۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۵۲:۱۹
صفحهها: 1 2
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۴۳:۳۸
فكر مي كنم دستور
و يا
بودش .
کد:
getch();
کد:
getchr();
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۳:۰۵:۳۱
توصیه میشه که کد رو بشکل زیر استفاده کنید :
ضمنا خدمت دوست گرامی terip2008 عرض کنم که getch و getchar از توابع زبان C هستند نه ++C و بهتره که ازشون استفاده نکنیم !
کد:
cin.ignore();
cin.get();
ضمنا خدمت دوست گرامی terip2008 عرض کنم که getch و getchar از توابع زبان C هستند نه ++C و بهتره که ازشون استفاده نکنیم !
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۱۲:۰۱:۵۰
ممنون حالا درست شد
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۱۱:۱۶
میدونم دیگه به جواب دلخواهتون رسیدین شاید این دستور،کم و کوچک باشه ولی بدون استفاده از اون و با مفاهیم ابتدایی هم می تونستیم راحت حلش کنیم(مثلا من خودم این دستورcin.ignore را یادم رفته بود)
بااضافه کردن یک حلقه انتظار( FOR ساده )در انتهای دستورات که مثلا چند ثانیه بعد از وارد کردن عدد دوم ونمایش نتیجه آن ،خود به خود صفحه جواب بسته شود.بدون اینکه منتظر دریافت کلید اضافه باشد.
بااین حالت اگه هرچقدر خواستیم صفحه بیشتر باز باشه تعداد صفرهای جلوی 1 را بیشتر میکنیم..
بااضافه کردن یک حلقه انتظار( FOR ساده )در انتهای دستورات که مثلا چند ثانیه بعد از وارد کردن عدد دوم ونمایش نتیجه آن ،خود به خود صفحه جواب بسته شود.بدون اینکه منتظر دریافت کلید اضافه باشد.
کد:
for( t=0 ; t<10000 ; t++)
;
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۲۱:۵۲:۴۰
این چیزی که شما نوشتی ارور میده
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۰۸:۳۰
(۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۱۱:۱۶)mahbooob نوشته است: [ -> ]میدونم دیگه به جواب دلخواهتون رسیدین شاید این دستور،کم و کوچک باشه ولی بدون استفاده از اون و با مفاهیم ابتدایی هم می تونستیم راحت حلش کنیم(مثلا من خودم این دستورcin.ignore را یادم رفته بود)این روش اصلا خوب نیست چون نه میشه نتیجه رو کامل دید و نه به زمان این حلقه میشه اعتماد کرد چون براساس محیط و سیستم سرعتش متفاوته.
بااین حالت اگه هرچقدر خواستیم صفحه بیشتر باز باشه تعداد صفرهای جلوی 1 را بیشتر میکنیم..کد:for( t=0 ; t<10000 ; t++)
;
در ضمن
کد:
for( int t=0 ; t<10000 ; t++)
;
همونی که ممد2003 گفتن .
۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۲۳:۴۸:۴۰
نقل قول: میدونم دیگه به جواب دلخواهتون رسیدین شاید این دستور،کم و کوچک باشه ولی بدون استفاده از اون و با مفاهیم ابتدایی هم می تونستیم راحت حلش کنیم
شما میدونید با این کار چقدر از Cycle های CPU رو تلف میکنید ؟؟؟ اینکار به شدت غیرکارا و ابتدایی هست و هیچ برنامه نویسی از این روش استفاده نمیکنه !
یک روش مناسب دیگه برای متوقف کردن اجرای برنامه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هدر مربوطه رو تعریف کنید :
کد:
#include <stdlib.h>
از کد زیر در انتهای برنامه استفاده کنید :
کد:
system("pause");
۱۷-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۱۷:۲۵
کد:
for( t=0 ; t<10000 ; t++)
;
تو سيستم هاي قديمي مي بيني يك دقيقه طول كشيد و در سيستم هاي جديد 2 ثانيه .
۱۷-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۱۸:۳۶
نتیجه را که میشه کامل دید من چندبار اینکارو کردم.ولی در مورد زمانش درسته،هر بار یه زمانی طول میکشه...
صفحهها: 1 2