ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی کردن دسته جمعی با واید کارت و لاگ کردن اررور؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان کمک!!!
من چجوری میتونم فایل ها رو به صورت دسته جمعی به یه فولدر مشخص کپی کنم
مثلا app.path & "\system", "c:\windows\system32
فرضا 28 تا فایل تو پوشه system باشه که نخوایم یکی یکی کپی کنیم
یه چی تو مایه *.* میشه تو sysntax برای fso.copyfile یا filecopy گنجاند؟؟

دوم اینکه
آیا روشی هست که موقع اجرای برنامه کامپایل شده اگر با ارورری مواجه بشیم بفهمیم اررور در کجای برنامه یا در کدام خط رخ داده؟ حالا یا از طریق log کردن یا msgbox یا هر چیزه دیگری
ممنون
(۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۰:۳۶)sylvester نوشته است: [ -> ]من چجوری میتونم فایل ها رو به صورت دسته جمعی به یه فولدر مشخص کپی کنم
مثلا app.path & "\system", "c:\windows\system32
فرضا 28 تا فایل تو پوشه system باشه که نخوایم یکی یکی کپی کنیم
اول يه ليست از فايلا تهيه ميكنيد بعد يكي يكي كپيشون ميكنيد.

(۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۰:۳۶)sylvester نوشته است: [ -> ]یه چی تو مایه *.* میشه تو sysntax برای fso.copyfile یا filecopy گنجاند؟؟
نه. چرا خودتون تست نميكنيد؟

(۱۶-مهر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۰:۳۶)sylvester نوشته است: [ -> ]دوم اینکه
آیا روشی هست که موقع اجرای برنامه کامپایل شده اگر با ارورری مواجه بشیم بفهمیم اررور در کجای برنامه یا در کدام خط رخ داده؟ حالا یا از طریق log کردن یا msgbox یا هر چیزه دیگری
خب با onerror روند اجراي برنامه رو بايد كنترل كنيد و براي با خبر سازي خدتون هر كاري كه ميخوايد بكنيد.
دوست عزیز گفته بودم که
به دنبال روشی که یکی یکی نخوایم کپی کنیم بودم و اینکه خودم تست کردم نشد و اینکه onerror باعث مشه کنترل از هر اروری در سب به یه جا ختم بشه و نشون نمیده اررور کجا ایجاد شده.
در هر حال ممنون!
(۱۷-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۲۶:۰۵)sylvester نوشته است: [ -> ]دوست عزیز گفته بودم که
به دنبال روشی که یکی یکی نخوایم کپی کنیم بودم و اینکه خودم تست کردم نشد و اینکه onerror باعث مشه کنترل از هر اروری در سب به یه جا ختم بشه و نشون نمیده اررور کجا ایجاد شده.
در هر حال ممنون!

فايلها بلاخره بايد يكي يكي كپي بشند. يا بايد خودتون اينكارو بكنيد يا يكي ديگه.
حالا اگه خودتون نميخوايد، براي يكي ديگه ميتونيد مثلا از اين دستور استفاده كنيد:"\Shell "xcopy d:\*.txt d:\w3
و براي onerror هم ميتونيد توي قسمتهاي حساس برنامه چند تا بگذاريد و با چند تا ليبل خطا ها رو مديريت كنيد.
اگه بخواهیم یک اسم جدید به فایلها بدیم هم ایا میشه مثلا a1 تا a20 که 20 تا فایل با یک پسوند مشابه ولی نامهای مختلف رو به 20 تا فایل که بصورتی که گفتم کپی بشه یا بهتر بگم rename بشن؟
ممنون از توجهتون
با Xcopy نميشه.
مي توني از حلقه استفاده كني به همراه دستور رينيم يا همون كپي معمولي.
ممنون ولی اسم فایلها رو باید اول بگیرم بعد تغییر بدم برای اون چکار کنم
اسم فایلا رو با دستورایی مثل dir میتونی بگیری
این نمونه رو لطفا اصلاح کنید چون فقط اولین فایل رو نشون داد
کد:
Private Sub Command1_Click()
Dim str As Variant
str = Dir("c:\test\", vbNormal)
Call MsgBox(str)
End Sub
Dim str As Variant
str = Dir("c:\")
Call MsgBox(str)