ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ولتمتر با AVR و بسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
بنظر من تو این تاپیک مطالب کافی در باره این موضوع هست. من پیشنهاد میکنم یه مدت خودتون با اونچه که تو ذهنتون هست، بصورت عملی مدارو ببندید و هر جا که دچار مشکل شدید به پستهای مربوطه مراجعه کنید.

***************************** شنیدن کی بود مانند دیدن ******************************
نقل قول: اگر ممکنه پروتئوس مدار شکلتونو بزارین برا دان تا نحوه استفاده از آپ امپ شمارو هم ببینیم؟
متاسفانه تو اين زمينه پروتئوس خطا مي ده . ولي عملي خيالتون جمع كه جواب مي ده .

نقل قول: در مورد آپ امپ خوب ما هم قبلاً همین کارو کردیم. منتها ما بصورت نرم افزاری و شما بصورت سخت افزاری.
خوب ورودي ميكرو نمي شه بيشتر از 5 ولت باشه ولي در آپ امپ تا 30 ولت هم مي شه !
واسه اينه !!!

نقل قول: ه توضیح بدین محل پروب ولتاژ دو سر بار
خوب ورودي ولت متر ( پايه دوازده 4052 ) رو به سر مثبت بار وصل كنيد تا افت ولتاژ سيم مثبت از بين بره .

البته بهتره كه دوسر تغذيه رو هم اندازه بگيريم و سر مثبت بار رو هم همينطور و مقدار تفاوت رو در دو ضرب كنيم تا اختلاف ولتاژ روي سيم منفي هم بدست بياد . ( اينطوري با سه تا سيم اندازه گيري مي كنيم . نه چهار تا )
خوب ی چیزایی تو برنامه نویسی بیسیک یاد گرفتم البته پر از اشکالم من شروع میکنم از رو فلوچارتم برنامرو بنویسم لطفا شما هم در مشکلات منو را راهنمایی فرمایید
با تشکر ازهمه
ببخشید از تاخیر
بوزونغاره عزیز...درست میگن با توجه به مقاومت بار 50 اهم ..نمیشه برا تغییر ولتاژ ورودی از ی پتانسومتر بخصوص مقادیر بالا استفاده کنید
برا اینکار ولتاژ ورودی رو تغییر بدین

آقای ایلگر عزیز
ممنون .... ی چیزایی دستم اومد و جالب بود
فقط...اول اینکه آقای با توجه به جریان و ولتاژ پایین....وجود ی مقاومت 50 اهمی مثلا بعنوان سنس جریان...فکرکنم اشکال داره
اگر 20 آمپر رو بخواید از 50 اهم مقاومت رد کنید...بفرض ک چنین مقاومتی با چنین توانی داشته باشید...چقدر تلفات دارید؟

من از ایده شما ک هم سنسور جریان و هم ولتاژ رو یکی کردید خوشم اومد
اما در مورد مقادیر حرف دارم
و با توجه به گذاشتن 2 تا طبقه اپ امپ انتظار از مدار بالاتر میره

بهرحال ایرادی مدار نداره بخصوص تو شبیه سازی
اما من فکر میکنم
بهتره اگر مسافت زیاده.....مثلا شما میخواید در ی فاصله 3 متری ...20 آمپر رو رد کنید...تلفات مغناطیسی و اهمی بسیار بالاست...و من اگر بودم دیجیتال میکردم و با خیال راحت منتقل
(اگر درست گرفته باشم البته مشکل مسافت رو- و با توجه به اینکه ورودی ولتاژ پایینی دارید و جریان هم نسبتا بالا...رنج تغییرات اونقدر نیس ک مشکل امپدانس اونقدرها تاثیر گذار باشه-)

در ضمن آقای بوزنغار عزیز
این لینکو ببینیند
http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm
جدای از مسافت و...جریان و ولتاژ...آیای مشکل شما در اتصال زمین هاس ....از اتصال زمین های شما ج مشکلی پیش میاد؟

من حدس میزنم بشه ایزوله کرد
حتی از آپ امپ هم در سخت ترین روش
حتی شما میتونید اگر لحظه ای مد نظرتون نیس...سوئیچ کنید...و در هر لحظه یکی از قسمتها رو جریان و ولتاژشو بگیرید

امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
ببخشید از تاخیر
بوزونغاره عزیز...درست میگن با توجه به مقاومت بار 50 اهم ..نمیشه برا تغییر ولتاژ ورودی از ی پتانسومتر بخصوص مقادیر بالا استفاده کنید
برا اینکار ولتاژ ورودی رو تغییر بدین

آقای ایلگر عزیز
ممنون .... ی چیزایی دستم اومد و جالب بود
فقط...اول اینکه آقای با توجه به جریان و ولتاژ پایین....وجود ی مقاومت 50 اهمی مثلا بعنوان سنس جریان...فکرکنم اشکال داره
اگر 20 آمپر رو بخواید از 50 اهم مقاومت رد کنید...بفرض ک چنین مقاومتی با چنین توانی داشته باشید...چقدر تلفات دارید؟

