حداقلش بعد از یک مدتی که مدیر های سایت هم جزئ اون اسامی باشن و جوابی نگیری متوجه میشی که خیلی وقت برای اون مسئله صرف نکنی
به نظر من هم پيشنهاد خوبيه .
اگه روش نگه داشتي زمان دانلود رو هم نشون بده خوبه . ( مثل تشكر ها كه رو اسم نگه مي داري و زمان تشكر رو نشون مي دهد . )
در این باره کلی حرف داشتم ولی یک کلام میگم:
پیشنهاد عالیه در حد تیم ایرانویج
سلام،
درست متوجه نشدم ، منظورتون فایل هایی هست که پیوست میشه ؟
اگه آره ، متاسفانه mybb همچین تنظیماتی نداره ، باید به صورت پلاگین خودمون بنویسیم و بهش اضافه کنیم.
سلام.
به نظر من این کار شدنیه. البته همونطور که amirjan گفتند بصورت پلاگین.
تنها مساله ای که میتونه وجود داشته باشه اینه که با کلیک بر روی لینک اتچ، کانتر میندازه. حتی اگه کاربر Ignore کنه و یا ارتباطش قطع بشه و ... . بنابراین نتیجه کار 100% قابل اطمینان نیست. (البته فکر نکنم در این مورد بخصوص دلیلی برای کلیک الکی وجود داشته باشه.)
موفق باشید.
(۰۷-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۸:۳۳)SaeedGh نوشته است: [ -> ]بنابراین نتیجه کار 100% قابل اطمینان نیست. (البته فکر نکنم در این مورد بخصوص دلیلی برای کلیک الکی وجود داشته باشه.)
موفق باشید.
دقیقا همینه که شما فرمودی. آخه ترانه و کلیپ که نیست اگه دوست نداشت Cancel کنه. معمولا فایل های به درد بخور و مرتبط با تاپیک هستند که همه به قصد دانلود 100% و استفاده از فایل روی اون کلیک می کنن.
amirjan نوشته است:باید به صورت پلاگین خودمون بنویسیم و بهش اضافه کنیم.
حالا کسی حاضره زحمتش رو بکشه؟
فکر نمیکنم زیاد بدرد بخوره ولی روش کار میکنم تا ببینم میتونم بسازم یا نه .
یک نمونه ای ساختم ولی ایرادات و کم و کاستی هایی داره .
نظرتونو بگین تا درستش کنم و بدیم بیرون .
ممنونم. کار خیلی قشنگی بود.
اتچ inline رو هم ساپورت میکنه؟ در مورد ایرادات و کاستی هاش هم میتونید یک توضیح مختصر بدید؟
اين الان يعني چي؟ يه فايل متني پر از sample ؟
(۱۰-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۴۸:۳۲)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]اين الان يعني چي؟ يه فايل متني پر از sample ؟
سلام
فرق اتچ ها با قبل اینه که الان زیر هر اتچ مینویسه چه کسانی دانلودش کردند.
اون فایل هم برای تست این امکان جدید بوده. البته میتونست چیز بهتری باشه.