سلام دوستان
من می خوام توی پروژه ام امکان پشتیبان گیری بذارم ودر این زمینه از شما کمک می خوام
سوال بعدی اینکه موضوع پروژه من مجله خبری هست به نظر شما چه امکانات اضافه ای می تونم توش بذارم
ممنون
يه كم بيشتر توضيح بده . دقيقا از چه چيزي مي خواي پشتيباني كني و برنامه دقيقا چه كارهايي انجام مي ده يا قراره چه كارهايي با اون انجام بشه؟
اگه بشه می خوام از پایگاه داده پشتیبانی بگیرم
موضوع برنامه مجله خبری هست و کار اصلی اون این هست که اگر کسی مقاله ای داره و بخواد به این مجله بده از طریق ایمیل به این مجله میده و از طریق ایمیل هم به طرف جواب داده میشه
هگه پایگاتون اکسس هست میتونین با کپی کردن اون تو یک مکان دیگه پشتیبان بگیرین و اگه sqlderver هست میتونین از دستور مربوط به این کار استفاده کنین
کد:
'backup database dadepardaz to disk = c:\sam.bak'
آقا کسی نیست من رو در مورد امکانات برنامه ام کمک کنه
اقای lord اگه من این دستور رو در رویداد کلیک یک دکمه بنویسم می تونه پشتیبانی بگیره؟
با سلام
این دستور رو باید تو یه query اجرا کنین
دوست گرامي
براي پشتيبان گيري از بانک اطلاعاتي اکسس تنها کار آسان آن استفاده از Fso است که آنرا فعال کنيد بعد در پنجره اي کدي را تعريف کنيد که کاربر با تعيين مسير ،ديتابيس را که در مسيري که قرار دارد آن را کپي و به مسير کاربر منتقل کنيد .
البته روش درسترش اينه كه شما يك بانك جديد بسازي و اطلاعات رو از بانك اصلي با دستور insert into وارد بانك پشتيبان بكنيد
اين كار چند مزيت داره
1 حجم درايو هات زياد نميشه
2 امكان over write اشتباهي به كاربر نميدين
3 احتياج نيست كل اطلاعات رو كپي كنيد
(۰۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۳۱:۱۶)m_vb66 نوشته است: [ -> ]البته روش درسترش اينه كه شما يك بانك جديد بسازي و اطلاعات رو از بانك اصلي با دستور insert into وارد بانك پشتيبان بكنيد
اين كار چند مزيت داره
1 حجم درايو هات زياد نميشه
2 امكان over write اشتباهي به كاربر نميدين
3 احتياج نيست كل اطلاعات رو كپي كنيد
فکز کنم روش استانداردی که خود مایکروسافت پیشنهاد کرده و کدش رو گزاشتم خیلی بهتر باشه این روش برای کپی گرفتن از یک سری رکورد خاص مناسبه