ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کد مسیر برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.

من دنبال کدی هستم که مثلا رفتی توی درایو c و وارد پوشه ویندوز شدی توی یک textbox مسیر رو نشون بده.وهر مسیری که رفتی مسیر عوض شده رو نشون بده.

یکم فوری هست.

با تشکر.
چي بره توي درايو سي؟ explorer ؟
سلام.

مثلا شما رفتید توی درایو d و وارد پوشه pic شدید.

من می خوام شما الان که تو این مسیر هستید رو برنامه بیاد داخل یک textbox نشون بده.

همین.
دوست عزيز

كافيه هندل پنجره فعال رو بدست بياريد و متن كپشن يا آدرس بار اون رو بخونيد و در تكست باكستون قرار بديد. براي اطمينان هم در ابتداي برنامه ( يا همون ويروس ) رجيستري رو تغيير بديد تا آدرس رو به طور كامل نمايش بده.

براي دريافت توضيحات بيشتر همراه با نمونه كد مي تونيد داخل همين بخش جستجو كنيد.
یه سوال دیگه: هندل هر بخش (شی) از یک برنامه (مثلاهمین اکسپلورر ویندوز) رو چطور میشه بدست آورد؟
نقل قول: متن كپشن يا آدرس بار اون رو بخونيد
حتما باید AddressBar رو بخونیم. خوندن Caption راحته ولی بدرد نمی خوره.
سلام.

میشه سورسی در اینباره اینجا بزارید.

ممنون.
اینم واسه دوستان عزیز

يك پروژه باز کنید و يك TextBox و يك تايمر به فرمتون اضافه كنيد. Interval تايمر رو 1 قرار بديد. كد زير رو تو قسمت جنرال فرمتون كپي كنيد:

کد:
Option Explicit
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
Private Declare Function SendMessageByString Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal Hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As String) As Long
Const WM_GETTEXT = &HD
Dim Address As String

Private Sub Timer1_Timer()
On Error Resume Next
Dim Hwnd As Long
Dim i As Integer
Hwnd = FindWindow("CabinetWClass", vbNullString)
   If Hwnd <> 0 Then
     Hwnd = FindWindowEx(Hwnd, 0, "WorkerW", vbNullString)
     Hwnd = FindWindowEx(Hwnd, 0, "ReBarWindow32", vbNullString)
     Hwnd = FindWindowEx(Hwnd, 0, "ComboBoxEx32", vbNullString)
    Dim r As Long
    Dim s As String
    s = String(201, Chr(0))
    r = SendMessageByString(Hwnd, WM_GETTEXT, 200, s)
    If Left(s, r) = "My Computer" Then Exit Sub
    Address = Left(s, r)
  End If
  Text1.Text = Address
End Sub