۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۵۹:۱۳
صفحهها: 1 2
۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۹:۲۶:۱۱
برای بررسی حالت دیگری که در شرط بوجود میاد !!
منظور از این سوال چی هست ؟
منظور از این سوال چی هست ؟
۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۰:۰۶:۲۴
ببخشید منظورم else if بود همین if کار ما رو راه مینداره درسته پس else برای چیه؟
یه سوال دیگه برای نوشتن برنامه به زبان C++ از برنامه Turbo C++ 3.0 DOS میشه استفاده کرد؟
من هر برنامه ای که می نویسم Error می ده؟
یه سوال دیگه برای نوشتن برنامه به زبان C++ از برنامه Turbo C++ 3.0 DOS میشه استفاده کرد؟
من هر برنامه ای که می نویسم Error می ده؟
۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۱:۲۷:۰۷
نقل قول: همین if کار ما رو راه مینداره درسته پس else برای چیه؟
else if زمانی اجرا میشه که if اول برقرار نباشه . اگر همه رو با if بنویسید کامپایلر بدون توجه به شرط اول تمام شرط ها رو دونه دونه چک میکنه . این در واقع باعث میشه if ها به هم مربوط نباشن و مجزا عمل کنند درحالیکه else if نسبت به شرط اول و یا شروط قبلی عمل میکنه !
نقل قول: یه سوال دیگه برای نوشتن برنامه به زبان C++ از برنامه Turbo C++ 3.0 DOS میشه استفاده کرد؟ من هر برنامه ای که می نویسم Error می ده؟
تو رو جان هر کس دوست دارید بگذارید این کامپایلرهای عهد بوقی و قدیمی به تاریخ بپوندن !!! این کامپایلر زمانی طراحی شده که زبان ++C اصلا استاندارد سازی نشده بود و کتابخونه استاندارد نداشت ( کلی از امکانات زبان رو نداره !!) من نمیدونم چرا هنوز محیط های آکادمیک از این کامپایلر مزخرف استفاده میکنند !!
الان ++Dev C و ++VC مجانی هستند ولی هنوز که هنوزه کسی از این Turbo دست برنمیداره !!!
۱۳-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۱۷:۳۸
ممنون از جوابتون
توی یکی از cd هام بود گفتم شاید با این هم بشه.
توی یکی از cd هام بود گفتم شاید با این هم بشه.
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۲۰:۲۴
این نرم افزار چطور با این میشه Microsoft Visual C++ 6.0
من هر برنامه ای که مینویسم باز هم error میده!
من هر برنامه ای که مینویسم باز هم error میده!
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۳۷:۵۲
همینطوری که نمیشه فهمید چه مشکلی داره !!
شما بهتره کد برنامه رو همراه با پیغام خطایی که میده بگذاری اینجا تا بررسی کنیم !
شما بهتره کد برنامه رو همراه با پیغام خطایی که میده بگذاری اینجا تا بررسی کنیم !
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۳۰:۲۳
می خوام برنامه ای بنویسم که 2 عدد صحیح از ورودی دریافت کنه و اگر عدد اول بر عدد دوم بخش پذیر باشد پیغام بخش پذیر است و اگر بخش پذیر نباشد پیغام بخش پذیر نیست بدهد.
این هم ارور ها
من فکر می کنم اشکال از کامپایلر باشه
کد:
main()
{int m,n;
cin>>m;
cin>>n;
if (m%n==0)
cout<<"Bakhsh Pazir Ast";
else
cout<<"Bakhsh Pazir Nist";
retrun 0;
}
کد:
--------------------Configuration: test - Win32 Debug--------------------
Compiling...
test.cpp
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(4) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(4) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(5) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(7) : error C2065: 'cout' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(7) : error C2297: '<<' : illegal, right operand has type 'char [17]'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(9) : error C2297: '<<' : illegal, right operand has type 'char [19]'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(10) : error C2065: 'Retrun' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(10) : error C2143: syntax error : missing ';' before 'constant'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(11) : warning C4508: 'main' : function should return a value; 'void' return type assumed
Error executing cl.exe.
test.obj - 6 error(s), 3 warning(s)
من فکر می کنم اشکال از کامپایلر باشه
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۱۵:۴۳
شما هدر فایل رو تعریف نکردی . نکته بعدی اینکه کامپایلر ایراد نداره ، جالبه بدونی که گفتن همین جمله باعث شد چندتا از هم کلاس های هندی من سر جلسه پایان ترم لابراتور برنامه نویسی ++C رد بشن !!
کد:
#include <iostream.h>
void main()
{
int m,n;
cin>>m;
cin>>n;
if (m%n==0)
cout<<"Bakhsh Pazir Ast";
else
cout<<"Bakhsh Pazir Nist";
}
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۲۰:۰۷:۲۳
این دفعه ارور نداد و فایل exe هم ساخته شد اما وقتی برنامه رو تست می کنم (عدد اول و دوم رو وارد می کنم)برنامه سریع بسته میشه
۱۴-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۴:۵۱
کافیه خط زیر رو به انتهای برنامه اضافه کنی . این خط باعث میشه که برنامه منتظر فشرده شدن کلیدی از کیبورد بمونه و برنامه سریع بسته نشه !!
کد:
cin.get();
صفحهها: 1 2