ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجراي Screen Saver در فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوست عزيز .
اميدوارم كه حالتون خوب باشه .
من چه جوري مي تونم در فرمي كه با سي شارپ طراحي كردم در يك قسمتي از اين فرم يك اسكرين سيور قرار بدهم .
آيا بايد يك image box قرار بدهم يا چيز ديگه . لطفا من رو راهنمايي كنيد .
پيشاپيش از لطف شما سپاسگزارم .
اگه اسكرين سيور از حالت Preview پشتيباني بكنه ( كه يه اسكرين سيور استاندارد بايد پشتاباني بكنه) ميتونيد از روش زير استفاده كنيد: (كه فكر نكنم راه ديگه اي هم داشته باشيد)
يه Picturebox يا هر شيئ ديگهاي كه هندل داشته باشه رو بزاريد روي فرم (حتي button).
با دستور shell يا هرچيديگه كه ميخوايد فايل اسكرينسيور مورد نظرتونو اجرا كنيد، با پارامتر p/ و هندل اون شيئي كه ميخوايد اسكرين سيور روش نمايش داده بشه. مثلا :
with c# :
کد:
Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell("C:\\WINDOWS\\Free Fire Screensaver.scr /p " + pictureBox1.Handle.ToString(), Microsoft.VisualBasic.AppWinStyle.NormalNoFocus, false, -1);
Error 1 The type or namespace name 'Interaction' does not exist in the namespace 'Microsoft.VisualBasic' (are you missing an assembly reference?) D:\C# Project\Screen Saver\WindowsApplication3\Form1.cs 21 35 WindowsApplication3
[attachment=1549]
دوست عزيز وقتي برنامه رو اجرا مي كنم با خطا مواجه مي شه .
Error1The type or namespace name 'Interaction' does not exist in the namespace 'Microsoft.VisualBasic' (are you missing an assembly reference?)D:\C# Project\Screen Saver\WindowsApplication3\Form1.cs2135WindowsApplication3
لطفا يه نگاه بندازيد . تشكر فراوان .
Microsoft.Visualbasic رو اول بايد به Reference هاي برنامهتون اضافه كنيد.
دوست عزيزم . برنامه اي كه براي شما فرستادم ، با C# نوشته شده اما در كدي كه شما لطف كردين دادين ، فكر كنم براي VB.Net است . خيلي ازتون ممنون مي شم اگه بريد برنامه منو باز كنيد و بعد خودتون زحمت بكشيد به اون اضافه كنيد اين Reference رو بعد براي دانلود پيوست كنيد تا من استفاده كنم . راستش هرچي ور رفتم با اين برنامه بازم نشد . نمي دونم كجا خطا مي ده . خيلي خوشحالم مي كني و شرمندم مي كني اگر اين لطف در حق من بكني . ممنون . منتظر مي مونم .
نه. تمام اينايي كه گفتم براي #C بود.
بفرما:
با تشكر فراوان از ajlajlaj
يه سوال داشتم
حالا اگه بخواهيم با كليك ماوس و يا زدن يه دكمه از كيبورد اين screen server متوقف بشه چيكار كنيم؟
ممنون اگه راهنمايي كنيد
راهت ترين راه
کد:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Diagnostics;

namespace WindowsApplication3
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            pictureBox1.Hide();
            Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell(Application.StartupPath + @"\ok.scr /p " + pictureBox1.Handle.ToString(), Microsoft.VisualBasic.AppWinStyle.NormalNoFocus, false, -1);
        }

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            pictureBox1.Show();

}

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            pictureBox1.Hide();
        }

}
}
ببينيد من مي خوام با زدن كليك ماوس علاوه بر متوقف شدن screen server برنامه هم close بشه يعني فرم هم close بشه نه پيكچر باكس show يا hide بشه
خب به جاي دستور مخفي كردن دستور بستنو بنويسيد.
اين كه شد همون ScreenSaver . خوب خودشو اجرا كنيد ديگه.
خوب شما گفتين متوقف منم راه متوقف كردن رو گفتم و برا بستنم همون تور كه ajlajlajl فرمودند فقط يك كلمه كافيه!
کد:
Close();