من از ایده شما ک هم سنسور جریان و هم ولتاژ رو یکی کردید خوشم اومد
اما در مورد مقادیر حرف دارم
و با توجه به گذاشتن 2 تا طبقه اپ امپ انتظار از مدار بالاتر میره

بهرحال ایرادی مدار نداره بخصوص تو شبیه سازی
اما من فکر میکنم
بهتره اگر مسافت زیاده.....مثلا شما میخواید در ی فاصله 3 متری ...20 آمپر رو رد کنید...تلفات مغناطیسی و اهمی بسیار بالاست...و من اگر بودم دیجیتال میکردم و با خیال راحت منتقل
(اگر درست گرفته باشم البته مشکل مسافت رو- و با توجه به اینکه ورودی ولتاژ پایینی دارید و جریان هم نسبتا بالا...رنج تغییرات اونقدر نیس ک مشکل امپدانس اونقدرها تاثیر گذار باشه-)

در ضمن آقای بوزنغار عزیز
این لینکو ببینیند
http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm
جدای از مسافت و...جریان و ولتاژ...آیای مشکل شما در اتصال زمین هاس ....از اتصال زمین های شما ج مشکلی پیش میاد؟

من حدس میزنم بشه ایزوله کرد
حتی از آپ امپ هم در سخت ترین روش
حتی شما میتونید اگر لحظه ای مد نظرتون نیس...سوئیچ کنید...و در هر لحظه یکی از قسمتها رو جریان و ولتاژشو بگیرید

امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
آقا پسر آبی من که هیچی از حرفاتونو نفهمیدم الان هم مشکلی تو مدار فعلا نیست اون مشکلایی هم که اشاره کردین قبلا بحث و حل شده که شما اینقدر توضیحات دادین (اونم دوبار پشت هم ) اگر برگردی به یکی دو صفحه قبل من طرح نهایی و مدار مورد نظر رو گزاشتم ، خوب شما هم شروع به نوشتن برنامه و ساخت مدار بفرما.
تا ببینیم جواب میده یا نه بعد رو تغییرات بحث کنیم ، منم دارم رو برنامش الان کار میکنم فقط سرعتم کمه...
سلام. ببخشید. خط آخر برنامه تویه بسکام ارورر میده. خط آخرreturn هست. اشکالش چیه؟!!!
شما راجع به کدوم برنامه صحبت می کنید؟
برنامه ای که من گذاشته بودم، که اصلاً return نداره در ضمن کد هگزش هم که بود . میبینید جواب میده. مشکل از برنامه نیست.
سلام
بابت مداری که گذاشتید ممنون
من مداری رو که گذاشتید درست کردم کامل و بدون اشتباه ، فایلهایی هم که گذاشتید دان کردم و پروگرم کردم و خلاصه هیچ ایرادی تو کار نیست
اما وقتی مدار رو راه اندازی می کنم تنها اتفاقی که میفته اینه که ال ای دی روشن میشه و روی ال سی دی هم می نویسه 10:00:00
تازه اونم به صورت بر عکس مینویسه !
من کل این 8 صفحه ای رو هم که مربوط به پتسخهای این تاپیک می شد رو نگاه کردم که ببینم کسی به اشکال من برخورده یا نه اما چیزی ندیدم
ممنون میشم کمکم کنید
اگر دوستی هست که به مشکل من برخورده باشه و جواب رو بدونه ممنون میشم که آی دیشون رو هم بذارن که بتونم بیشتر و راحت تر ازشون سوال کنم
ممنون
راستی من اصلا avr بلد نیستم و فقط اون برنامه ای که گذاشتید رو دادم پروگرم کردن و مدار رو بستم
منظورتون کدوم مداره؟
این تاپیک مربوط به چن وقت پیش میشه راستش مدارش یادم نیست. مگه LED هم داشت؟
کدوم برنامه رو شما گرفتین .

فکر کنم بدونم واسه چیه ! اونی که من گذاشتم ساعت و دقیقه رو تو EEPROM ذخیره می کنه و موقع روشن شدن از رو EEPROM می خونه و اگه از 55 دقیقه بیشتر بود به این معنی می گیره که EEPROM خالیه و FF برگردونده و ساعت و دقیقه رو در ساعت 10 تنظیم می کنه .

به اولین IF برنامه نگاه کنید می فهمید .

LED هم واسه چشمک زدن ثانیه بود . ( نیم ثانیه روشن و نیم ثانیه خاموشه ) !
دوستان من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که چه طور با اون مولتی پلکسر ولتاژ های مختلف رو اندازه میگیرید و چرا پایه های 9و 10 رو به پایه های 12و13 میکرو وصل شده
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15