ببخشید از تاخیر
بوزونغاره عزیز...درست میگن با توجه به مقاومت بار 50 اهم ..نمیشه برا تغییر ولتاژ ورودی از ی پتانسومتر بخصوص مقادیر بالا استفاده کنید
برا اینکار ولتاژ ورودی رو تغییر بدین
آقای ایلگر عزیز
ممنون .... ی چیزایی دستم اومد و جالب بود
فقط...اول اینکه آقای با توجه به جریان و ولتاژ پایین....وجود ی مقاومت 50 اهمی مثلا بعنوان سنس جریان...فکرکنم اشکال داره
اگر 20 آمپر رو بخواید از 50 اهم مقاومت رد کنید...بفرض ک چنین مقاومتی با چنین توانی داشته باشید...چقدر تلفات دارید؟
من از ایده شما ک هم سنسور جریان و هم ولتاژ رو یکی کردید خوشم اومد
اما در مورد مقادیر حرف دارم
و با توجه به گذاشتن 2 تا طبقه اپ امپ انتظار از مدار بالاتر میره
بهرحال ایرادی مدار نداره بخصوص تو شبیه سازی
اما من فکر میکنم
بهتره اگر مسافت زیاده.....مثلا شما میخواید در ی فاصله 3 متری ...20 آمپر رو رد کنید...تلفات مغناطیسی و اهمی بسیار بالاست...و من اگر بودم دیجیتال میکردم و با خیال راحت منتقل
(اگر درست گرفته باشم البته مشکل مسافت رو- و با توجه به اینکه ورودی ولتاژ پایینی دارید و جریان هم نسبتا بالا...رنج تغییرات اونقدر نیس ک مشکل امپدانس اونقدرها تاثیر گذار باشه-)
در ضمن آقای بوزنغار عزیز
این لینکو ببینیند
http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm
جدای از مسافت و...جریان و ولتاژ...آیای مشکل شما در اتصال زمین هاس ....از اتصال زمین های شما ج مشکلی پیش میاد؟
من حدس میزنم بشه ایزوله کرد
حتی از آپ امپ هم در سخت ترین روش
حتی شما میتونید اگر لحظه ای مد نظرتون نیس...سوئیچ کنید...و در هر لحظه یکی از قسمتها رو جریان و ولتاژشو بگیرید
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم
ببخشید از تاخیر
بوزونغاره عزیز...درست میگن با توجه به مقاومت بار 50 اهم ..نمیشه برا تغییر ولتاژ ورودی از ی پتانسومتر بخصوص مقادیر بالا استفاده کنید
برا اینکار ولتاژ ورودی رو تغییر بدین
آقای ایلگر عزیز
ممنون .... ی چیزایی دستم اومد و جالب بود
فقط...اول اینکه آقای با توجه به جریان و ولتاژ پایین....وجود ی مقاومت 50 اهمی مثلا بعنوان سنس جریان...فکرکنم اشکال داره
اگر 20 آمپر رو بخواید از 50 اهم مقاومت رد کنید...بفرض ک چنین مقاومتی با چنین توانی داشته باشید...چقدر تلفات دارید؟
من از ایده شما ک هم سنسور جریان و هم ولتاژ رو یکی کردید خوشم اومد
اما در مورد مقادیر حرف دارم
و با توجه به گذاشتن 2 تا طبقه اپ امپ انتظار از مدار بالاتر میره
بهرحال ایرادی مدار نداره بخصوص تو شبیه سازی
اما من فکر میکنم
بهتره اگر مسافت زیاده.....مثلا شما میخواید در ی فاصله 3 متری ...20 آمپر رو رد کنید...تلفات مغناطیسی و اهمی بسیار بالاست...و من اگر بودم دیجیتال میکردم و با خیال راحت منتقل
(اگر درست گرفته باشم البته مشکل مسافت رو- و با توجه به اینکه ورودی ولتاژ پایینی دارید و جریان هم نسبتا بالا...رنج تغییرات اونقدر نیس ک مشکل امپدانس اونقدرها تاثیر گذار باشه-)
در ضمن آقای بوزنغار عزیز
این لینکو ببینیند
http://elfly.pl/multimetr/multimetr_en.htm
جدای از مسافت و...جریان و ولتاژ...آیای مشکل شما در اتصال زمین هاس ....از اتصال زمین های شما ج مشکلی پیش میاد؟
من حدس میزنم بشه ایزوله کرد
حتی از آپ امپ هم در سخت ترین روش
حتی شما میتونید اگر لحظه ای مد نظرتون نیس...سوئیچ کنید...و در هر لحظه یکی از قسمتها رو جریان و ولتاژشو بگیرید
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم