ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چرا از Else استفاده می کنیم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
چرا از Else استفاده می کنیم؟ دلیل این کار چیه؟
برای بررسی حالت دیگری که در شرط بوجود میاد !!

منظور از این سوال چی هست ؟
ببخشید منظورم else if بود همین if کار ما رو راه مینداره درسته پس else برای چیه؟
یه سوال دیگه برای نوشتن برنامه به زبان C++ از برنامه Turbo C++ 3.0 DOS میشه استفاده کرد؟
من هر برنامه ای که می نویسم Error می ده؟
نقل قول: همین if کار ما رو راه مینداره درسته پس else برای چیه؟

else if زمانی اجرا میشه که if اول برقرار نباشه . اگر همه رو با if بنویسید کامپایلر بدون توجه به شرط اول تمام شرط ها رو دونه دونه چک میکنه . این در واقع باعث میشه if ها به هم مربوط نباشن و مجزا عمل کنند درحالیکه else if نسبت به شرط اول و یا شروط قبلی عمل میکنه !

نقل قول: یه سوال دیگه برای نوشتن برنامه به زبان C++ از برنامه Turbo C++ 3.0 DOS میشه استفاده کرد؟ من هر برنامه ای که می نویسم Error می ده؟

تو رو جان هر کس دوست دارید بگذارید این کامپایلرهای عهد بوقی و قدیمی به تاریخ بپوندن !!! این کامپایلر زمانی طراحی شده که زبان ++C اصلا استاندارد سازی نشده بود و کتابخونه استاندارد نداشت ( کلی از امکانات زبان رو نداره !!) من نمیدونم چرا هنوز محیط های آکادمیک از این کامپایلر مزخرف استفاده میکنند !!
الان ++Dev C و ++VC مجانی هستند ولی هنوز که هنوزه کسی از این Turbo دست برنمیداره !!!
ممنون از جوابتون
توی یکی از cd هام بود گفتم شاید با این هم بشه.
این نرم افزار چطور با این میشه Microsoft Visual C++ 6.0
من هر برنامه ای که مینویسم باز هم error میده!
همینطوری که نمیشه فهمید چه مشکلی داره !!
شما بهتره کد برنامه رو همراه با پیغام خطایی که میده بگذاری اینجا تا بررسی کنیم !
می خوام برنامه ای بنویسم که 2 عدد صحیح از ورودی دریافت کنه و اگر عدد اول بر عدد دوم بخش پذیر باشد پیغام بخش پذیر است و اگر بخش پذیر نباشد پیغام بخش پذیر نیست بدهد.
کد:
main()
{int m,n;
cin>>m;
cin>>n;
if (m%n==0)
cout<<"Bakhsh Pazir Ast";
else
cout<<"Bakhsh Pazir Nist";
retrun 0;
}
این هم ارور ها
کد:
--------------------Configuration: test - Win32 Debug--------------------
Compiling...
test.cpp
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(4) : error C2065: 'cin' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(4) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(5) : warning C4552: '>>' : operator has no effect; expected operator with side-effect
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(7) : error C2065: 'cout' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(7) : error C2297: '<<' : illegal, right operand has type 'char [17]'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(9) : error C2297: '<<' : illegal, right operand has type 'char [19]'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(10) : error C2065: 'Retrun' : undeclared identifier
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(10) : error C2143: syntax error : missing ';' before 'constant'
C:\Documents and Settings\User\Desktop\test.cpp(11) : warning C4508: 'main' : function should return a value; 'void' return type assumed
Error executing cl.exe.

test.obj - 6 error(s), 3 warning(s)

من فکر می کنم اشکال از کامپایلر باشه
شما هدر فایل رو تعریف نکردی . نکته بعدی اینکه کامپایلر ایراد نداره ، جالبه بدونی که گفتن همین جمله باعث شد چندتا از هم کلاس های هندی من سر جلسه پایان ترم لابراتور برنامه نویسی ++C رد بشن !! Exclamation

کد:
#include <iostream.h>

void main()
{
    int m,n;
    cin>>m;
    cin>>n;
    if (m%n==0)
        cout<<"Bakhsh Pazir Ast";
    else
        cout<<"Bakhsh Pazir Nist";

}
این دفعه ارور نداد و فایل exe هم ساخته شد اما وقتی برنامه رو تست می کنم (عدد اول و دوم رو وارد می کنم)برنامه سریع بسته میشه
کافیه خط زیر رو به انتهای برنامه اضافه کنی . این خط باعث میشه که برنامه منتظر فشرده شدن کلیدی از کیبورد بمونه و برنامه سریع بسته نشه !!

کد:
cin.get();
صفحه‌ها: 1 2