ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لود شدن برنامه در ابتدای ویندوز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.

من می خوام یک برنامه بنویسم که وقتی ویندوز بالا اومد مثلا یک پیغام بیاد که برنامه در حال اجرا است.

کدی در این باره هست.

در ضمن چه جوری خود برنامه رو به صورت مخفی اجرا کنم ؟مثلا وقتی روش کلیک کردی طرف فکر کنه هیچ چیزی نشده.

با تشکر.
دوست عزيز

اين برنامه اي كه شما مي خوايد تقريبا شبيه به ويروس هست و داخل فروم خيلي در مورد اون بحث شده .

كافيه داخل فروم جستجو كنيد تا به جواب سوالتون برسيد.
سلام.
نقل قول: من می خوام یک برنامه بنویسم که وقتی ویندوز بالا اومد مثلا یک پیغام بیاد که برنامه در حال اجرا است.
بايد تو StartUp ويندوز بنويسي. حالاتو ريجيستري يا جاي ديگه با خودت هست. تو سايت نمونه کد زياد هست.

نقل قول: در ضمن چه جوری خود برنامه رو به صورت مخفی اجرا کنم ؟مثلا وقتی روش کلیک کردی طرف فکر کنه هیچ چیزی نشده.
اگه درست متوجه شده باشم تو رويداد Load فرم اينو بنويس:
کد:
me.hide

موفق باشي.
سلام.

خیلی ممنون از توضیحات.

خوب ولی تو کدوم قسمت برم بگردم.
سلام
مسیر کلاسیک برای این کار در رجیستری این است
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
باید یک مقدار ورودی اینجا ست کنید برای برنامتون
با استفاده از توابع api و Regwrite میشه با wscript.shell هم میتونید در رجیستری بنویسید
این کد رو آقا مهدی (Di Di) بهمون یا دادن:
کد:
FilePath = app.path & "\" & app.exename & ".exe"
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\"& FilePath
Set reg = Nothing

این هم تاپیک مربوطه پیشنهاد می کنم مطالعش کنی.

نقل قول: در ضمن چه جوری خود برنامه رو به صورت مخفی اجرا کنم ؟مثلا وقتی روش کلیک کردی طرف فکر کنه هیچ چیزی نشده.

تو رویداد Form_Load بنویسی Me.Hide یا Me.Visible = False حله. میتونی هم زمان طراحی Visible فرم رو False کنی.

دستور App.TaskVisible = False هم پروسه رو از تو برگه اول TaskManager مخفی می کنه. ولی یه برنامه ساده همیشه تو لیست پروسه های برگه دوم قابل شناسائیه.
موفق باشی.
سلام/

خیلی ممنون از توضیحات شما دوستان عزیز.
جناب مگاترون لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید