
دوست عزیز ممنون از پاسختون
جناب hamedaj لطفا برای تشکر از دکمه تشکر در زیر اون پست استفاده کنید