ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت ستاپ با اينستال شيلدر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
از بين دوستام كسي هست كه با نرم افزار ستاپ ساز ( اينستال شيلدر ) كار كرده باشه ؟
برنامشو از تو سي دي ويژوال نصب كردم !!!! اما بلد نيستم باهاش كار كنم. ميشه به صورت نوشته يا عكس
نحوه ي استفاده از اين نرم افزار رو شرح بديد ؟
(۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۱۴:۴۹)Fv925 نوشته است: [ -> ]سلام
از بين دوستام كسي هست كه با نرم افزار ستاپ ساز ( اينستال شيلدر ) كار كرده باشه ؟
برنامشو از تو سي دي ويژوال نصب كردم !!!! اما بلد نيستم باهاش كار كنم. ميشه به صورت نوشته يا عكس

من تقریبا همه برنامه هامون با همین ستاپ می کنم
کار باهاش هم که خیلی راحته ؟ شما کجاشو مشکل داری ؟

تا جایی که فایل اگزه رو ادد می کنی و اکتیوکسها و فونتای لازم و اضافه می کنی و می گی که اینستالر اونا رو کجا قرار بده و بعد یه حالتی داره که خودت اینستال شیلد برنامه رو اجرا می کنه و میگه که کلا برنامه شما به چه چیزای دیگه ای احتیاج داره (مثلا msvbvm60.dll یادت رفته و این بهت میگه) و الخ .
همونجاها می تونی دیتابیس و path ی که باید قرار بکیره و ... رو تعیین کنی .
محل نصب دیفالت نرم افزار و اینکه توی منوی استارت مدخل ایجاد کنه و روی دستکتاپ شرتکات بده و ... .
جای خاصصی اگه سوال داشتین بفرمایید .
(۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۳:۳۶)amin_amin نوشته است: [ -> ]
(۱۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۷:۱۴:۴۹)Fv925 نوشته است: [ -> ]سلام

من تقریبا همه برنامه هامون با همین ستاپ می کنم
کار باهاش هم که خیلی راحته ؟ شما کجاشو مشکل داری ؟

تا جایی که فایل اگزه رو ادد می کنی و اکتیوکسها و فونتای لازم و اضافه می کنی و می گی که اینستالر اونا رو کجا قرار بده و بعد یه حالتی داره که خودت اینستال شیلد برنامه رو اجرا می کنه و میگه که کلا برنامه شما به چه چیزای دیگه ای احتیاج داره (مثلا msvbvm60.dll یادت رفته و این بهت میگه) و الخ .
همونجاها می تونی دیتابیس و path ی که باید قرار بکیره و ... رو تعیین کنی .
محل نصب دیفالت نرم افزار و اینکه توی منوی استارت مدخل ایجاد کنه و روی دستکتاپ شرتکات بده و ... .
جای خاصصی اگه سوال داشتین بفرمایید .

سلام
با وايس خيلي خوب كار ميكردم و ستاپ ميساختم به طوريكه خود برنامه دي ال ال و اكتيوايكس ها و ..... رو شناسائي و اضافه ميكرد.
ولي الآن ظاهرا سرور سايت وايس مشكل پيدا كرده و نميتنم ازش استفاده كنم ( دريافت فايل هاي riuntime)براي همين از تو خود سي دي ويژوال اينستال شيلدر رو نصب كردم تا باهاش كار كتم . ميتونيد از همه صفحاتش عكس بگيريد تو شكل به صورت خلاصه بگين چي كار بايد انجام بدم ؟ مثلا خودم بايد دي ال ال ها رو به صورت دستي وارد كنم يا خود برنامه اين كارو انجام ميده ؟
سلام
دوست من ، بنده از InstallShield 2008 Premier edition v14 استفاده می کنم و خیلی خوبه.
مثله خوده ستاپ ساز vb هم میتونه عمل کنه...یعنی پروژه رو بهش میدی ، ستاپشو میسازه...
اگه در مورد این نرم افزار راهنمایی خواستید در خدمتم.

تا بعد...!
اموزش ساخت ستاپ با اینستال شیلد تو فوروم هست یه سرچی بزنین