سلام دوستان
کسی تا حالا با avr به plc وصل شده و بین از طریق شبکه پروفیباس به تبادل اطلاعات بپردازه . ایا شما راه کار مناسبی برای این کار سراغ دارید
معمولا با rs232 وصل می شن اگه اشتباه نکنم این پروفی باس نیاز به یه رابط سخت افزاری داره
چه جور رابطی ؟ . من می خام از طریق plc یک کد باینری رو مثلا 01111011 به میکرو بفرستم . و میکرو با دریافت این کد یک کاری رو مثلا نمایش این کد برای من انجام بده . اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
من یکم پرسجو کردم و فهمیدم که استاندارد پروفیباس rs485 هستش و برای اینکه بتونم با میکرو ارتباط برقرار کنم باید اونو به rs232 تبدیل کنم به کمک max485 . ولیی نمیدونم سرعت باود پروفیباس چقدر هستش .؟؟
اگه 485 باشه مستقیم هم می شه وصلش کرد
سرعت رو بایه اسکوپ می شه در آورد ولی فکر کنم پروتکلش پیچیده باشه
سلام
اقا تا حالا کسی از شبکه پروفیباس log گرفته
منظورم اینه که فرض کنید یک اینورتر به plc از طریق پروفیباس وصله حالا ما می خایم اطلاعات بین این دوتا رو بخونیم . شما تا حالا این کار رو انجام دادین
با سلام
لطفا در مورد موضوعی که دنبالش بودین ( ارتباط plc و inverter و hmi از طریق profibus or profinet ) اگه چیزی پیدا کردین توضیح میدین و راهنمایی میکنین .
با تشکر
یه چیزی میگم که راحت بشی این فکرو از سرت بیرون بیار که بتونی با میکرو به plc اطلاعاتی بدی یا بگیری میدونی چرا چون کل اجزا plc کالبره شده هستش یعنی فقط خود شرکت سازندش دیتا شیت هارو داره برای اینکه کلی کارخونه جات و شرکت ها برای اینکه یه پولی از ساخت اون در بیارن دارن کار میکنن عزیزم اگه تو فکر این هستی که مثلا ماژولی طراحی کنی که به plc بخورونی کاملا در اشتباهی مگه اینکه یه شرکت بزرگ سازنده مثل زیمنس بیاد به تو کل اطلاعات plc خودشو بهت بده و اینم از نظر عقلانی یه کم خنده داره البته نمیخوام نا امیدت کنم سعی خودتو بکن و روزی که به این ارتباط رسیدی میتونی یه شرکت مثل زیمنس بزنی داداش