سلام
پروگرامر avr که با USB به کامپیوتر وصل بشه کسی داره.
نقشه،آماده برای فروش،آدرس فروشگاهی که داشته باشه و ....
هر نوع اطلاعاتی باشه ممنون میشم راهنمایی کنید!
موفق باشید
من دارمش. اگه پیدا نکردی بگو بذارم.
تو پاساژ امجد هم فراونه. قیمتش هم فکر کنم 14-17 تومن بود.
سلام من اين پروگرامر يو اس بي رو درست كردم
اگه خاستي ميتونم برات پستش كنم
jamshid_tavana_1367@yahoo.com
لطف كن فارسي بنويس ايميلتو
مرسي
سلام.
من یه پیشنهاد دارم.
این آدرس دادن ها رو بیخیال بشیم.کسانی که مداری رو درست کردن و جواب گرفتن اونو بزارن اینجا تا همه بتونن بردارن.
1nafar عزیز من رو آدرسی که گذاشته بودید رفتم و اونجا هم ارجاع شدم به کویر الکترونیک که قبلا رفته بودم و تاپیکش اونقدر شلوغ شده و اونقدر نقشه و نرم افزارش رو ویرایش و ...کردن که آدم نمیدونه کدوم اصله و سالمه و درسته و کدوم نه!!!
هرکسی این ÷روگرامر USB رو ساخته و جواب گرفته لطف کنه نقشه + برنامه mega 8 + نرم افزاری که باهاش کار کنه و راهنمایی اش رو بزاره همینجا تا همه با اطمینان برش دارن و بسازن.
پیشاپیش تشکر میکنم از لطف و زحمت همگی و غید سعید فطر رو هم تبریک میگم.
مرسی[/size][/b]
سلام
خوبی اقای غفاری
من مدار و برنامه ای رو که ساخته بودم و جواب داده رو توی پست شماره 24 برای دانلود گذاشتم و نیازی به رفتن به سایت کویر الکترونیک نیست
فایل رو بعد از unzip کردن نصب کنید ، سپس از منوی start ,و all program فایل help نرم افزار رو باز کنید ، در اونجا همه چیز توضیح داده شده و اگر طبق اونا کار کنید ، میتونید این پروگرامر رو بسازید و حالش روببرید.
(شرمنده ، بیخوابی و.)
سلام.
ممنون از لطفتون.فامیلی من غفاری.
جعفری فکر کنم با j نوشته میشه
مرسی
من یه پروگرمر از نوع usb دارم توی یکی از سوکتهاش یه دونه میکرو تاینی هستش ولی مدارشو که نگاه میکردم چنین چیزی نداره و فقط مگا 8 هستش.خوب این تاینی رو واسعه چی گذاشتن؟نکنه اشانتیونه؟؟
محکم به سوکت چسبیده .ایا به زور درش بیارم؟
سلام
اقا بلاخره با چکش هم که شده بود درش اوردم!
از نمایندگیش پرسیدم گفت احتمالا توتست روش جا مونده که این طوری یه تاینی 15 به جیب زدیم!