سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد بگين چطور ميشه از طريق برنامه نويسي با ويژوال بيسيك به inbox ايميلمون دسترسي داشته باشيم
با استفاده از winsock و کار با پروتکل pop3
ببخشيد كه اينو ميگم راستش من تا حالا از اين كاراي سخت انجام ندادم اگه ميشه بيشتر كمكم كنيد و بگين كه براي اين كار بايد از كجا شروع كنم
دنبال سورس کد نمونه در این مورد بگردین برای ارسال email از پروتکل smtp وبرای اتصال به یک mailbox از پروتکل pop3 استفاده میشه که شما اسم سرور مورد نظر رو باید داشته باشی و پورت رو معمولا 110 هست user و pass مربوط به mailbox رو میفرستین تا به mailbox خودتون connect بشین و بتونین با دستورات دیگه امار email های جدید و محتوی اونها رو دریافت کنین تو برنامه خودتون
برای دسترسی به Inbox شما دو راه دارید :
1- استفاده از همون پروتکل POP3 که در واقع پروتوکلی هست که روی TCP/IP ساخته شده و کار کردن باهاش نسبتا آسونه . معمولا کامپوننت یا ماژول برای کار با این پروتوکل هست .
2-استفاده از سیستم Messaging API یا MAPI در ویندوز که بیشترین قابلیت و انعطاف پذیری رو داره اما کار باهاش کمی مشکله .
سلام
آقا محمد مي شه در مورد MAPI بيشتر توضيح بديد يا يه سمپل براي كار با اون اينجا قرار بديد؟
ممنونم
سلام.منم مشكل mehraban رو دارم اگه ميشه بگين سورس كدشو از كجا ميتونم به دست بيارم
سلام محمد جان مرسي از كمكت ولي نميدونم چرا يه دفعه با اين error برخورد كردم
(the profile name is not valid. enter a valid profile name )
salam. man har kari kardam natoonestam moshkelamo hal konam , age mishe bishtar komak konid
____________________________________________________________________________________
سلام
من هر کاری کردم نتونستم مشکلمو حل کنم اگه میشه بیشتر کمک کنید