ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیشنهاد میکنم ایدی کسانی که از فرم ها برنامه ای رو میگیرن هم نمایش داده بشه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
دلیل اون فایل اینه :
وقتی کار پلاگین تموم شد نصب و فعالش کردم دیدم رو فروم ایران ویج کار نمیکنه بعد نیم ساعت که داشتم فیلم تماشا میکردم یهو یادم افتاد تمپلیت رو تغییر ندادم برا همین همزمان با تماشای فیلم یه فایل ساختم و اونا رو توش نوشتم و سریع ارسال کردم تا تستش کنم . وقتی دیدم جواب داد رفتم دنبال مابقی فیلمه و شد آنچه که شد .

(۱۰-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۴۴:۵۳)SaeedGh نوشته است: [ -> ]ممنونم. کار خیلی قشنگی بود.Clap
اتچ inline رو هم ساپورت میکنه؟ در مورد ایرادات و کاستی هاش هم میتونید یک توضیح مختصر بدید؟

درمورد کاستیش این که گروه کاربری رو مشخص نمیکنه مثل تشکر که هر کاربر بنابر گروه خودش نوع نوشته اسمش متفاوته .

ایراداتشو شما باید پیدا کنین این الان نسخه 0.1 هست پس ایرادی خواهد داشت بعد چند روز سورسشو میذارم که نسخه ایراددارش پخش نشه .
منظورم inline attachment بود یعنی اتچی که داخل پسته نه در پایین پست. مثل این (خودمم! Biggrin):

[attachment=1538]

برای حل اون مشکل استیل نام کاربری هم کافیه از فانکشن format_name استفاده کنید. (در فایل functions.php هست)
راستی اگه کد رو بذارید میتونم در تکمیلش کمکتون کنم.
هر فایل ضمیمه که بهر صورتی داخل متن باشه و کنارش بنویسه که چند بار دانلود شده زیر همون هم می نویسه که کیا دانلودش کردن .
اگه یک کاربری بیشتر از یکبار دانلود کنه فقط یکبار اسمش ثبت میشه تو دیتابیس .
حامد جان دستت درد نكنه . كار جالبي بود.
آها. فقط روي قالب Pro Blue انداختينش. مونده بودم اينا چي ميگن من كه چيزي نميديدم!!. روي قالب اصلي هم بندازيد.
يه كاما هم آخرش زيادي ميزنه.
اون ویرگول اضافی بخاطر این بود که یک کاربر مهمان فایلو دانلود کرده بود و یا یه چیزی مثل این ، چون شماره کاربریش صفر بود که جلوی اون کار رو هم گرفتم .

الان فکر نکنم مشکلی داشته باشه
هم نوشته ها رو درست نشون میده
هم برا تمام تم ها نصب میشه .
هم کد هاش مرتب شده .

تا 24 ساعت دیگه سورسشو میذارم .
(۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۴۶:۵۶)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]تا 24 ساعت دیگه سورسشو میذارم .

سورس رو کجا کجاشتید. من گشتم ام چیزی پیدا نکردم. اگه ممکنه لینکش رو بذارید.
ممنونم. 015
حقیقتش میخواستم اول تو سایت خود مای بی بی گذاشته بشه یعنی سالم بودنش رو اونا تائید بکنن و بعدش با یک منبع موثق پخش کنم ولی الان حدود سه روز از فرستادن پلاگین براشون میگذره که هنوز هم نوشته در انتظار تائید .
فکر بسیار خوبیه.

البته اونها سالم بودنش رو تأیید نمی کنند ها! فقط چک می کنند که کد مخرب نداشته باشه.
شاید مشکلی وجود داشته باشه. اگه خواستید میتونید بفرستید بررسی کنم. چون در حالت عادی تائید پلاگین ها اینقدر طول نمیکشه.
بالاخره تائید شد :
http://mods.mybboard.net/view/attachment-watcher
صفحه‌ها: 1 2 3